Şimdi Ara

Fiber Altyapı Gelmesi İçin Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Dostlar Ist/Kartal da oturuyorum Turk Telekom reklamlarında köylere dağlara bayırlara fiber çekiyor ama bizim burada yok daha işin daha doğrusu mahallemizin bazı kesimlerine çekilmiş benim bulumduğum bölgeye çekilmemiş taa küçükyalı telekoma gittimsoruyorum nezaman yapılcak diye böyle böyle diyorum bilmiyorum diyo sen bilmicende kim bilecek be adam bu işin peşini bırakmicam neyapmam gerekiyor arkadaşlar Fiber Internet İSTİYORUMMMM !!!!

• Dua etmekle işe başlayabilirsin.
  • Adı üstünde reklam zaten. Reklamlar gerçeği yansıtmıyor..

Yapmanız gereken Mahallece toplanım Fiber gelene kadar ADSL atlarımızı iptal ettiriyoruz diyorsunuz 2-3 ay internetsizlik ten sonra Telekom bişiler yapar. Gelirleri kesiliyor çünkü ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Mart 2015; 20:59:10 >
  • mahalle ne anlar fiberden onların telefonu girsin internete yeter onlar için :D ayrıca mahalle büyük bi mahalle bazı yerlerde var sadece benim bulunduğum yerde yok
  • Ooooo hocam sizdeki de dert mi bizim apartmanın önünden kablo geçiyor müşteri hizmetlerini Aradım bizim apartmanda yok bi kablo aradan çekin bana dedim apartmanın en az %80 i kullanmak zorunda fiberi dedi.

Ulan zaten apartman da 8 daire var 4 ü internet nedir bilmez. Kalan 4 ü de benden Wi-Fi ile çekiyor sen en as 6 daire diyorsun ;)

O Yüzden yaş iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    öyle bişe yok kardeşim sen fiberini çekersin isteyen istediği gibi kullanır bu devletin önderliğinde yürütülen bir projedir turk telekoma kalsa kıyamete kadar çekmezdi yoksa sana fiber oyüzden davamdan vazgeçmedim sonucunu aldım şuanda =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

öyle bişe yok kardeşim sen fiberini çekersin isteyen istediği gibi kullanır bu devletin önderliğinde yürütülen bir projedir turk telekoma kalsa kıyamete kadar çekmezdi yoksa sana fiber oyüzden davamdan vazgeçmedim sonucunu aldım şuanda =)))

nasıl aldın bağlattım deme kasın :D kavga çıkarırım burada kapımın önünden geçiyor kablo vermediler size verdilermi fiber net :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    kardeş ttnet elemanları sabah yolu kaparmış kanalizasyondan turuncu kablolar çıkarıyolardı =)) kanalizasyon hemen kapının önünde =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 11 Mart 2015; 12:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

kardeş ttnet elemanları sabah yolu kaparmış kanalizasyondan turuncu kablolar çıkarıyolardı =)) kanalizasyon hemen kapının önünde =)

adamlar kablo çekiyorlar vay arkadaş ya ayıp diye bişi var arıyorum şimdi ttneti olmadı kazmayı alıp inicem igdaş borusuna kadar patlatıcam geldiniz geldiniz gelmediniz mahalleyi havaya uçururum diyecem.

aynen kardeş davandan vazgeçme paramızla rezil oluyoruz yaw ya bak sana bişi diyim 8 ay arizona da kaldım (a.b.d) böyle kaldığım ev yani tek katlı müstakil kırsal alanda bi yer oradaki evlerin geneli öyle zaten böyle seyrek seyrek abd nin en başından tut da meksika sınırına kadar heryerde fiber var projenin bitimi 2010 da bitmiş proje üstelik eve ilk girdim hiç böyle başvuru maşvuru diye bişe yok direk bi modem alıyosun ADSL modem diye bişe yok orada yani üst düzey modemler var onlarda zaten ADSL VDSL hepsini destekliyo yani dükana gittiğin zaman adsl modem desen kıçıyla güler adam sana alıyosun modemi direk eve getirip takıyosun bukadar yok efenim başvuruymuş işte hızım gitti hızım düştü diye bişe yok bak hiç bişe yapmadığım halde 37 mbit internet hızı alıyodum aylık 17 dolarmıydı neydi ister kullan ister kullanma 17 dolar. mükemmel hizmet yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Ooooo hocam sizdeki de dert mi bizim apartmanın önünden kablo geçiyor müşteri hizmetlerini Aradım bizim apartmanda yok bi kablo aradan çekin bana dedim apartmanın en az %80 i kullanmak zorunda fiberi dedi.

