Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.4 Turbo 150 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
13.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BRAVO 1.4 16V TURBO 150 HP SPORT : Tav. Edilen Anht. Kamp. Fiyatı : 41.150 YTL

230 NM Tork , 150 beygir güce sahip

Max. Hız : 212 km/s
    0-100 : 8.5 sn

Donanım Listesi:http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/bravo_donanim.aspx

Beğeni görecelidir elbette ama bence dizaynı başarılı...Keşke fuarda inceleseymişim :)

Evet arkadaşlar araç hakkında yorumlarınızı alalım...Nasıldır sizce Fiat Bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 22 Ekim 2008; 23:44:19 >

• Bende tasarımını beğeniyorum..
    Arkadaşlarımlayken bak ne güzel araç yapmış fiat dediğim zaman aldığım cevap ise beğenilerimi biraz arka plana itiyor; Fiat sonuçta....

İşte bu Fiat sonuçta ön yargıları belkide bir şeyleri engelliyor.. Belkide Fiatında suçu var.. D segmentinde arabası yok ülkemizde satışta.. Ve bunun gibi bir kaç şey diğer markalara göre biraz daha kalitesiz önyargısı oluşturuyor genel olarak halkta..
    Gerçi Grande Punto bunu biraz yıktı, gençler bu araca yöneldi..
    Ancak yinede çok önyargı var hala..
    Etrafımda ki çoğu insan Fiat'a gidip 41 milyar versem eminim çok şey söylerler...
    Açıkcası bir türlü sıcak bakamıyorum Fiat ın araçlarına..
    Kimse yanlış anlamasın kalitesiz olduğundan değil.. Ben çok bilgili değilim bu araç ve diğer fiat araçları hakkında ancak etrafımdaki görüşler ve belkide biraz marka imajı beni uzaklaştırıyor Fiattan..
    Belkide saçma olan bu önyargılar yüzünden 41 milyar elimde olsa en son düşüneceğim araçlardan biri oluyor Fiat Bravo...

• Evet gerçekten bir marka takıntısıdır tutturduk gidiyoruz,Fransız almam ona 40 verene enayi derim yok söyle yok böyle

Şimdi size soruyorum bu Fiat daha ne yapsın
  • 150 beygir turbolu bi araca 8.5 sn iyi bi rakam mı aceba? bi an kendimle çeliştim daha iyi olabilirmiydi ki

aklıma eski kasa civic geldi de 110 beygire fabrika verisi 9.2 sn 0-100 vardı kilo farkı mı bunu yapıyo aceba..
  • bu hafta sonu 105 hp'lik dizel versyonunu 2-3 saat kullandım bi akraba almış..
    lansman modelinin aynısı sport paketli sanırım extra..
    araba çok hoş 225 lastik 17 cant wardı araçta buna rağmen lastiklere korkunç güç biniyordu 290 tork birde frenleri çok hoşuma gitti gayet yumuşak ve çok az basınca bile yeterli yavaşlama sağlıyor ama biraz gürültülümü ne banamı ole geldi ya da..
    neyse araç donanım olarak gayet iyi ama 43 lira wermem bu araca neden bilmiyorum ama vermem..
  • Fiat Bravolarda Dualogic Şanzıman varmı ?
  • Evet var Dualogic..Extra 2000 YTL fark ile alınıyor sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Evet var Dualogic..Extra 2000 YTL fark ile alınıyor sanırım

Net te araştırdım biraz viteş geçişlerini çok etkiliyormuş hantallaşıyormuş araç önermiyorlar gerçi test eden arkadas 92hp bir araçta test etmiş ama
  • Yazın araba alacağım inşallah, ve o kadar param olursa düşünmeden alırım.

Tasarım bence C segmentinin en iyisi, ayrıca makul bir fiyata iyi denebilecek bir performansı var. Yollarda az olması da farklı olmak isteyenler için birebir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Yazın araba alacağım inşallah, ve o kadar param olursa düşünmeden alırım.

Tasarım bence C segmentinin en iyisi, ayrıca makul bir fiyata iyi denebilecek bir performansı var. Yollarda az olması da farklı olmak isteyenler için birebir.

Bu fiyata bu performans çok bile bence

En azından Leon a 250 kere tercih ederim
  • Bravonunda kaderi stilodan farklı olmayacak.

2 sene sonra çok uygun fiyatlara satılık ilanlarını hep birlikte göreceğiz.

Kötü arabamı? Kesinlikle değil , daha avrupada ilk çıktığında bile gidip test ettim vede sınıfındakiler arasında gerçekten başarılı buldum . Ancak ülkemin insanındaki fiat takıntısı var . Alanda satmaya kaltığı zaman mecburen fiyatı düşük tutuyorki ancak öyle elden çıkarabilsin . Bu durum hertürlü aracın 2. sahiplerine yarayacak . Sonrada 3.
  • O fiyata o teknoloji ve donanımda bir araç alınır neden alınmasın. Millet gidip 33 milyarı çin arabasına veriyor. 100 Yıllık İtalyan markası ve Avrupanın en büyük üreticilerinden biri olan bir markanın aracına neden verilmesin? Car of The Year ödülünü en fazla alan firma ayrıca Fiat.. .En son Fiat 500 aldı.

