Bildirim
fiber hatta telefon şartmı??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bildiğim kadarıyla değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iptal edebilirsin lakin yalın internet parası ödemek zorundasın yani 15 tl internet faturana eklenecek -
ADSL VDSL de sabit ücret 15TL
Fiberde sabit ücret 18TL
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetyalininternet/Sayfalar/ttnet-yalin-internet.aspx -
quote:
Orijinalden alıntı: exileteam
iptal edebilirsin lakin yalın internet parası ödemek zorundasın yani 15 tl internet faturana eklenecek
zaten 16 tl veriyorum farketmeyecek bişey....aslında demek istediğim telefon hattını modemden çekip normal internet ethernet hattını taksam modeme gene bağlanabilirmiyim net e?...duyduğum kadarı ile fiber hatta telefona ihtiyaç yokmuş? -
quote:
Orijinalden alıntı: bulent 73
quote:
iptal edebilirsin lakin yalın internet parası ödemek zorundasın yani 15 tl internet faturana eklenecek
zaten 16 tl veriyorum farketmeyecek bişey....aslında demek istediğim telefon hattını modemden çekip normal internet ethernet hattını taksam modeme gene bağlanabilirmiyim net e?...duyduğum kadarı ile fiber hatta telefona ihtiyaç yokmuş?
Yalın internette de aynı kablo üzerinden bağlanacaksınız, ethernet portları modem ile bilgisayar arasında bağlantı noktaları. -
Gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
quote:
Orijinalden alıntı: bulent 73
quote:
zaten 16 tl veriyorum farketmeyecek bişey....aslında demek istediğim telefon hattını modemden çekip normal internet ethernet hattını taksam modeme gene bağlanabilirmiyim net e?...duyduğum kadarı ile fiber hatta telefona ihtiyaç yokmuş?
Yalın internette de aynı kablo üzerinden bağlanacaksınız, ethernet portları modem ile bilgisayar arasında bağlantı noktaları.
ya öndeki modemi arkaya taşıyacağımda makineye daha yakın olsun diye de telefondan nasıl ayırırım modemi telefonuda arkaya götürmek istemiyorum sorunum bu aslında??
-
çok basit ben evimde bakır kablo ile hizmet alıyordum fiber geldi geldikten sonra modemle telefonu ayırdım nasılmı anakstreden telefona ek yapmadan bakır kablo çektim aynı şekilde apartmanda fiber kabin var t21 ordaki portumu buldum cat 7 kabloyu o porta bağladım direk diğer ucunuda odamdaki modemin wan girişine taktim gayet stabil şekilde çalışıyor suan hiç kesinti snr hız kaybı yok modemde aynı şekilde telefondada kopma cızırtı yok sapa sağlam oldu pırıl pırıl hat temiz tarifem 100mbps pro aknsiz kurumsal paket taahhütsüz paket fixnet modem airties 5650 v2 modem türktelekom ait modem
sana bir seçenek daha sunam fiber kabin yoksa apartmanda cat 7 kabloyu ankastrede hem telefona giden bakır kablo ile hemde ankastredenki kablo ile uçlarını birleştir siyah elektirik bandı ile iyice bandla hava almıycak şekilde -
Hocam yöntemin çok güzel de bunları böyle ulu orta yerlere yazıyorsun sonra bilen de bilmeyen de telefon kutusunu kurcalıyor.Geçen bizim apartmanda sırayla kabloları keserek kendi kablosunu bulmaya çalışan bir gerizekalı vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acemiyken bende öyle yapmıştım fiber kabindeki portu bulmak için milletin internetini kestim :) -
Hocam siz telekomun saha ekibinde falan mısınız
eskiden çalışıyordum işten çıkardılar herşeyi doğru yapıyorum diye dürüst yapıyoruz diye -
Hocam memleketin hali bu yüzden böyle illa birilerinin çıkarlarını koruyacaksınız.İlla üstlerinize yalakalık yapacaksınız.İlla çok para kazananlara daha çok para kazandıracaksınız.Yazık
Gerek yok sanırım
türktelekom çalışanları ilk kurulumda 9mbps çekiyor hattınızı 2. ay 3mbps sabitliyorlar nedeni ise ilk ay aboneyi çekiyorlar 9mbps hız tanımlıyolar 2. ay taahhütten sonra hızını 3mbps sabitliyorlar nasılsa taahhüt var elimizde diyorlar en iyisi taahhütsüz abone süreki 9mbps hız tanımlıyolar taahhütsüz aboneye taahhüt imzalatmak içinde sürekli arıyolar tivibu çıktıktan sonra ana santraller 25-26mbps kadar stabil hizmet vermeye başladı iptv profili diye bir profil oluştu bu profil tivibu kullananlar için genelde veriliyor 8mbps internet+tivibu kullanıyorsun 12-14mbps arası hız tanımlıyolarki hd yayınları izleyebilesiniz buna iptv profil deniyor türktelekom çalışanları tarafından saha dolabı olan yerlerde iptv profili otomatik oluyor ama ana santralden hizmet alan yerlerde iptv manuel bilgisayar ekranında snr hat değeri kontrol edilerek tanımlanıyor saha dolabı olan yerlerde tivibu abonelerinin portu farklı 24mbps + tivibu kullanan kişi 28-30mbps kadar hızı çıkıyor tivibu olduğunda ama sistem tivibu kapatınca hızını 19-20'lere çekiyor sistem ama ana santrale bağlı olanlar sürekli 12-14mbps hız alıyor akn girse bile bazen hız düşmüyor ama saha dolabına bağlı kişi akn girince hız düşüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X