Ulan zaten apartman da 8 daire var 4 ü internet nedir bilmez. Kalan 4 ü de benden Wi-Fi ile çekiyor sen en as 6 daire diyorsun ;)

O Yüzden yaş iş

Bizim apartmanın önündende geçiyor kablo ve 24 daireyiz. Rezillikten başka birşey değil ya
  • ferit34 kullanıcısına yanıt
    Başvuru vs yok tak al. Filmlerdede vardı al kullan cep telefonu bitince at :) ne güzelmiş..

Sanırım AKN filanda yoktur.. MP3 vs indirdinizmi hiç? bişiler indirince polis kapıya dayanıyor vs bişiler duydum. Sadece duyum elbette. Buda filmlerin dizilerin dibine vuruyoruz :)
  • İstanbul Bahçelievler merkezi bir sitede fiber denen şey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ferit34 kardeş nasıl halledebildin fiber bağlatma işini?

Bende aynı sorundan muzdaribim. 2 yıl önce 2 sokak öteye ,200 metre var yok, fiber çekildi. Sonra o bine kentsel dönüşüme tabi oldu yıkıldı, yapıldı. Bizim bina hala eski bakır kablo ile nete giriyor. 200 metre ötede fiber kutu var. Sonrası bakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 20 Mart 2015; 23:34:47 >
  • kardeşler toplu isyan çıkarmanız kazım dilekçe şikayet ne gerekiyorsa yapın bitsin artık bu kapitalizm bitsin artık açgözlü gözünü para hırsı bürünüş firmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu arz talep meselesi. isyanla imza ile bilmem ne ile olmaz. Tahminem Telekom satış sözleşmesinde 2026 ya kadar adam akıllı rekabet oluşturacak bir şirket çıkarılamayacak, zorluklar gösterilecek engeller konulacak gibi gizli maddeler olabilir.

internet fiyatlarını düşürmenin gerçekten bir yolu var ama bu bizim işimize gelmiyor malesef.. Dediğiniz gibi topluca bir hareket bu hareket de interneti istediğimiz fiyatlara düşünceye kadar iptal ettirmek.. iptal ettirmek kimin işine gelirki. Bağımlı olduk artık Kaz gibi yolunmaya devam.

topluca iptal işi olursa talep düşecek arz fazla olduğundan, Firamaların çalışanların giderini karşılamak için müşteri kazanmaya çalışacaklar ve fahiş fiatlardan normal fiyatlara düşüm olacaktır. Elbette şirketlerin buna karşı önlemleri var. Örneğin Tahadütlü internet. Bu sayede şirket en az 2 sene geleceğini, müşteri sini elinde tutmuş oluyor. Buda demektir ki en az 2 yıl topluca inernetsiz kalırsak fiyatlar normale düşecektir. içimize sinmese de durum bu..

Diğer yol ise hükümetin TTNET den bağımsız ISS kurmaya teşvik vermesi, izin vermesi, zorlukları kaldırması, TTNET den bağımsız servislerin kurulmasını kolaylıklar sağlayan paket hazırlayıp Torbaya atması. torbada zaten geçiyor.. Yani top hükümette..

Kolaylık sağlandığında teşvik verilde mantar gibi ISS türemesi olacaktır. Nade olsa ortada güzel bir pasta var.

• bak sen internet kullanmak için istersen yurtdışından bile hizmet alablirsin onu tam bende bilmiyorum ama araştıracağım ttnet ile şuan aram iyi eğer bi sıkıntı olursa benim alternatifim çok eğer gerekirse testlerden geçen alternatiflerimide burada paylaşacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dünya da en ucuz uydudan internet veren ülke firma hangisidir acaba? İşimize gelirse, biz istesek hizmet alabilirmiyiz acaba? Böylece tekelden yırtmış oluruz.. Çinden oldukça hesaplı ürünler alabiliyoruz mesela.. internet neden olmasın?

Yabanci dil olmadığında nasıl bir arama yapmam gerek bilemiyorum..

Eskiden pc ye takılı uydu kartından internet uydu sinyaline kanca atıp milletin indirdiği filmler resimler vs takılıyordu..

Şöyle bir baktım fiyatlar ve KOTA pek iç açıcı değil.. Devam adsl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 21 Mart 2015; 22:51:38 >
  • aynen uydudan internet veren firmalar var birsürü uluslar arası çapta yani ha turksat uydudan uydunet kullanmışsın ha başka bi uydudan mesela mantık olarak örnek vermek gerekirse eğer evimize bi çanak daha kurarsak ve frekansını falan hotbird'e ayarlarsak izleyebiliyoruz internette aynı şekilde bi çanak aracılığı ile hotbird,astra gibi bir çok uydu kanallarını izleyebiliyorsak internetide pek ala alabiliriz yani ttnet'e muhtaç olmamak lazım araştır sen güzel şeyler bulursun eminim.
  • siz gene iyisiniz
    Biz de sadece 8 MB adsl var
    kutu o kadar destekliyormuş
    Hem mutehhhit hem de telekom darbesi yedik..
    9 daireden sadece 2 si int kullanıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.