Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.6 Multijet emotion dizel otomatik hakkın da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda 2 senedir kullandığım 1.3 mjet grande puntom var nasip olursa çarşamba günü satışını vereceğim model yükseltmek istiyorum ve bütçem 550 600 bin tl arası bu fiyata dizel otomatik emotion sunroof dahil 214 bin km de bravo buldum 6 senedir kullanan birinden fiyat ise 570 bin tl istiyor fakat çevvremde kime sorsam uzak dur son sahibi olursun vb moral bozucu şeyler duyuyorum fakat bu fiyatlara daha donanımlı ve güçlü bi araba bulamıyorum bu araç söylendiği kadar kötü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam var mı önereceğiniz bu bütçeye iyi bi araç? Benzin manuel olur sıkıntı yok

• Alacaginiz araç ya piyasa arabası olup model yılı eski bir araç olacak ya da tutulmayan ancak iyi bir otomobil alacaksınız. 10-15 yaşından sonra Japon grubu ya da Kore grubuna yönelmenizi öneririm.

2010-2011 ceratolara bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bütçeyi zorlayıp tüp takılmamış 1.4 egea hb alınır.

C4 1.4 vti temiz çok rahat bulunur

Yalnız onlar için de ayrı konu açma gözünü seveyim:)

• Uzak dur diyen adam zerre arabadan anlamıyordur.9 yıl bu aracı kullandım.Yol tutusunu,verdiği güven hissini golf de megane da i30 da egea da,308 de bulamazsın.Araç resmen tank gibi.1500 kg ağırlığı var.Yol tutuşu harika.200 km hızda bile tek el ile direksiyonu tutacak kadar güven verir.9 yıl boyunca kullandım.Ben böyle sağlam araba görmedim.Tam bir uzun yol arabası.Motora diyecek yok zaten.105 beygir 290 tork var arabada.Uzun yolda yakıtı gayet iyidir.3000 devirde 170 yapar.Devir oranı cok iyidir.Emotion donanım zaten en full'üdür.7 hava yastığı,dijital klima,viraj aydınlatma,yağmur far sensörü,Ön arka kol dayama,abs,esp,hilholder,hız sabitleme,vs vs bir sürü donanım var.

• Al satçı değilsen ki değilsin binicem ben bu arabaya diyosan korkma al. Motor şanzuman zaten egeayla aynı nerde ne arasan rahat rahat bulursun. Tavsiyem bütün donanımlarının tuşlarının aktif çalıştığından emin ol. Şanzuman kontrollerini mutlaka yaptır. Malum yarı otomatik araba baskı balata değişecek olsa ciddi masraf.

• İkinci el piyasası kötüdür (bu arada dizel otomatiklerin piyasası diğer Bravo'lara göre iyidir diye düşünüyorum), kaporta parçalarını bulması zor olabilir, dizel motor olduğu için dizele özel enjektör vs masrafları çıkabilir, robotize şanzıman olduğu için de sarsıntılı vites geçişleri baskı balata masrafları vs olabilir belki elektronik sorunlar yaşayabilirsiniz km yüksek olduğu için alt takıma da baktırmak lazım bunları göz önünde bulundurarak alın. Ama araba olarak baktığınızda kaliteli, konforlu, sürüş keyfi yüksek ve parasına göre güvenli bir otomobildir. Uzun süre kullanırım çok olmasa da biraz masrafa açığım diyorsanız on numara araba. Kendim benzer bütçede araç bakıyor olsaydım değerlendirebilirdim.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.