4 yıl gibi bir süredir D-Smartnet kullanmaktayım. Hiçbir problem yaşamadım. Geçtiğimiz aylarda Türk Telekom ekipleri tarafından bölgemize saha dolapları konuldu, apartmanlara kutular kuruldu ve fiberoptik altyapısı devreye alındı.
Dün gece elektrik gidip geldi ve internete bağlanamadığımı farkettim. Modem ayarlarına girdiğimde 22 mbit hız göründüğünü ama modemin IP alamadığını gördüm. DSmart'ı aradığımda fiberoptiğin devreye alındığını ve modemimin desteklemediğini söylediler. Bölgedeki Türk Telekom'a başvurmam halinde bedelsiz Tilgin marka modem verileceğini söylediler.
Şimdi kafama takılan şu, ben Dsmart abonesiyim. Türk Telekom bana neye dayanarak modem verecek? Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Şimdiden teşekkürler.
Turk telekomla sözleşme imzalıyıp ücretsiz tilgin router alabilirsiniz.Mülkiyet sizde değil turk telekomda oluyor.Dsmart abonesi olmanız fark etmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: faststyla94
Turk telekomla sözleşme imzalıyıp ücretsiz tilgin router alabilirsiniz.Mülkiyet sizde değil turk telekomda oluyor.Dsmart abonesi olmanız fark etmiyor
cevabınız için teşekkürler. sözleşmenin mahiyeti nedir. 3 ay sonra internetimi kapattırmayı düşünüyorum. herhangi bir taahhüt vermek durumunda mıyım?
Sözleşme mülkiyet sözleşmesidir.Arızasız bir şekilde telekoma iade etmenizi temin eden bir sözleşme
quote:
Sözleşme mülkiyet sözleşmesidir.Arızasız bir şekilde telekoma iade etmenizi temin eden bir sözleşme
tamamdır çok teşekkür ederim. bölgemdeki türk telekom müdürlüğüne giderek hallediyorum sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Gri
quote:
tamamdır çok teşekkür ederim. bölgemdeki türk telekom müdürlüğüne giderek hallediyorum sanırım.
bazen kendileri ev ev dolaşıpta baglantıda yapabiliyorlar.Evinize ethernet girişimi geliyor yoksa telefon kablosumu?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gri
quote:
bazen kendileri ev ev dolaşıpta baglantıda yapabiliyorlar.Evinize ethernet girişimi geliyor yoksa telefon kablosumu?