Şimdi Ara

VDSL altyapı kaç gün içinde gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şuan bulunduğum bölgede ADSL2+ altyapı var.1 haftadır mahallemde altyapı çalışması var.Bu çalışma tahmini kaç gün içinde biter ve şuan benim internetimin bağlı olduğu port 1 km uzakta bir saha dolabına bağlı,VDSL altyapı geldiği zaman port otomatikmen burdaki saha dolabına aktarılır mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y4g1zzz -- 30 Mayıs 2025; 22:17:55 >



  • Bizim burda fiber var ama bizim altyapı halen 830 metre uzaklıkta ki santrale bağlı . 6 yıldır ne yaptıysam duzeltmediler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • y4g1zzz Y kullanıcısına yanıt
    Altyapı gelirse vdsl gelmez direkt fiber gelir yeni yaprlarsa son teknoloji yaparlar uzman değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

    Olduğum yere fiber çekmezler diye düşünüyorum çünkü çok internet kullanan yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

    İnş portu aldırabiliriz ikimizde.5-6 yıldır kopma ve hız düşüklüğünden bıktım altyapı gelmişken bundan faydalanamazsam çok üzülürüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y4g1zzz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam nerelere dilekçe yazdım bir şey olmuyor. 2 çapraz binada fiber var 100 Mbps onun karşısında 35 mbps VDSL var. Ben karşın ve yan binam 830 metre uzakta ki santrale bağlı. VDSL var ama mesafe uzak olduğu için adsl bağlıyorlar. O mesefaden kopma yapıyormuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

    Evet aslında VDSL destekliyor ama çok kopma yapar diye bağlamıyolar bizdede.ADSL 16 mbps almama rağmen kışın rüzgarlı havalarda kopma yapıyor.Hiç dilekçe vermedim etrafta çok internet kullanan olmadığı için.Bu arada oturduğunuz binadaki herkes dilekçe verirse yaparlar diye düşünüyorum hocam tek kişi dilekçe verdiyseniz görmemezlikten gelmiş olabilirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.