Bildirim
Fiat Linea 1.3 Multijet Urban (ALINDI)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evette aracı alma amacınız ve araçtan beklentileriniz ne ?
Az yakması mı?
Konfor mu?
Güvenlik mi?
Hız mı?
Kalite mi?
2.el mi?
Ucuzluk mu bakımında parça da? -
megane 2 sanırım 2008 model civarı olacak. megane 2 diyorum.
fakaat yeni bir görünüm yakıt tüketimi sorun değil derseniz 301. bakmayın 1.2 vti olduguna 350 den aşşa yakmaz şehir içi. -
Aralarında en oturaklı araç megane 2 diyebilirim. C- elyse ve linea bana teknoloji özürlüsü araçlar gibi geliyor. Ama tabi test sürüşü yapmadım bu araçlara tamamiyle önyargı ile ve dış görünüşlerine göre konuşuyorum. -
C-elyse kullandim ic dizayni cok.hos yol tutusuda guzel megane 2 yuzu biraz eskidi ben olsam c-elyse alirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlardan en genişi megane... sınıf farkı var... sonra linea... b-c arasında sıkışmış bir araç diz mesafesi c ama genişliği b sınıfı...
diger 2 araç zaten b segmenti sedan symbol sınıfında...
1.2 araçlar dizelin kafadan 2 katı yakar. Bunu abartısız söylüyorum... 350krş bile iyi bir rakam ki anca uzun yolda yakar okadar aşağı.
megane 2 sadece yaşından kaybeder... Ayrıca peynir ekmek gibi satılıyor bu araç. gece satarsın derlerdi bir aralar broadwayler için megane2 de aynen öyle... -
quote:
Orijinalden alıntı: Lila Pause
Aralarında en oturaklı araç megane 2 diyebilirim. C- elyse ve linea bana teknoloji özürlüsü araçlar gibi geliyor. Ama tabi test sürüşü yapmadım bu araçlara tamamiyle önyargı ile ve dış görünüşlerine göre konuşuyorum.
Teknoloji özürlüden kasıt nedir? -
bence megan2 -
Megane 2 veya linea arasında tercih yapın derim diğerleri biraz basit kalıyor bu araçların yanında
megane iç hacim olarak daha geniş ve konforludur
yakıt olarak linea ve megane arasında ciddi bir fark olacağını sanmıyorum
ikinci el konusunda da ikiside tutulan araç hangisinin tipi hoşunuza gidiyorsa
onu alın derim -
konfor tabiki önemli olması gerekir güvenlik şart hıza fazla gerek yok kaliteyi bu tür araçlarda aramak doğru değil 2.el derken ben 1 2 sene sonra satarım zorlasan 3 sene olabilir çünkü o seneden sonra biraz para biriktiririm aracıda satarım daha iyi araba alırım -
megane'da yüzü eskidi herkezde var ama aralarında en sağlamıda megane aslında 1.2 vti motordan benimde tereddüdlerim var -
BeRaT_chevy bende sizin gibi düşünüyorum
ahmetnavruz benim gönlümde 301 ve c elysee tarafında megane 2 nin yüzü eski geliyor ama aralarında en sağlamı megane herkeste megane var lineada çok kalitesiz be hocam ve boş -
up -
Bende bu forumda araştırma yaptım kafamda 301 yada c ely vardı. O da sekillerinden dolayı. Fakat forumda yazilanlarla bilgilendim dacia loganin bile çarpışma testi varken 3 yıldız bile olsa, bu araçlarda olmadığını öğrendim. Kendi ülkelerinde satmadiklarini da öğrenince vazgeçtim almadım. İyiki almamişım.
tartışmasız megane 2 -
-
up -
linea -
Ben megane 2 diyorum. Bence diğer seçeneklerden daha iyi
Dizel c ellyse yada 301 daha az yakani yok 4 litre yakiyor linea ile megane demode oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- otomatik vites d ye alınca vuruntu
- araba bluetooth bağlanmıyor
- 1000 km ne kadar benzin yakar
- egzoz bilyası
- falken lastik yorumları
- volvo ex60
- jeep compass 2025
- kia k3
- huawei maextro s800
- byd u9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X