Şimdi Ara

Feza Konsol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oradan 2 tane Battlefield 3 aldım.Bir tanesinden kod çıktı.Diğerinden kod çıkmadı.Oradaki eleman kodu internetten alırsınız dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa™

Oradan 2 tane Battlefield 3 aldım.Bir tanesinden kod çıktı.Diğerinden kod çıkmadı.Oradaki eleman kodu internetten alırsınız dedi.

orası spotçu der o yüzsüzler keşke sen alırken güvenlik şeridi var mı diye kontrol etseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

Oradan 2 tane Battlefield 3 aldım.Bir tanesinden kod çıktı.Diğerinden kod çıkmadı.Oradaki eleman kodu internetten alırsınız dedi.

orası spotçu der o yüzsüzler keşke sen alırken güvenlik şeridi var mı diye kontrol etseydin

Ah bilemedim hocam ya.Şimdi mecbur kod alıcaz.
  • quote:

quote:

quote:

bu da size tecrübe oldu en azından, bir daha yapmazsınız böyle bir hata geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu da size tecrübe oldu en azından, bir daha yapmazsınız böyle bir hata geçmiş olsun

Aynen hocam.Teşekkür ederim.

• Bir daha almassın ordan. 3 kuruş için yaptıkları kurnazlık bir gün sonları olucak, her geçen gün müşterileri azalıyor zaten.
  • Sıfır aldınız da mı kod çıkmadı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak ediyorum , kaça aldiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Sıfır aldınız da mı kod çıkmadı?

Evet bura önemli sıfır diye mi satıldı yoksa 2.el diyemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bir daha almassın ordan. 3 kuruş için yaptıkları kurnazlık bir gün sonları olucak, her geçen gün müşterileri azalıyor zaten.

Yazık gerçekten.Bu iyi bir ders oldu.

Arkadaşlar sıfır diye aldım.80 TL idi.
  • quote:

quote:

Bir daha almassın ordan. 3 kuruş için yaptıkları kurnazlık bir gün sonları olucak, her geçen gün müşterileri azalıyor zaten.

Olur mu yahu öyle şey, sıfır diye aldığınız şeyin içinde eğer ki size söylenmediyse kod olması zorunludur.
    Arayın orayı hakkınızı arayın, ya da geri götürün dükkana.

Sonra da Psn'den satın alırsınız. Online kod yok ve hem de kişi başı 60-65 liraya gelecek.
  • quote:

quote:

quote:

Olur mu yahu öyle şey, sıfır diye aldığınız şeyin içinde eğer ki size söylenmediyse kod olması zorunludur.
    Arayın orayı hakkınızı arayın, ya da geri götürün dükkana.

Sonra da Psn'den satın alırsınız. Online kod yok ve hem de kişi başı 60-65 liraya gelecek.

Hocam maalesef Istanbulda oturmuyorum.Adamları kaç kez aradım.Kod yok diyorlar.1-2 ay sonra gelir diyorlar.

• Ödeme onayını da verdiniz heralde?
  • quote:

Ödeme onayını da verdiniz heralde?

Evet hocam.
  • 2. levent dekimi kardeşşş
  • quote:

quote:

Evet hocam.

Dostum yazık olmuş.

Böyle müşteri değeri bilmeyen şahısların özellikle bu sektörde olmaları beni deli ediyor.
    Her yerde mevcut bu tipler. Tez zamanda o 15 liralık kod onlardan 10 katı çıkar umarım.
  • quote:

quote:

quote:

Evet hocam.

Dostum yazık olmuş.

Böyle müşteri değeri bilmeyen şahısların özellikle bu sektörde olmaları beni deli ediyor.
    Her yerde mevcut bu tipler. Tez zamanda o 15 liralık kod onlardan 10 katı çıkar umarım.

Sağolasın hocam.

Artık ordan alış-veriş yapmam.Şimdi işin yoksa kod ara.

Ali1903kemal 4.Levent yazıyor sitelerinde.

• feza konsol kadar sorumsuz bir firma görmedim bugüne kadar.Bir sürü sorun yaşayan insan duydum, şahsen kendimde 1 kez bir problem yaşadım.Bir daha alışveriş yapmam dedim ama onların olduğunu bilmeden gittigidiyor'dan need for speed shift aldım.İlanda sıfır diyordu ama gelen bluray çizik ve oyun kitapçıksız geldi.Hemen Tahtakale'de ki yere gittim bilenler tanır, sahibi Mehmet diye birisi.Oyun bana 4.levent'ten gönderilmiş oradan gönderen bir tanıdık dedi, benim firmanın adını kullanarak ucuz kargo yolluyor, benimle alakası yok dedi.İnternet sitelerine baktım şubeleri gözüküyor Neticede oyunu açık artırmadan 22,50 tl ye almıştım fazla uzatmak istemedim.Buradan özellikle söylüyorum feza konsol böyle bir firma, alışveriş yapacak olanlar bir kez daha düşünsünler.

• Madem oyunu sıfır diye satmışlar o zaman online kodun parasını ya düşecekler ya da internetten satın alman için sana o miktarı ödeyecekler.
  • Sefa

Geçmiş olsun. Bence sıkıştır onları. Yaptıkları resmen hilebazlık.

PS3'ü Tahtakale Feza'nın servisine götürecektim ama yorumlar yüzünden aklım havada şimdi.

Servisi iyi olan, garanti veren, Anadolu yakasında güvenilir bir servis var mı? Yoksa istikamet Feza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 23 Ağustos 2012; 20:48:34 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.