Şimdi başka bir yerde olsaydım... Bunu hep söylüyorsanız... İçinizdeki maceracı ve gezgin ruha söz geçiremiyorsanız... Palio Sole tam size göre bir otomobil.
Adamlar oyle bi yazmiski, ayagimizi yerden kessin yeterin, suslenmis versiyonu
İyi de ne desin. Bir şekilde pazarlamak zorunda. Alelade bir araba işte. Ayağınızı yerden kessin, yeter. diyemezdi.
Fiyatlara baktım. 31 milyara kadar çıkıyor kuş kadar araba. Bu fiyata satılırsa bu yazı da yazılır.
gezgin ruhtan kasıt acaba yüksek hızlardaki yol tutuş düşüklüğü mü
quote:
Orijinalden alıntı: gto
gezgin ruhtan kasıt acaba yüksek hızlardaki yol tutuş düşüklüğü mü
bu harbi iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
2011 veya 2012 midir bu?
Şimdi başka bir yerde olsaydım... Hatta bir yere giderken radyoda dinleyebilseydim....
Bunu hep söylüyorsanız... İçinizdeki maceracı ve gezgin ruha söz geçiremiyorsanız... Palio Sole tam size göre bir otomobil.
Boyle daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
2011 olduğunu düşünüyorum. Bizim şirketteki ulaştırmadaki Palio'ların göğüsü de böyle
Şimdi başka bir yerde olsaydım... Bunu hep söylüyorsanız... İçinizdeki maceracı ve gezgin ruha söz geçiremiyorsanız... Palio Sole tam size göre bir otomobil.
Adamlar oyle bi yazmiski, ayagimizi yerden kessin yeterin, suslenmis versiyonu
Şimdi başka bir yerde olsaydım derken öbür tarafı kastediyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
ben hiç kullanmadım ama hiç iyi yorumlar okumadım, bilenlere sormak istiyorum, bu araba doğandan şahinden kötü bir arabamı merak ettim..
Doğan Şahin'den bin kat daha iyidir herhalde ancak Palio ve Siena Brezilya, Arjantin vs. gibi 3.dünya ülkelerinde "fiyat ve pazar farklılaştırması" adı altında satılan otomobiller.
Asıl hedef kitlesini siz düşünün yani...
Ancak Türkiye'de de "ucuz otomobil" diye rağbet görüyor ve asıl küçük sınıf aracı Punto olmasına rağmen Fiat, Palio'yu da satmaya çalışıyor. Satıyor da...
quote:
Orijinalden alıntı: Ormanci
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
ben hiç kullanmadım ama hiç iyi yorumlar okumadım, bilenlere sormak istiyorum, bu araba doğandan şahinden kötü bir arabamı merak ettim..
Doğan Şahin'den bin kat daha iyidir herhalde ancak Palio ve Siena Brezilya, Arjantin vs. gibi 3.dünya ülkelerinde "fiyat ve pazar farklılaştırması" adı altında satılan otomobiller.
Asıl hedef kitlesini siz düşünün yani...
Ancak Türkiye'de de "ucuz otomobil" diye rağbet görüyor ve asıl küçük sınıf aracı Punto olmasına rağmen Fiat, Palio'yu da satmaya çalışıyor. Satıyor da...
yeni palio pek yok giib ya piyasada, yada hepsi eskilere benziyo diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: anotherbrick55
Evet bu kesinlikle Palio'nun içindeyken söylenecek cümle. Şimdi başka bir yerde olsaydım
ömrümde mercedesten başka araca binmemiş ben 2 yıl palio ya bindim şehir içi muhabbetinden dolayı ve 1.2 motor benzinlisine hem böyle az yakan hem de masrafsız bir araç hayatımda görmedim:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme