. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Eylül 2024; 22:44:43 > |
Fiat 500x Cross Plus alınır mı?

Fiat 500x Cross Plus alınır mı?
(En Son Oy Tarihi: 9.3.2025)
-
-
500x Satarken zorlanır mıyım
=
Canım sıkıldı araba sorayım dedim aslında korolla alacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
espri yaptınız sanırım ama anlamadım. aracı henüz almadım alsam satarken zorlanır mıyım demek istemiştim.
-
Otomobil kaç yıllık bilmiyorum. 161.000 KM demişsiniz.
Çok fazla geldi bu kilometre.Özelliklerini ile donanımlarını ve hasar durumunu dikkate almadan söylemem gerekirse.
Sizde biraz kullanıp satacağınız zaman neredeyse 200.000 KM olur ki bu şartlarda satmak kolay olmaz.
-
2015 model, konuda belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: OmerOnur062015 model, konuda belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın
Sorun değil.
Bu fiyata kilometresi yüksek olduğu için alınmaz derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 17 Eylül 2024; 22:7:52 > -
Espri değildi,arabayı almadan satmayı düşünen kullanıcı piyasa arabası alır 500x almaz
Piyasa arabası:
Corolla Civic polo egea
teşekkürler yanıtlarınız için.
bütçem kısıtlı olduğu için bu fiyatlarda uzun yıllar binebilecek düşük km bir araç bulamıyorum. o nedenle haliyle birkaç sene binip satmayı düşünüyorum daha almadan. bu süreçte birikim yapıp daha uzun süre binebileceğim bir araç alırım diye planlıyorum.
-
Bakimli bir multijet icin 161.000 km fazla sayilmaz.eger alipta hemen satma kayginiz yoksa gayet alinir.o fiyata o modelde ve donanimda baska arac almaniz zor.
Aynı km'lerde 4x4 170'lik versiyonu kullanıyorum.
45.000 km'deyken ikinci el olarak aldım.
Bu km'lere kadar neredeyse sorunsuz geldim diyebilirim. Yürüyen aksamı baya dayanıklı, amortisörleri keyfe keder yeni değiştireceğim. Salıncakları 100 bin km civarında değiştirdim.
Turboyu revizyona soktum sadece, ağır bakım gibi düşünebilirsiniz bunu.
100.000 km civarında da şanzıman yağını değiştirdim, devam ediyorum. Araç manuelse iyice dert değil. Otomatikse, klasik otomatik değil, çift kavrama bir şanzıman var ancak sorunsuzluk konusunda nasıldır bilmiyorum.
Z rotları ses yapabilir, amortisör takozları da zamanla ses yapabiliyor. Bunlar çok masraflı değil.
Bu arada aracı alırsanız orijinal parçadan pek şaşmayın.
Ancak benimki hem versiyon itibariyle hem de hesapta olmayan parçaları almaya kalkarsanız Türkiye'de bulamayabiliyorsunuz, siparişle geliyor.
Bunun yanında bazı parçalar ise Fiat grubundaki birçok marka-model ile ortak tabi biliyorsunuz, motorda bu yönden sorun yaşanmaz mesela.
Bazı parçalar da Jeep Renegade ile aynı oluyor. Klasik bakım parçalarını bulmakta sıkıntı yaşanmaz.
1.6 multijet motorda tek bildiğim sensör vb sorunları olabiliyor, bunun harici motor galiba başarılı, sorunsuz falan filan olması lazım.
Arabaya iyi bakıldıysa sağından solundan da pek ses gelmez. Kapı fitilleri sprey ister 3-5 ayda bir. Yani tıkırtı gibi gelebilir, büyük çoğunluğu bundan seslerin.
160 bin km'de alınır mı...
Güzel soru.
Fiat marka imajına göre tamamen "ters" üretilmiş bir araç diyebilirim.
100 binden sonra dağılır falan gibi bir beklentim vardı ama gerek B-Suv olmasına, gerekse Fiat olmasına rağmen, beklentilerinizin üzerinde olacak muhtemelen.
Aracı alırken birkaç arkadaşa sorduğumda "arabaya markayı görmeden gözün kapalı binsen Fiat olduğunu anlamazsın" şeklinde 3-5 defa yorum aldım. Arabayı almamdaki etkenlerden biri de bu oldu.
Bu fiyatlara da böyle bi araç pek bulamazsınız, o açıdan "alınabilir" derim. Tabi uzun süre kullanacaksanız...
Al-sat arabası değil maalesef. Uzun kullanacaksanız fiyat/performans aracı diyebiliriz.
