Şimdi Ara

Fiber internet kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a dostlar ben evimde sınırsız ttnet adsl kullanıyorum oturduğumuz muhitte fiber internet varmış acaba bundan nasıl faydalanbilirim ? eve herhangibir kablo v.s çekmek gerekyormu ? birde benim internetm şöyle oturduğumuz bina eski 45-50 senelik bina girişindeki ankstre ile evdeki telefon hatta arasındaki kablo kopukmuş bende kendim binanın yüzünden telefon kablo srkıttım kutuya bağladım bu şekilde kullanıyorum fiber internette bu nasıl olur acaba ???

• sizde fiber internet yoktur vdsl vardir vdsl ne diyecek olursanız vdsl demek saha dolabına kadar fiber kablo çekilmesi fiber kablo sadece saha dolabına kadar geliyor saha dolabından sizin binanıza kadar eski olan hat ile devam edilir yani bakır kablo ile internet verilir buda en fazla 100 megabite kadar verilebilmekte yer yer daha düşükte olabilir 24 35 50 gibi sizdede vdsl var binanıza kadar fiber yok binanıza kadar fiber olsa 1000 megabite kadar internet alabilirdiniz bu küçük apartmanlara gelmemekte büyük konutlara gelir genelde bizim eski oturdugumuz binada var mesela 48 dairelik 2 bloktan oluşuyor kalabalık oldugu için fiber kablo ile altyapı sağlanmış siz aynı kablodan hizmet almaya devam ediceksiniz yani kablo değişime gerek yok
    saha dolabından kastınız sokağın başında uzun ince dikdörtgen şeklinde pano gibi birşey oluyor o herhalde bazen telekomcular ordan birşeyler yapıyor . birde bazı evlerin bina giriişinde turuncu renkli fiber koblosu olyormuş herhalde siz onu diyorsunuz ???

Orijinalden alıntı: GND_

bizde nasıl fiber nternet yok pek anlıyamadım ???
    saha dolabından kastınız sokağın başında uzun ince dikdörtgen şeklinde pano gibi birşey oluyor o herhalde bazen telekomcular ordan birşeyler yapıyor . birde bazı evlerin bina giriişinde turuncu renkli fiber koblosu olyormuş herhalde siz onu diyorsunuz ???

Kısaca sizin internetiniz fibernet değil, hipernet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.