Bildirim
Fetih 1453 e Ne oldu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hakkaten ne oldu? -
İptal edilmedi, vizyon tarihi sürekli olarak uzamakta. Bu süre zarfında fragmanları yayınlanıyor.
İlgimi çekmediğinden bakmaya bile tenezzül etmiyorum, o ayrı :) -
çekiliyor hala. -
Ekim 2010 demişlerdi. 1 sene oldu be. Ama çıksın giderim. Bu kadar uğraştıklarına göre adam gibi bir şey çıkacak heralde karşımıza. -
Çekimlerinin son günlerine gelinen filmin gösterim tarihi Şubat 2012 olarak belirlendi.
GERÇEK ASKERLER ROL ALDI
Filmin yapımcısı ve yönetmeni Faruk Aksoy, ‘Recep İvedik’ serisinden kazandıklarını ‘Fetih 1453’e yatırıyor. Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa, İngiltere ve İsviçre’de de gösterilecek olan filmde gerçek askerler rol aldı. Aksoy, savaş sahnelerinde rol alacak deneyimli figüran bulamayınca çekimleri bir süre ertelemek zorunda kaldı.
Figüranların savaş sahneleri için eğitim alması da istediği sonucu vermeyince Faruk Aksoy, çareyi Genelkurmay Başkanlığı’na başvurmakta buldu. Genelkurmay Başkanlığı, Aksoy’un asker isteğine olumlu cevap verdi. Bunun üzerine İstanbul’daki çeşitli kışlalardan askerler, ‘Fetih 1453’te rol almaya başladı.
6 BİN PARÇA AKSESUVAR HAZIRLANDI
‘Fetih 1453’te Fatih Sultan Mehmed’i Devrin Evin, Ulubatlı Hasan’ı İbrahim Çelikkol canlandırdı. Çelikkol’un Dilek Serbest ile olan sevişme sahneleri de filmin dikkat çeken yönlerinden. 2 bin 500 parça kostümün dikildiği ‘Fetih 1453’ için ayrıca 6 bin parçalık zırh, silah ve çeşitli aksesuvar hazırlandı.
-
alın ss'lerde benden , siz sorunca hiç üşenmeden gittim çektim
bu arada keşke ibrahim çelikkol fatihi canlandırsaydı
bu adamın sakalı filmde inşallah bu şekilde gözükmez acayip belli yapıştırma olduğu
-
2011 Mayıs ta fragmanı yayınlanacaktı ama yayınlanmadı -
Bi ara yine konu açmışlardı Fotoğrafları falan da vardı. Güzel bir film olur inşallah. -
İnşallah da , sevişme sahnesi olmasa olmuyo he . Bir de Ben Fatih i Hep Kenan İmirzalıoğlu un canlandırmasını hayal ediyordum hep, belki de Uzun Hasan ın torunlarından olduğu için vermemişlerdir rolü :) -
Ayrıca O fetih ten daha ne hikayeler çıkar da işte . . . -
Bu kadar uzun sürmesiyle umarım kaliteli iş çıkar.Aksi taktirde çok eleştiri alır. -
inşallah merakla bkliyoruz bakalım . -
Şuan tek görebildiğimiz kostüm..Fragmanı göremedik gitti.Ama kostümler fena durmuyor... -
Kıyafetler yine tertemiz, jilet gibi ütülü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Furko
Ekim 2010 demişlerdi. 1 sene oldu be. Ama çıksın giderim. Bu kadar uğraştıklarına göre adam gibi bir şey çıkacak heralde karşımıza.
Aynen.Faruk Aksoy'dan güzel bir şey bekliyorum ben -
Yeni haberler gelmiş Arkadaşlar.AKSOY Film Production'un Orjinal Sitesinden ya da ''1453 Fetih'' Facebook Sayfasından Güncel Bilgilere Bakabilirsiniz;
Filmin Çekimleri bitmiş ve ŞUBAT 2012'de Sinemalarda..