Çoğu kişi bilmiyor bile bu aracı.
Kullanımı çok keyifli, zevkli...
Tabi kilometre itibariyle nasıl bakıldı, trigeri, V kayışı falan ne zaman değişti, bakımları zamanında yapıldı mı, orijinal parça mı kullanıldı falan gibi işler var.
Ha bir de kendisi de üyesi olmasına rağmen 500 ailesi ile karıştırmayın.
500L ve 500'ün bu araçla pek ilgisi yok kalite olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 17 Eylül 2024; 22:51:0 >
-
aracı seversem hemen satmam muhtemelen fakat yine de satarken zorlanırsın yorumları çok geliyor. bu fiyatlara 1.4 tdi polo, 1.5dci clio gibi seçeneklere mi yönelsem?
-
Bu bütçe için mantıklı araç. Bence alınır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yorumunuz için teşekkürler. bu modeli kullanıp da kötü yorum yapan görmedim henüz. sadece ufak tefek ses ve konforuna olumsuz yorumlar gördüm.
aracın kmsi 160 değil de 100 civarı olsa hiç düşünmezdim bile biner miyim satar mıyım diye alır binerdim fakat o kmlerde 150-200 bin üstüne koyuyor maalesef.
-
Al sat aracı bellidir i20 olur clio olur egea olur ticareti hızlı olur. İstersen 1 günde bu araçlar satılır. Galeride alır rent a car da alır tanıdık ta alır. 1-2 yıla 500X alınmaz. Egea Cross 1.4 Street daha uygun al kullan sata...
500X satmak için ilgilenen bu araçlara bakan alıcı bulman lazım. Onlar da çok değildir. Mesela sen bana göre 500X alacak birine benzemiyorsun.
Bu tip bir araç alacak adama başka araç beğendiremezsin. Bir kaç kişi daha satılmaz yazsa sen anında polo vs bakmaya başlarsın...
bu aracı gördükten sonra clio, polo, seat gibi araçlar hoşuma gitmemeye başladı ama ister istemez geri satarken zorlanır mıyım, kmsi çok mu yüksek gibi şeyler düşünüyorum.
konuda özelliklerini yazdığım araç için ideal fiyat nedir? 630k iyi midir?
-
Hocam yanlış anlama ama bu düşünce tarzıyla 500x ve benzerleri sana uygun değil. Alsan bile sürekli rahatsız edici düşüncelerin olacak. Benim gibi rahat adamlara daha uygun böyle araçlar. Bir ara 500x de almayı düşündüm ama kısmet olmadı. Aldığım son 5 aracın 4'ü ; suzuki swift, toyota chr, alfa romeo tonale, opel corsa elektrikli. Hiçbirini nasıl satarım, zorlanır mıyım düşünceleriyle almadım. Öyle düşünsem sorun yaşardım.
Bunlardan gömlek gömlek üstün bir araba bence 500x
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yorumlarınız için teşekkür ederim. özelliklerini yazdığım araç için ne kadara pazarlık yapsam makul olur acaba?
-
630 bin o araca zaten iyi fiyat hocam model yılı dizel km ve donanımda suv alternatif göstermek çok zor. Mesela ix35 baksan o paraya perti gelir. Alıcı olsam 630 a alırım yani, adam pazarlık payı bırakıyorsa 620-625 bile güzel olur.
Uzun süre satmak için beklerim derseniz, bulduğunuz araç da bakımlı ise alabilirsiniz
Yoksa listeye dahi almayın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam yanlış anlama ama bu düşünce tarzıyla 500x ve benzerleri sana uygun değil. Alsan bile sürekli rahatsız edici düşüncelerin olacak. Benim gibi rahat adamlara daha uygun böyle araçlar. Bir ara 500x de almayı düşündüm ama kısmet olmadı. Aldığım son 5 aracın 4'ü ; suzuki swift, toyota chr, alfa romeo tonale, opel corsa elektrikli. Hiçbirini nasıl satarım, zorlanır mıyım düşünceleriyle almadım. Öyle düşünsem sorun yaşardım.
|
Espri değildi,arabayı almadan satmayı düşünen kullanıcı piyasa arabası alır 500x almaz Piyasa arabası: Corolla Civic polo egea |
Benzer içerikler
- mobil 10 40 yağ yorumları
- opel astra 1.4 enjoy yorumları
- temmuz mtv ödemeden araç satışı yapılır mı
- araba gaz yemiyor
- vw cc 1.4 tsi
- jeep grand cherokee
- skoda elroq
- ds4 pallas
- q4 e tron menzil
- honda crv 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X