Şimdi Ara

Fiber kabloları var ama fiber internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 1 yıl kadar önce mahalledeki binalara fiber kablolar çekildi (görseller aşağıda). 1 yıl geçmesine rağmen biz apartmanımızda fiber kullanmaya başlayamadık. Dün altyapı sorgu sitelerinden tek tek mahalledeki apartmanları kontrol ettim ve hepsinde 1000mbps hız çıkarken bizde sadece 50mbps VDSL çıkıyor. Mahallede fiber bağlantısı yapılmayan tek bina biziz. Bu durum çok canımı sıktı. 2026 yılında 50mbps gibi komik bir değer artık yetmiyor. Twitterdan destek ekibine yazdım ve aradılar. Müdürlülüğe bildirdik geri dönüş sağlayacağız vs. dediler ama ben pek ihtimal vermiyorum. Benim nereye müracaat etmem gerek kesin sonuç almam için? Koskoca mahallede bağlantısı yapılmayan tek bina bizim binamız. Daha önce buna benzer bir şey yaşayan varsa lütfen yardım edebilir mi? (Sağlayıcım Millenicom fakat TTNET altyapısı kullanılıyor.)

• Dağ ayısının teki "hop dedik biz kablo mablo internet istemezük" demiş olabilir. Kablo çekip gerisini getirmemelerinin başka bir açıklaması yok gibi. Bizim burada binasına gelen fiber kabloları kesiyor mağara ayıları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Buna ihtimal veriyorum hocam. Dün muhatarla görüştüm ve benim sorunumla birebir aynı sorunu yaşayan 2-3 apartman daha olmuş. Onlarda yönetici istememiş kutuyu. Sanki yöneticinin cebinden çıkacak para. Bizim apartmana neden kutu gelmediğine dair bilgiyi alınca muhtar bugün tekrar arayacak beni. Gerçekten böyle bir durum yüzünden olduysa gidip kavga edeceğim zaten cimri bunakla. Kim oluyorda bütün bina adına böyle bir kararı tek başına veriyor bu herif?

Bu konu benim damarım olduğu için ağır konuşuyorum dayanamıyorum kusura bakılmasın,

Turknet gigafiber çalışmaları için, gerizekalı öküz aptalın teki; bizim mahallede 7-8 ay önce başlayan altyapı çalışmalarına tepki vermiş(öyle diyorlar), ciddi bir tepki olsa gerek komple imalat durdu mahallemiz plandan çıkarıldı. Fıkra bu kadar. Zulüm çekiyoruz. Komşum gigafiber ben 1990 dan kalan bakır altyapı. Farklı mahalledeyiz diye işkencedeyiz.

Bizim burada adam binasına gelen turuncu fiber kabloyu kökünden kesmiş. Ya neler var neler.

Her neyse geçmiş olsun inş. başın ağrımadan sorunu çözersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 16 Ocak 2026; 17:59:15 >

Bizim de 1 sene olacak hala tık yok

vdsl 100 mbps var

geçen sene başlarında daireye kadar kablo çektiler bi kaç aya fiber gelecek geçersiniZ dediler .

Gelmedi Ağustos Eylül Ekim de ben sordum kanal tıkalı vs kazı yapacaz diye oyalayıp duruyorlar

binada 33 daire ve süperonline var diye sallamıyorlar anlaşılan .

Bağlantı yerinde 2 Farklı fiber kablo çekili aslında .

bir boşta diğeri vdsl için kabine geliyor

Hasta bu insanlar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.