Bildirim
Fiat Marea 1.6 Liberty Lpg li Çok Yakarmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben mareayla şehirlerarası yolda 1litre gazla(lpg) 11 km 11,5 km gidiyordum -
Evet çok yakıyor.
Şehiriçi 10,8 lt
Şehirdışı 5,8 lt
Ortalama 7,7 lt -
ama 3den 2 ye çek gaza asıl asfaltı kazır gidersin.. -
hangi araba artik cok yakmiyorki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Evet çok yakıyor.
Şehiriçi 10,8 lt
Şehirdışı 5,8 lt
Ortalama 7,7 lt
Hocam bu yazdıkların 2005 1.6 liberty için geçerli dimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz6134
quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Evet çok yakıyor.
Şehiriçi 10,8 lt
Şehirdışı 5,8 lt
Ortalama 7,7 lt
Hocam bu yazdıkların 2005 1.6 liberty için geçerli dimi?
Evet -
Renault 19 1.6 lpg cebimi yakmıyordu yani o bence normaldi.Ondan inip mareaya binince cebimi yakarmı? -
Çok yakar diyorsun da hangi araba yakmıyo ki.Evet biraz fazla olabilir ama bu rahatlığı başka arabada bulamazsın.Milletten ALLAH RAZI OLSUN marea tutulmadığı için böyle piyasası ucuz,donanımlı ve performansı iyi olan arabaya biniyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 29 Haziran 2012; 1:22:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz6134
Renault 19 1.6 lpg cebimi yakmıyordu yani o bence normaldi.Ondan inip mareaya binince cebimi yakarmı?
parça konusunda üzebilir fiyatlar.. 19 dan sonra sana parça fiyatları fazla gelebilir ama o kadarda değil.. tamam vurmayın -
Arabanın ön tampon değişmişti araba babamın olduğundan babam yaptırmıştı ama sormadım yani ne kadara yaptırdın diye. -
Şehiriçi 9,5
Şehirdışı 6-7 Lt arası.
Sivas ŞEhir içi verisi Gazlama dahil -
ama rahat arabadır heee...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X