Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
19
Favori
162.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun.Tank gibi araba almışsınız.

Hayırlı ugurlu olsun tekerınız duz bassn. Birşeyler akıtırsınız inşlah

ever tried, ever failed. try again, fail again. fail better
  • Açıkcası Captiva'mı satmamın sebebi yeni kasasının çıkmasıydı,onu satıp yeni kasa almak istiyordum. 89 bin lira verip 4X2 captiva alacağıma 112 bin lira verip freemont almak daha mantıklı.

Size hak veriyorum,inanın bende arkadaşımın arabasaına binmeseydim bu paralar verip araba almak için fiat bayisinin önünden bile geçmezdim.

Ancak binin test sürüşüne çıkın,ne demek istediğimi anlıycaksınız. Captiva ile freemont arasında çok yüksek bir kalite farkı var.

Ayrıca az önce çok güzel bir özellik daha keşfettim, anahtarı cebinize koyuyorsunuz, araca yaklaştığınızda kumandaya hiç dokunmadan elinizi kapı açma koluna dokunduğunuz anda kapılar açılıyor. İndiğiniz zamanda kapıya dokunduğunuz anda kapılar kilitleniyor. Bildiğiniz üzere diğer araçlarda illa kumandadaki açma kapama düğmelerine dokunmanız gerekiyor.

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

Bu satışdan sonra bayidekiler birbirine sarılmış, Evet başardık 100,000 lira üzerinde bir ARABA SATMAYI başardık! duygusal anlar olmuş, satış danışmanları ağlamış, satış müdürü de onlara katılmış.

Bu aracın çıktığından beri kaç adet sattığından haberin var mı?

biliyorum evet :)
    2004 Volvo S60R (SOLD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Hayırlı olsun. Parasını sonuna kadar hakeden bir araç. 1.6 uyduruk Focusun Golfun Jettanın 70 bine satıldığı pejo 208 e 50 bin TL fiyat istendiği bir ortamda yukarıda " arabanın hakkı 70 bin TL" denmiş. Yok artık diyorum. Fiyat iyi, araba güzel, güle güle kullanın.

Multijet II teknoloji harikası bir motor. Fiat, hem ileri teknolojili hem de sorunsuz motor yapmada çok usta bir üretici. Ben demiyorum istatistikler diyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dodge-sifir-ayarinda-journey-111483438/detay

O paraların istenmesi o arabaların hakkının o olduğundan değil ,Devletimiz sağolsun %30 un üzerindeki vergisi yüzünden 70 bnlik araç 100 ü geçiyor kaldıki bu araç dodge journey altyapısı ve karoseri üzerinden hazırlanmış bir araçtır.

Geçen bir arkadaş başlık açmıştı freemont için Ölü doğan çocuk diye sanırım haklı özellikle ikinci elde çok değer kaybedecek.

• kazasız günlerde kullanın..

"Nefret Ettiğimiz İşlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz. Bizler Tarihin Ortanca Çocuklarıyız. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık... Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bi Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız.."
  • hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan güzel bi araç aldın arkadaşlardan biri tank demiş gerçektende tank gibi

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

quote:

Hayırlı olsun. Parasını sonuna kadar hakeden bir araç. 1.6 uyduruk Focusun Golfun Jettanın 70 bine satıldığı pejo 208 e 50 bin TL fiyat istendiği bir ortamda yukarıda " arabanın hakkı 70 bin TL" denmiş. Yok artık diyorum. Fiyat iyi, araba güzel, güle güle kullanın.

Multijet II teknoloji harikası bir motor. Fiat, hem ileri teknolojili hem de sorunsuz motor yapmada çok usta bir üretici. Ben demiyorum istatistikler diyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dodge-sifir-ayarinda-journey-111483438/detay

O paraların istenmesi o arabaların hakkının o olduğundan değil ,Devletimiz sağolsun %30 un üzerindeki vergisi yüzünden 70 bnlik araç 100 ü geçiyor kaldıki bu araç dodge journey altyapısı ve karoseri üzerinden hazırlanmış bir araçtır.

Geçen bir arkadaş başlık açmıştı freemont için Ölü doğan çocuk diye sanırım haklı özellikle ikinci elde çok değer kaybedecek.

ALAKASI yok. İlandaki araç 4x4 değil 4x2. Motor multijet II değil 140 hp lik başka bir motor. Donanımı zayıf. Hadi bunları geçtim Türkiyenin kaç ilinde Dodge servisi var? Bu bile bu aracın 2. eldeki değer kaybına tek başına yeterli bir sebep. Freemont bu kadar değer kaybetmez. Ayrıca yürüyen aksamda ve iç mekanda çok önemli iyileştirmeler yapıldı Freemont tasarlanırken .Avrupa pazarının beklentileri göz önünde bulunduruldu.

