Şimdi Ara

Fiber İçin TT Modem Zorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yeni taşınacağım eve turktelekom fiber bağlatıcam. Ont cihazı olarak araştırmama göre kendi cihazını kullanamıyormuşsun. Ancak ben turktelekomun modemini kullanmak istemiyorum kendim TP-Link ER706W alıp takıcam. Turktelekom modem ücretini yansıtıyor ayda 80 TL mi nedir. Ben modem istemiyorum desem ONT cihazını ücretsiz verirler mi yoksa modemle paket mi oluyor o.

Şuan işyerimde tt ont+modem+tplink router kullanıyorum ve modeme ayrıyetten aylık para ödüyorum.

• Modem zorunlu kendi modemini kullanabilirsin forumda konusu mevcut orada abone olduktan sonra modemini iade edenler vardı.

• verdikleri modemi (wifi router) iade edebilirsin. kullanman şart değil.

• Önce adamlar getirip kursunlar, sonra sen Router'ı söküp Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidip de ki '' ben bu router'ı vermek istiyorum, kendi cihazımı kullanıyorum'' Böyle yaptığın zaman genelde teslim alıyorlar ve kira bedelini kaldıran bir çok insan gördüm. Ama yine de şans işi.

• onceden kendi modemi olmasi zorunluydu diye hatirliyorum, hatta bridge (kopru) moduna alip oyle baglanti yapiyorduk kendi switch'imizden ama sanirim degismis sistem, forumda ayrica konusu var iade edenleri gorebilirsiniz.

orn:

donanımhaber forum
    TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161905158
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.