Şimdi Ara

Fiat 500x Cross Plus alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Fiat 500x Cross Plus alınır mı?

(En Son Oy Tarihi: 9.3.2025)
Giriş

Evet aynen öyle yapmalısınız ,Clio polo kolay satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Eylül 2024; 10:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

teşekkürler yanıtınız için

• 500X kötü bir araç değil. Özellikleri de iyidir.

Multijet 1.6 ben de bravo'm varken kullanmıştım. 1-2 vitesler arası bazen sıkıntı çıkarabiliyordu bende dualogic olduğundan. Ama bundaki şanzıman farklı sanırım.

Multijet'te bu gözler 1M Km gördü. Alınır binilir.

• Otomatik vites, en dolusundan mümkünse koyu mavi veya kırmızı gibi bir renkte egea cross çözümünüz gibi.

• Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt

Onlara da bakıyorum ama 1.4 fire motorları bile bütçemi aşıyor. Hele otomatikse zaten yüksek kalıyor.

• 2015 Cross Plus benzinlisini 2 yıl kullandık. 55 bin km olmasına rağmen satarken çok zorlandık. Kurumsal firmalardan birine vermek zorunda kaldık. Meraklısını bulmak lazım ama kaldığını da pek sanmıyorum. Araca gelince donanım olarak yılına göre epey dolu. Sürüşü de keyifli. Ama ufak tefek elektronik arıza riski fazla ve parça fiyatları pahalı.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Yaşına göre km düşük. Oynanmış olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OmerOnur06 kullanıcısına yanıt
    Birkaç sene sonra satmak için iyi bir araç değil

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

15 model 17 trafiğe çıkışlı imiş.

Burada bir gariplik var niye öyle?

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Sıfırken bile satamamışlar :) pahalıydı bu araçlar sıfırken, sebebi budur

2015 de tiguan parası istiyorlarmış. Hele fiat 500 fiyatları efsane, golfle yarışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 19 Eylül 2024; 23:17:35 >

sıfır fiyatları arkadaşın dediği gibi çok yüksekmiş. çıkış zamanı yüklenmiş birkaç videoda da bu duruma değinildiğini görmüştüm.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Birilerinin gerçekten bu arabayı o dönemde almış olması bile inanılmaz hahaah çok şaşırdım şimdi.

İyi bence ucuza alınır ucuza satılır ikinci elde miss

• Kayınçoda var. Manuel 2015 cross plus. Torku canavar, yakıtı süper. Ve bence en iyisi güvenlik özellikleri bir harika. Çok uzun bir yolculukta uyuduğunda şerit dışına çıkarmayıp tıra arkadan çarpacakken frenleyip belki de hayatını kurtardı.

Ama malzeme kalitesi kötü. Ben şahsen alacaktım bu civarlarda bir tane. Başka araba kısmet oldu.

• taner.anadolu T kullanıcısına yanıt

avrupada çok satıyor (zaten fiat'ın tek satan modeli 500) ama orada daha ucuz. hem daha ucuz diye hem de tipi güzel diye satıyor.

• taner.anadolu T kullanıcısına yanıt

şerit takibini biliyordum da acil durum freni de mi varmış cross plusta? güvenlik paketi mi var araçta acaba.

Çarpışma önleyici Cross Plusta var. Bazılarında koltuk ısıtma da gördüm. Çok dolu bir paket. Güvenlik paketi mi onu bilmiyorum. Ama çok dolu bir araba. 240 bin civarında kayınçodaki, özellikle sabahları genleşme olmadığından sanırım gacur gucur sesler oluyordu hava biraz ısınana kadar.

• 2022 haziran ayında 2020 model 500x cross plus dizel otm aldım. aracı 26bin km'de aldım 66bin km'de 1 haftada sattım. aracımın kazası vs yoktu sorunsuz bir araçtı ioniq 5 alacağım için sattım. benim olayım şöyle oldu, aracın piyasası hep 1 milyon civarında idi ben de deneme amaçlı 975'e ilana koydum ve bir anda onlarca arayan soran oldu yüzlerce favoriye ekleyen oldu. mesela 2020 sonunda golf 7 aracımı satarken bu kadar kolay olmamıştı satmam düşünün o dönem 2. el piyasası nasıl hızlıyken bugün nasıl yavaş. ben yeni almak istediğim aracımı acil almam gerektiği için biraz fazla fiyat kırarak 890'a verdim. ancak bu acele satıştan önce antalya'dan bir kişi gelecekti eşinin durumu nedeniyle 3 gün erteleyelim dedi ben sabredemedim, bir kişi aracı satın almak için geldi bana mesajları okuttu normalde arazisinin o gün satacakken alıcı vazgeçmiş. böyle böyle derken ben de bir al satçıya verdim. alıcı benden 890'a alıp aracı 1030'a koydu 3-4 gün içerisinde sattı.

Kalmış araç satamayınca öyle oluyor. Ama alan o zamana göre çok güzel bir fiyata almıştır. Bayiler o durumda kurtulmak istiyor araçtan biz Attrage 2015 modeli 2017 de almıştık. Araç plakasız sıfırdır hatta tescilde sorun çıktı 2015 nasıl sıfır oluyor diye vs ama hallettiler. Aracın 2015 yılında liste fiyatı 54 küsürdü. Biz 2017 de 53 e aldık. O zamana göre bedava fiyat diyebilirdim benzer otomatik accent blue için 69 fiyat verilmişti. (Arada 4k küsür dolar fark vardı o zamana göre ne kadar düşükten bıraktıklarını ordan hesaplayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 20 Eylül 2024; 21:54:49 >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam yorumunuz için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.