Şimdi Ara

Superonline vereceği modem ile Mesh yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bu aralar Superonline'a geçeceğim. Verdikleri cihaz Tp-Link EX-530v Dual Band WiFi 6 modem olacakmış.

Mesh sistem yapmak istiyorum. Tp-Link yine düşünüyorum. Linkteki ürün acaba bu modemle uyumlu mudur? Root vs yapmam gerekiyorsa şayet yapabilirim (ana modem için).

Bu mesh sistemi ana modem ile uygun mudur? Daha önce mesh tecrübem olmadığı için sormak istedim. Teorik bilgim var fakat pratik bilgim yok bu konuda. Desteklerinizi rica ederim.

Ekleme: Bir de m3-m4 farkı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 10 Aralık 2025; 23:42:54 >

• 1 yıl 1000 mbps süperonline fiber kullandım.Kullanıcı adı ve şifremi bir arkadaşın yardımı ile öğrendim.En son isteğim üzerine hız sorunu olunca Tp-Link EX-530v verdiler.2.ci EX-530v ile mesh yaptım.Ama denediğim süperonline routerleri yazılım olarak kısıtlı hiç birinden memnun kalmadım.

Şu an 3 lü xiamio ax3000t kullanıyorum.Orjinal yazılımda da memnundum. Keenetic os yüklü ondanda memnunum.

Tavsiyem 1000 mbps için farklı routerlerde olabilir veya illa deco ise x50,x60 gibi ax3000 ve üzeri cihazlara bakın.Daha düşük olanlarda kablosuz hız düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Aralık 2025; 12:10:8 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.