Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet Urban (ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neye göre linea
  • Megane II

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lineada 1.3 multijet urban alırım fakat araç bomboş esp yok
    c elysee 301 de diğerlerine göre daha dolu esp hız sabitleyici falan var
    megane 2 gerçekten demode oldu ama sağlam araba
  • c-elyse ve 301
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembal1

arkadaşlar bu 4 araç arasında kaldım sizce ne yapmalıyım 33 bin bütce
    c elysee - 301 = 1.2 vti motor
    megane 2 = 1.5 dci
    linea = 1.3 multijet

dostum bende 1.3 linea var yuro5 motor...pazar gunu istanbuldan yalova gıdış donuş 480 km yaptım ist bakırkoyde aracı yine fulledim 102 tl tuttu...artık gerisini sen hesapla motor cimri 500 lt bagaj yerden yukseklıgı cok ıyı ama hızlanmalara gelmıyor korkutuyor...bilgine...
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    güncel kasa linea mı yoksa classic mi ve tavsiye edermisiniz konfor nasıl ama linea çok boş
  • hocam emotion plus bak bakalım çok mu boş.
  • 1,5 dci megane 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

neye göre linea

megane 2 güncel bir araç değil onu bu yüzden tercih etmezdim,

301 ve c-elysee 1.2 benzinli olacak çok yakar az kaçar

Linea 1.3 motor yeterli, ucuz ve bol yedek parça yakıtı az 2.eli iyi.
  • quote:

güncel kasa linea mı yoksa classic mi ve tavsiye edermisiniz konfor nasıl ama linea çok boş

megane 2 den linea ya gectım megane 2 nin yol tutusu ve konforu super linea ya gore...hele lineanın arka koltugu koltuk degil çekyat koymuşlar okadar sert...ama su an megane 2 almam artık arıza verme zamanına gelmıstır yuzu cook eskıdı nazik arac sert ve cukurlu yollara gelmez dıreksıyon rolesı sorun yapar..linea bildigin eşşek vur yuku gitsin ama hızlı gidemezsin cunkı ön camdan dolayımıdır nedır 100 km hıza cıkınca sanki 170 kmhz la gıttıgını zannedıyon...tercıhım linea olurdu...guncel kasa cok pahalı deymez kılasık al bin satarken verdıgın paranın ustune satarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 14 Haziran 2014; 22:42:25 >
    1.3 multijet urban alabiliyom var yani 33 bine
  • Linea 1.3 multijet motor farkıyla daha güncel bir tasarımla 1 adım önde, ancak Megane 2 C sınıfı araçtır, Linea'dan daha bir üst sınıftır.
  • quote:

1.3 multijet urban alabiliyom var yani 33 bine

valla dostum ben direk alırdım...sokaga bırakınca gözüm arkada kalmaz yok biri carparmı yok cizilirmi diye parca ucuz az yakan bir arac al zaten anlarsın nedemek ıstedıgımı 1 ay sonra beyenmedınmı? 3 gunde zararsız satarsın...
  • bide arkadasımda 2013 model benzinli polo var antalyaya gidecek benım aracı ıstıyor abi senın arac az yakıyor benım arabayı kapına bırakayım senın aracla gıdeyım dıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 14 Haziran 2014; 23:22:01 >
  • Biraz daha koyun temiz golf 5 alın. Hem bunlardan daha kaliteli hem ileride üzerine koyup daha iyi araç alma amacınız varsa satacağınız zaman paranız değerini iyi derecede korumuş olur. Madem geçiçi birkaç yıllığına süreceğiniz bir araç olacak bari kaliteli birşey alın ki geçen yıollarınıza değsin. Her şey yakıt tasarrufu değil, ben şahsen 1-2litre daha az yakayım diye kalitesiz araca binmem. Çok fazla km yapıyorsanız ayrı tabi. Yine focus veya astra h de düşünebilirsiniz. Polo falan dandik, o paralara yazık vallaha. Ha sonrasında satılabilirlik için polo düşünürseniz evet gayet mantıklı ama yine aynı mantık satarken 1-2bin fazlaya satabilirim diye 3-4 sene küçücük, kütük koltuklu çekmeyen motorlu araçlara binilmez.
  • Motorsiklet konsolu ve ikinci eli sıkıntı olmazsa aveo sedan bak. Euroncap 5 yıldız en boşunda 8 hava yastığı ve Esp standart. Ikinci ele de çok takılma bence ucuza alır ucuza satarsın. Birde üstündeki motor 1.3 mjet boşlarda 75hp fullde 95 hp versiyonu var. 95lik bütçene uyuyorsa buradaki arabaların hepsinden iyidir. En büyük handikapı ön konsoldaki göstergeler.

• seçenekler arasına opel Astra sedanıda ekleyin bence

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    classicler çok kötü
    bugün autoshow var bizim burda bi avmninönüne kurulmuş arada sırada oluyo linea getirmiştir dün baktığımda yoktu bugün getirmişler lineaya daha önceden hiç binemmiştim ama direksiyon falan çok iyi direksiyon yumuşak spor gibi dokunmatik ekran vardı aklım kaldı 2.elden alacam linea
  • C-Elysee ve 301'i tercih etmem. Sanırım ikiside teknik olarak aynı.
    Linea bomboş.
    Geriye Megane2 kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.