Bravonun kaderi Stilo gibi olmaz . Bravoda 5 motor seçeneği ve 4 farklı donanım seviyesi var. + çok başarılı dizelleri var. Stilonun problemi 1,9 dizel ve çok yakan 1,6 benzinlisi olması ve çok sınırlı donanım seçeneğine sahip olması idi bence. Avrupada da satmadı zaten Stilo. Bravo ise Avrupada ilk yıl (2007) hedefini geçti.

2. el ilanlarına bakarsanız hiç de kötü fiyatlara satılmadığını görürsünüz.
  • tsi golf alacağima on kez bunu alirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Yazın araba alacağım inşallah, ve o kadar param olursa düşünmeden alırım.

Bu fiyata bu performans çok bile bence

En azından Leon a 250 kere tercih ederim

Leondan iyi de GTC den kötü
  • fiat ın durumu aynı yalancı çoban hikayesindeki gibi .Yıllarca hepimize berbet araçlar sattılar şimdi haklı olarak iyi de olsa kalitelide olsa herkes yoğurdu üfleyerek yiyorlar.Sonuçta bu marka insanların güvenini tekelken yaptığı kötü mallardan dolayı kaybetti bunu kazanmakta kolay değil kazanmak içinde diyet olarak bir kaç jenerasyon hem uygun fiyatlı hemde gerçekten kaliteli ürünler üretmesi gerekli .
    EEEEE güven kazanmak kolay değil.
  • donanım ve görünüm olarak güzel bir araç hemde orta donanımlı golf tsi fiyatına karşılık full donanım bir araç bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Fiat Bravolarda Dualogic Şanzıman varmı ?

bu modelinde yok 120 hp t-jet modelinde var
  • kısmetse ilerde düşündügüm bir model şuan param olsa gider alırım
  • FIAT denilince çoğu kimsenin aklına TOFAŞ geliyor ve ona göre bir yorum yapıyor...aslında bu doğru değil
    TOFAŞ'ın kuş serisi ile ürettiği arabalar ile FIAT'ın italyada ürettiği arabalar arasında dağlar kadar fark var..bunu geçmişte türkiyede üretilmiş bir doğan veya şahin ile italyada üretilmiş mirafori'leri karşılaştıran çok iyi bilir....geçmişten kalma bilgiler ile bugün hakkında yorum yapmak çok büyük yanlış olur...bugüne göre bir karar vermek lazım

fikir sahibi olmak için bilgi sahibi olmak gerekir derler......öncelikle fiat bravo hakkında fikir sahibi olmnız için gidip incelemenizi öneririm...ya da internette yerli ve hatta bulursanız (ve yabancı diliniz varsa) özellikle yabancı testleri bir okuyun...fiat bravo hakkında yazılanlar oldukça iyi, kendi sınıfının en iyi arabalarından biri olarak gösterildiğini göreceksiniz....hatta bağnaz ve tutucu alman ve ingiliz medyasında bile....

başkalarının ne dediğine bakarak araba alıyoranız o sizin bileceğiniz iş....yaşadığınız çevrede herkesin kitap kurdu ve üstün kültür sahibi olduğunu düşünerek herkesin fikrine göre karar veriyorsanız yine o sizin bileceğiniz iş...avrupada ciddi satış rakamlarına ulaşmış ve üretim hedeflerini fazlası ile gerçekleştirmiş ve mal yetiştirmekte sıkıntısı olan bir araba için "hadi canım yaramaz bu fiat bravo diyen türklere" inanıp inanmamakta serbestsiniz.....sizi başkaları yönetiyorsa bilemeyiz tabiiki...ama çoğu insanı tutsak eden "çevre baskısı" veya "mahalle baskısı" sizin doğru bir karar vermenize engel olabileceğinide gözönüne alın...sonuçta ben verdiğim paraya karşılık ne aldığıma bakarım gerisi teferruattır dediğiniz noktada yırtıyorsunuz...bu da biline

• quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

O fiyata o teknoloji ve donanımda bir araç alınır neden alınmasın. Millet gidip 33 milyarı çin arabasına veriyor. 100 Yıllık İtalyan markası ve Avrupanın en büyük üreticilerinden biri olan bir markanın aracına neden verilmesin? Car of The Year ödülünü en fazla alan firma ayrıca Fiat.. .En son Fiat 500 aldı.

Bravonun kaderi Stilo gibi olmaz . Bravoda 5 motor seçeneği ve 4 farklı donanım seviyesi var. + çok başarılı dizelleri var. Stilonun problemi 1,9 dizel ve çok yakan 1,6 benzinlisi olması ve çok sınırlı donanım seçeneğine sahip olması idi bence. Avrupada da satmadı zaten Stilo. Bravo ise Avrupada ilk yıl (2007) hedefini geçti.

2. el ilanlarına bakarsanız hiç de kötü fiyatlara satılmadığını görürsünüz.

2. el ilanlarına bakar durursun. Sor bakalım hangisi satabiliyor aracını diye :)

Bu arada gerek avusturya gerek almanya gereksede fransada adam gibi bravo göremedim . İtalyada az biraz gördüm . Ama o bile bence yeterli değil .

Yani işin kısası avrupadada ne kadar barajı geçmiş gibi görünselerde türkiyede işleri eskisinden farklı olmayacak . Özellikle 2 sene sonra konu8yu tekrar hortlatıp durumu buraya yazarız .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.