"Fethullah Gülen’in “manevi oğlum” olarak ifade ettiği, NBA’de forma giyen FETÖ’cü Enes Kanter bir süredir dünyanın en önemli ailelerinden biri olan Rockefeller’ın mensubu Ariana ile birlikte. Kanter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda David Rockefeller’ın torunu Ariana’ya maklube yaptırıyor. https://www.haber24.com/magazin/feto-cu-enes-kanter-rockefeller-in-torunu-sevgilisine-h4013.html Kaynak: HABER24" Aga bu ne şimdi ben anlamadım? Biz nasıl bir simulasyon içindeyiz lan? Fetö bu illumematilere mi sardı şimdi? Hatunu eve attığı yetmemiş birde üstüne maklube yaptırmış. Ben sanırım bu kadar absürdlüğü hiç bir komedi filminde göremem. Bir an zaytungdan felan okuyorum sandım ekşide'de gördüm dedim noluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 11 Şubat 2021; 22:48:50 > |
Fetöcü enes kanter ariana rockfeller'a maklube yaptırdı

-
-
up
-
Ulan david rockefellera acıdım şuanda ise bak dunyada son acinacak adam
Yüz milyarlarca dolarin da olsa dunyanin en güçlü 2.ailesinin lideri de olsan torunun gidip böyle bir tiple birlikte olabiliyor
İste diyorum antinatalizm tek çözüm cocuk yapmayacaksin ki yanlış seyler yapabilecek alt neslin olmasin
Ha bu arada bu Enese sorsan Allah kitap din iman diye sıralar kendine gelince ooooh her sey serbest
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arianaya çay videosunu izletmek lazım.
Tabii anlamayacaktır. Olayıda anlatmak lazım. Neyin ne olduğunu.
Şimdi olayın birde başka bir yüzü var. Cinsiyetçilik içeriyor.
Ama kadınlardan tepki çekerim diye yazmayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maklube nasıl bir anlam taşıyorda bunlar için bu kadar değerli ?
Üstüne de ejder meyveli smoothie içselermiş, enerji verir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877
Maklube nasıl bir anlam taşıyorda bunlar için bu kadar değerli ?Dünyanın farklı ülkelerinde değişik yemekleri denemeyi seven (pisboğaz) biri olarak şu maklubeyi merak ediyorum arada.
İnternette tarifleri var, ama malzemeyi almaya kalkanın evine şafak baskını yapılır sanırım
Bir yemeği makul şüphe sayan herhalde tek ülke burası
-
-
-
Masustan yapiyor bence mesaj veriyorlar
Olm nasi bi dunyada yasiyoruz arkadas... Ben benim Rus kiza mercimek corbasi, kisir ogretemedim oturdum kendim yapiyorum adam Rockfeller'in torununa maklube yaptiriyor...
Ama ben diyeyim, %99.99 kendi yapmistir, sunumunu kiza yaptirmistir o kizin onu yapabilecegini zannetmiyorum. Ha %0.01 ihtimal yaptirdiysa vay arkadas gercekten hayret...
-
Rockefeller dersane işine girer yakında :)
fetö diyince aklıma gelen tek şey dersane.
adamlar görüş ayırt etmeksizin koministinden şeriatçısına her evden ne paralar aldı be.
sabah kalkıp asgari ücretle en kötü şartlarda çalışan kişi aman çocuğum üniversiteyi kazansın diye bu dersanelere para vermek için her şeyinden kıstı.
allah bunların belasını versin.
eğitim sisteminden bunların kalıntılarını temizlemek 50 yıl sürer.
---------
nabi avcı dersaneye gerek yok demese halen daha uğraşıyor olacaktık bu fetö denen iblislerle.
nabi avcı konuştuğu hafta fetö iblisi nasıl beddualar okudu hatırlayınınız vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BDFFB04D -- 12 Şubat 2021; 13:21:22 > -
-
rokfeller ailesi bu kızı nüfustan mı çıkardı benim bildiğim servet dağılmasın diye kendi aralarında evlendikleri şeytan zürriyetini devam ettirdikleriydi
-
Rakıfelır ailesi bu utancı nasıl taşıyacak.
zalak kız...sümüklü bir cahile propaganda malzemesi olduğunu bilmiyor.
-
Yuvarlak masa başında arkadaşları ile sohbet etmeyi de çok sever diye anlatılır hep.
-
Bu kizi neden bu kadar buyuttunuz ki? Zengin ailelerin nesilleri genelde cahil olur.
Ama hala bu goruntulerden ne cikardiniz yani? Kotu olan ne? Sadece ne oldugu belirsiz bir fotodan ve haberden yapilmis cikarimlar.
Sanki ayagini yikatti gibi yorumlar falan
Kiskanclik ve cahillik dolu bir konu olmus
Hocam o kiz hayatinda yemek yapmamistir. Ozel ascisi dadisi garsonu vardir onlarin
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Yüz milyarlarca dolarin da olsa dunyanin en güçlü 2.ailesinin lideri de olsan torunun gidip böyle bir tiple birlikte olabiliyor
İste diyorum antinatalizm tek çözüm cocuk yapmayacaksin ki yanlış seyler yapabilecek alt neslin olmasin
Ha bu arada bu Enese sorsan Allah kitap din iman diye sıralar kendine gelince ooooh her sey serbest
-
Medyatik olmaya çalışıyordur muhtemelenquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Alıntıları Göster
Kızlar sadece tipe bakmıyor hacı para pul popülerlik önemli bunlar
Herif daha kaşığı köylü gibi tutuyor düzgün tutmasını bilmiyor ama işte basketbol gibi gereksiz üretimi sıfır aptal katma değersiz şeylere değer verenler saolsun herif zengin popüler tanınmış vs vs BU TİPLERE PRİM VERENLER UTANSIN
Tabi buradan şu mesaj da geliyor fetö ile illüminatinin bağı var önceden gizliyorlardı artık açık açık da gösteriyorlar sorsan din Allah kitap derler takiyyeciler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yüz milyarlarca dolarin da olsa dunyanin en güçlü 2.ailesinin lideri de olsan torunun gidip böyle bir tiple birlikte olabiliyor İste diyorum antinatalizm tek çözüm cocuk yapmayacaksin ki yanlış seyler yapabilecek alt neslin olmasin Ha bu arada bu Enese sorsan Allah kitap din iman diye sıralar kendine gelince ooooh her sey serbest |
|
Benzer içerikler
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- irfan değirmenci gay
- elif can yetim
- eyt iptal mi olacak
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- taklamakan çölü
- yurtdışı alışveriş limiti
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- türk telekom numara değiştirme
- opel grandland 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X