• Hayırlı olsun.Kaliteli bir araca sahipsiniz.Olumsuz yorumlara aldırmayın.İçinize sinen araba en güzel arabadır.

Balıkesirde bile şimdiden 2-3 tane gördüm.Satışlar herhalde kötü değil.
    Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın bazılarıda captiva ile kıyaslamış bu araç has Amerikan bir araç üzerindeki fiat markasına bakmayın bu araç Dodge Journey özellikle gidip bu arabayı Fiat bayisinde inceledim gerçekten çok kaliteli bir araba Allah kazalardan saklasın .
    Namustur her sözün,
    Senin alnın yüzün,
    AK AK AK !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

quote:

ALAKASI yok. İlandaki araç 4x4 değil 4x2. Motor multijet II değil 140 hp lik başka bir motor. Donanımı zayıf. Hadi bunları geçtim Türkiyenin kaç ilinde Dodge servisi var? Bu bile bu aracın 2. eldeki değer kaybına tek başına yeterli bir sebep. Freemont bu kadar değer kaybetmez. Ayrıca yürüyen aksamda ve iç mekanda çok önemli iyileştirmeler yapıldı Freemont tasarlanırken .Avrupa pazarının beklentileri göz önünde bulunduruldu.

aynısı demedim ztn o arabanın alt yapısı ve karoser kullanıldı. sonuçta dodge ün 4*4 versiyonuda var sorun 4*4 olup olmaması değil , Dodge fiattan ve türkiyedeki birçok markadan çok daha kaliteli bi marka ..Fiat bunu düşünerek güzel yapmış iyide yapmış freemont gerçketen heybetli ve ihtişamlı duruyor ama o para gerçekten fazla.

Ztn Fiatın en büyük avantajı yaygın servis ağı ,iç mekana gelirsek dodge'ın ki bana göre daha şık ve daha lüx duruyor.

• quote:

Bu satışdan sonra bayidekiler birbirine sarılmış, Evet başardık 100,000 lira üzerinde bir ARABA SATMAYI başardık! duygusal anlar olmuş, satış danışmanları ağlamış, satış müdürü de onlara katılmış.

Arkadaşlar benim haram yok,parayıda sokaktan toplamıyorum. Bir mala 112 bin lira para verirken bilgi toplayıp araştırma yapmadığımı düşünmeyin.

Kasım ayında TR ithal edilen 400 adet freemontun 378 tanesi şuan satılmış durumda,satılmayan araçlar, 5 koltuklu 4x2 olan urban modelleri, şu an bayilerde satılan araçlar ikinci sevkiyatın araçları, onlardada sunroofsuz olanlar tükenmiş durumda. Eğer sunroofsuz araç almak isterseniz subat ayında yapılacak olan sevkiyatı beklemek zorundasınız.

Ayrıca 2012 yılının 3. ayında piyasaya sürülmesine rağmen avrupanın 2012 yılında en çok satılan SUV modeli olduğunu biliyormusunuz?

Bu tarz alaycı bir eleştirme yaparken lütfen birazcık araştırma yapalım. Teşekkürler

• resim olsaymış iimiş

Orijinalden alıntı: onican47

quote:

Arkadaşlar benim haram yok,parayıda sokaktan toplamıyorum. Bir mala 112 bin lira para verirken bilgi toplayıp araştırma yapmadığımı düşünmeyin.

Kasım ayında TR ithal edilen 400 adet freemontun 378 tanesi şuan satılmış durumda,satılmayan araçlar, 5 koltuklu 4x2 olan urban modelleri, şu an bayilerde satılan araçlar ikinci sevkiyatın araçları, onlardada sunroofsuz olanlar tükenmiş durumda. Eğer sunroofsuz araç almak isterseniz subat ayında yapılacak olan sevkiyatı beklemek zorundasınız.

Ayrıca 2012 yılının 3. ayında piyasaya sürülmesine rağmen avrupanın 2012 yılında en çok satılan SUV modeli olduğunu biliyormusunuz?

Bu tarz alaycı bir eleştirme yaparken lütfen birazcık araştırma yapalım. Teşekkürler

Ben şaka yaptım zaten, aldığınız araç mükemmel bir araç şu an bu fiyata rakibi olmayan bir araç. Captiva gibi suvcik değil, gerçek bir SUV!
    2004 Volvo S60R (SOLD)

• pahalı diyenler sıfır araç fiyatlarını bilmiyor heralde. Hayırlı olsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.