Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet Urban (ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu 4 araç arasında kaldım sizce ne yapmalıyım 33 bin bütce
    c elysee - 301 = 1.2 vti motor
    megane 2 = 1.5 dci
    linea = 1.3 multijet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martinez55 -- 18 Haziran 2014; 0:40:13 >

• Evette aracı alma amacınız ve araçtan beklentileriniz ne ?

Az yakması mı?

Konfor mu?

Güvenlik mi?

Hız mı?

Kalite mi?

2.el mi?

Ucuzluk mu bakımında parça da?
  • megane 2 sanırım 2008 model civarı olacak. megane 2 diyorum.

fakaat yeni bir görünüm yakıt tüketimi sorun değil derseniz 301. bakmayın 1.2 vti olduguna 350 den aşşa yakmaz şehir içi.
  • Aralarında en oturaklı araç megane 2 diyebilirim. C- elyse ve linea bana teknoloji özürlüsü araçlar gibi geliyor. Ama tabi test sürüşü yapmadım bu araçlara tamamiyle önyargı ile ve dış görünüşlerine göre konuşuyorum.
  • C-elyse kullandim ic dizayni cok.hos yol tutusuda guzel megane 2 yuzu biraz eskidi ben olsam c-elyse alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlardan en genişi megane... sınıf farkı var... sonra linea... b-c arasında sıkışmış bir araç diz mesafesi c ama genişliği b sınıfı...

diger 2 araç zaten b segmenti sedan symbol sınıfında...

1.2 araçlar dizelin kafadan 2 katı yakar. Bunu abartısız söylüyorum... 350krş bile iyi bir rakam ki anca uzun yolda yakar okadar aşağı.

megane 2 sadece yaşından kaybeder... Ayrıca peynir ekmek gibi satılıyor bu araç. gece satarsın derlerdi bir aralar broadwayler için megane2 de aynen öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Aralarında en oturaklı araç megane 2 diyebilirim. C- elyse ve linea bana teknoloji özürlüsü araçlar gibi geliyor. Ama tabi test sürüşü yapmadım bu araçlara tamamiyle önyargı ile ve dış görünüşlerine göre konuşuyorum.

Teknoloji özürlüden kasıt nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Egea 1.3 Multijet ,2017
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence megan2
  • Megane 2 veya linea arasında tercih yapın derim diğerleri biraz basit kalıyor bu araçların yanında
    megane iç hacim olarak daha geniş ve konforludur
    yakıt olarak linea ve megane arasında ciddi bir fark olacağını sanmıyorum
    ikinci el konusunda da ikiside tutulan araç hangisinin tipi hoşunuza gidiyorsa
    onu alın derim
  • konfor tabiki önemli olması gerekir güvenlik şart hıza fazla gerek yok kaliteyi bu tür araçlarda aramak doğru değil 2.el derken ben 1 2 sene sonra satarım zorlasan 3 sene olabilir çünkü o seneden sonra biraz para biriktiririm aracıda satarım daha iyi araba alırım
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    megane'da yüzü eskidi herkezde var ama aralarında en sağlamıda megane aslında 1.2 vti motordan benimde tereddüdlerim var
  • BeRaT_chevy bende sizin gibi düşünüyorum

ahmetnavruz benim gönlümde 301 ve c elysee tarafında megane 2 nin yüzü eski geliyor ama aralarında en sağlamı megane herkeste megane var lineada çok kalitesiz be hocam ve boş
  • up
  • Bende bu forumda araştırma yaptım kafamda 301 yada c ely vardı. O da sekillerinden dolayı. Fakat forumda yazilanlarla bilgilendim dacia loganin bile çarpışma testi varken 3 yıldız bile olsa, bu araçlarda olmadığını öğrendim. Kendi ülkelerinde satmadiklarini da öğrenince vazgeçtim almadım. İyiki almamişım.

• tartışmasız megane 2
  • Megane 2 kullanmış birisi olarak yol tutuş, uzun yol konforu var. Yaz sıcaklığı 40 derece üzerindeki illerde yaşıyorsanız satın almadan önce dijital termometre ile klima üfleme sıcaklığını ölçün. Megane 2'min klima soğutması yetersizdi. 6 dereceden yüksek sıcaklıkta üflüyorsa kusurludur.
     Fiat Linea 1.3 Multijet Urban (ALINDI) Fiat Linea 1.3 Multijet Urban (ALINDI)

• up
  • linea
  • Ben megane 2 diyorum. Bence diğer seçeneklerden daha iyi

• Dizel c ellyse yada 301 daha az yakani yok 4 litre yakiyor linea ile megane demode oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.