Şimdi Ara

fiber altyapı çalışma sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, mahallemizde rögar kapakları vs. açılıp, kazılıp alttaki görselde gördüğünüz kablolardan döşendiğini gördüm. 1 hafta kadar süren çalışmalar bitti. Size sorum ise şu: Çalışmalar bittikten ne kadar süre sonra ben paketimi vdsl2 veya fiber hızına yükseltip kullanabilirim? TT Müşteri Hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde net süre veremediklerini söylemelerinin yanında sistemlerinde de herhangi bir çalışma gözükmediğini belirttiler. Hala altyapım en fazla 14 mbps hız desteklediğini söylediler.fiber altyapı çalışma sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93CD5D33B -- 15 Nisan 2019; 2:56:39 >

• çekilen kablo sizin saha dolabınıza gitmiyor olabilir belki bir firmaya belki bir binaya özel çekiliyor bilemezsiniz bizim burayada fiber geliyor diye sevinmiştim geçen sene adamlar çok programlı lise için çekiyoruz dediler büyük hüsrana uğramıştım müşteri hizmetleri bilgi veremez bu konularda müdürlük verebilir ancak biraz bekleyin belki saha dolabınızı değiştirirler vdsl'e geçersiniz
  • Aynı olay bizim kapı onundeki saha dolabı içinde bu sabah yapılıyordu. ben telekoma göre 350 metre mesafedeki santralden hizmet alıyorum gerci ama kablo çekilmesi demek eski kutu yerine yeni tip dolap koyacaklar anlamına geliyor sanırsam. cunku eski dolaba fiber kablo cekilmez herhalde sacma olur oyle bişey.
  • vdsl gelecegı net degıl. Herhangi bir kabin koyma calısması baslamıs mı peki
  • Çalışmalar başladı ise 2-3 ay içerisinde hizmete hazır olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

çekilen kablo sizin saha dolabınıza gitmiyor olabilir belki bir firmaya belki bir binaya özel çekiliyor bilemezsiniz bizim burayada fiber geliyor diye sevinmiştim geçen sene adamlar çok programlı lise için çekiyoruz dediler büyük hüsrana uğramıştım müşteri hizmetleri bilgi veremez bu konularda müdürlük verebilir ancak biraz bekleyin belki saha dolabınızı değiştirirler vdsl'e geçersiniz
    Cevap verilmiş mevzu bundan ibaret ne yazık ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.