Eve fiber hat çekildiğinden beri fiber kullanıyorum ve ilk bağlantı yapıldığında verilen modeme 2-3 yıldır ücret ödüyorum. önce comnet kullanıyordum ve orada bu parayı zaten ödüyordum. malum firma patladı gıbırnete geçtim 3-4 aydır da burada modem ücreti ödüyorum. şimdi türk telekom tarifelerine bakıyorum ve 18 ay taahhüt vererek bir tarifeye geçsem 18 ay boyunca 90 tl ücret alacaklarını söylüyorlar ve sonrasında modem bana ait olacakmış. şu ana kadar ödediğim bu para ne oluyor ve zorla verdikleri modeme neden toplamda ederinin 3-4 katı para ödemek zorunda kalıyorum. bilgisi olan birileri aydınlatırsa çok sevinirim. |
Fiber internet ile verilen modem

-
-
Hocam şöyle bir sorun var modem sizin olduktan sonra da bir şey ifade etmiyor modem ücreti almaya devam ediyorlar. Mesela turknet geçtiniz modemim var desenizde modem ücreti ödüyorsunuz size yeni modem tanımlıyorlar bütün firmalarda böyle türktelekomda da süreç böyle devam ediyor diye biliyorum
EMİN DEĞİLİM AKLIMDA KALAN BU. Bende modem var modem istemiyorum dahi deseniz size modem tanımlayıp para alıyolar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler cevap için. o zaman ben türk telekoma geçiş yaparken yeni modem mi getirecekler acaba yoksa geçiş diye eski modemle devam mı diyecekler?
not: fiber bağlantıda modem ücreti 75 tl imiş ve modem taahhüt sonunda iade ediliyormuş.
-
Türk telekoma geçecekseniz yeni abonelik alacaksınız başka internet sağlayıcıdan direk geçiş yapılmıyor. TT size yeni fiber modem(router) getirecektir. 75 TL eve kadar fiber altyapıda modem kullanım ücreti ödersiniz. Modem kiralanıyor sizin olmuyor. Geçiş yapmayı düşünüyorsanız. Mahalleye özel kampanyalar var. TT müdürlüğünden gidip sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 20 Mart 2025; 23:59:53 > -
teşekkürler. o zaman önce başvurup TT bağlandıktan sonra diğerini iptal edip modemi de teslim etmem gerekiyor yani. şu cihaz iade işlemleri vs vs o kadar saçma geliyor ki. gereksiz uğraş.
-
Evet modemi iade etmeniz gerekir. Geçiş işlemi ttden diğer sağlayıcılara oluyor ve modem iade etmeden geçiliyor ama tt kendisine geçiş yapılmasını kabul etmiyor. Yeni abonelik almanı istiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X