Umarım güzel bir film bizi bekliyordur
FETİH 1453
GOSTERİM TARİHİ: SUBAT 2012
TÜRÜ: TARİH ,SAVAS,KAHRAMANLIK,ASK
YAPIM SİRKETİ : AKSOY FİLM
YAPIMCILAR: FARUK AKSOY , AYŞE GERMEN
YÖNETMEN: FARUK AKSOY
GÖRUNTU YÖNETMENİ: HASAN GERGİN,MİRSAT HEROVİÇ
SENARYO: ATİLLA ENGİN, İRFAN SARUHAN
MUZİK : BENJAMİN WALLFİSCH
YAPIM YÖNETMENİ: SERVET AKSOY, FARUK METİN
KOSTÜM : CANAN GÖKNİL
3D EFECT : SERKAN ZELZELE ( EPİC FX STUDİOS)
KURGU : ERKAN ÖZEKAN
OYUNCULAR: DEVRİM EVİN, İBRAHİM ÇELİKKOL,DİLEK SERBEST,RECEP AKTUĞ,ERDEN ALKAN,
CENGİZ COSKUN,ŞAHİKA KOLDEMİR,NACİ ADIGUZEL,ALİRIZA SOYDAN,EDİP TUFEKCİ,SEDAT MERT
DANISMANLAR : PROF.DR.FERİDUN EMECAN, DOÇ.DR. HULYA TEZCAN,DOÇ. DR. GULGİN KOROGLU,MİMAR, SANAT TARİHÇİSİ MASSİMO FARİNELLİ
YAPIM TARİHİ: EYLUL 2009 --OCAK 2012
SURE : 160-170 DAKİKA
GOSTERİLECEGİ ULKELER: TURKİYE, ALMANYA, HOLLANDA, BELÇİKA,AVUSTURYA,FRANSA,İNGİLTERE,İSVİÇRE.KIBRIS TURK CUMHURİYETİ
KOPYA SAYISI : 500
SALON SAYISI : 850
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 25 Kasım 2011; 3:36:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli
Yeni haberler gelmiş Arkadaşlar.AKSOY Film Production'un Orjinal Sitesinden ya da ''1453 Fetih'' Facebook Sayfasından Güncel Bilgilere Bakabilirsiniz;
Filmin Çekimleri bitmiş ve ŞUBAT 2012'de Sinemalarda..
Umarım güzel bir film bizi bekliyordur
FETİH 1453
GOSTERİM TARİHİ: SUBAT 2012
TÜRÜ: TARİH ,SAVAS,KAHRAMANLIK,ASK
YAPIM SİRKETİ : AKSOY FİLM
YAPIMCILAR: FARUK AKSOY , AYŞE GERMEN
YÖNETMEN: FARUK AKSOY
GÖRUNTU YÖNETMENİ: HASAN GERGİN,MİRSAT HEROVİÇ
SENARYO: ATİLLA ENGİN, İRFAN SARUHAN
MUZİK : BENJAMİN WALLFİSCH
YAPIM YÖNETMENİ: SERVET AKSOY, FARUK METİN
KOSTÜM : CANAN GÖKNİL
3D EFECT : SERKAN ZELZELE ( EPİC FX STUDİOS)
KURGU : ERKAN ÖZEKAN
OYUNCULAR: DEVRİM EVİN, İBRAHİM ÇELİKKOL,DİLEK SERBEST,RECEP AKTUĞ,ERDEN ALKAN,
CENGİZ COSKUN,ŞAHİKA KOLDEMİR,NACİ ADIGUZEL,ALİRIZA SOYDAN,EDİP TUFEKCİ,SEDAT MERT
DANISMANLAR : PROF.DR.FERİDUN EMECAN, DOÇ.DR. HULYA TEZCAN,DOÇ. DR. GULGİN KOROGLU,MİMAR, SANAT TARİHÇİSİ MASSİMO FARİNELLİ
YAPIM TARİHİ: EYLUL 2009 --OCAK 2012
SURE : 160-170 DAKİKA
GOSTERİLECEGİ ULKELER: TURKİYE, ALMANYA, HOLLANDA, BELÇİKA,AVUSTURYA,FRANSA,İNGİLTERE,İSVİÇRE.KIBRIS TURK CUMHURİYETİ
KOPYA SAYISI : 500
SALON SAYISI : 850
Bilgi için Tesekkur ederim . Film inşallah güzel olur bizim geçmişimiz o kadar derinki daha nice filmler çıkar ama ( para para para :):) )........
-
Buradan devam edelim.
http://forum.donanimhaber.com/m_34152624/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X