Şimdi Ara

FİAT LİNEA 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTION TEST SÜRÜŞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
32.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN BU ARACI TEST ETTİM.İZLENİMLERİM:
    1)ARAÇ UZAKTAN ÇOK HOŞ DURUYOR.(HERHALDE EN YÜKSEK DONANIM OLDUĞU İÇİN)
    2)ARAÇ MALZEME KALİTESİ VE İŞÇİLİK VASAT.MESELA ARABA İÇİ TAVAN TUTAMAKLARINI BIRAKINCA TAK DİYE VURUYOR TAVANA.DAHA DÜŞÜK VERSİYONDADA MAKYAJ IŞIKLARININ BULUNDUĞU AYNANIN SÜRGÜSÜNÜ İLERİ İTTİĞİNİZDE DIŞININ DÖŞEMESİNE, YIRTACAK BİÇİMDE SÜRTÜNÜYOR.)BEĞENMEDİM.
    3)ARAÇ BANA GENİŞ GELDİ.BAGAJI BAYA GENİŞ.DONANIM OLARAK BAYA DOLU EMOTION.BLUE ME DENEN O CİHAZIDA DENEDİK.BAYA HOŞ BİR OLAY.
    4)BENİM ARAÇ İÇİNDE KULLANIMDA ZORLANDIĞIM ÇOK ŞAŞIRDIĞIM İKİ OLAY VAR.
    a)ARACIN SÜRÜCÜ KOLTUĞUNU AŞAĞI İNDİRMEYE YARAYAN KOLU KULLANDIM.AMA O KADAR YERSİZ YERLEŞTİRLMİŞ.ELİM KOLLA KAPININ ARASINDA SIKIŞTI?
    b)EMNİYET KEMERİNİ TAKMAK İSTEDİM.KOL DAYAMA KOLÇAĞININ ALTINDA KOLTUĞUN ARASINA SIKIŞTIRMIŞLAR.KOLÇAK BAYA UZUN.BAYA Bİ SIKINTI YAŞADIM KEMERİ TAKARKEN.HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ.ERGONOMİ FAZLA YOK.MÜZİKÇALARIN ÜZERİNDE ANLAMSIZ BİR PEÇETELİĞE BENZER BİR YER VAR.ONUN YERİNE ŞÖYLE GÜZEL BİR BİLGİ EKRANI VEYA BAŞKA BİR ŞEYLER KOYABİLİRLERDİ.ÇOK ŞIK OLMAMIŞ.
    5)ARAÇTA BENİM ÇOK HOŞUMA GİDEN DİĞER FİAT ARAÇLARDA OLAN BİR ÖZELLİK MAALESEF YOK.DİREKSİYONDA CİTY ÖZELLİĞİ YOK.BANA BİRAZ SERT GELDİ.EMOTION DONANIMDA CITY YOK.ÇOK ŞAŞIRDIM.
    6)PERFORMANS OLARAK MULTİJET 90 HP YETERLİ GELDİ.BENCE TOYOTANIN 90 HP D4D DEN DAHA PERFORMANSLIYDI.TABİ BENİM GÖRÜŞÜM.
    7)YOL TUTUŞU NORMAL SEYRİNDEYDİ.BİR ARA BİR ÇUKURDAN HIZLICA GEÇTİM.DÜZ DEVAM ETMESİNİ BEKLERKEN ARKAYI HAFİF SALLADI.BU HOŞUMA GİTMEDİ.
    8)FRENLER İYİYDİ.
    9)YALITIM İYİYDİ.TIKIRTI FİLAN YOKTU.BU 28 BİNDEKİ ARAÇ İÇİN GÜZELDİ.
    İZLENİMLERİM BU KADAR.TEŞEKKÜRLER.

• bilgiler için teşekkürler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuci

bilgiler için teşekkürler,

RİCA EDERİM.ÖNEMLİ DEĞİL.
  •  FİAT LİNEA 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTION TEST SÜRÜŞÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist55 -- 12 Temmuz 2008; 20:43:26 >
  • fena durmuyor dısardanda akıkaten ıc malzeme bıraz kalıtesız
  • aslında tofaş kalıtelı gıbı uretsede malzemede az madde kullanıyor
    uzun omurlu olmuyor
    bu linea uretılırken test surusu yapan kısı arkadasımdı vede fabrıkadan argeden konuduyorduk
    ısım bulamıyorlardı
    sonra araba tanıtımını falan yaptı ılk tanıtımda basında duruyordu
    malzeme sorunu var ıste yoksa rahat genıs guzel şekli falan
    ayrıca çok pahalı
    2.eli bile pahalı

on tasarımı cok ıyı deıl cok fazla ızgara var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist55 -- 13 Temmuz 2008; 1:50:29 >
  • Çok başarılı bir araba olduğunu düşünüyorum Kendimi maddi olarak toparlayım ilk fırsata almayı düşünüyorum

MULTİJET
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.