Şimdi Ara

Ferrarisini Satan Bilge nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kitabın ısmını cok kısıden duydum ben henuz okumadım.
    kıtapcıya gıdıpde o kıtabı almayı dusunup ınce oldugu ıcın almadıgım ıcın pısmanım.
    ama neyse bı ara alıp okumayı dusunuyorum cok ovuyolar.
  • TAM BİR GERİZEKALI.[8DLAN FERRIYI ALIYOSUN DA SORA NİYE SATIYOSUN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan4512000

TAM BİR GERİZEKALI.[8DLAN FERRIYI ALIYOSUN DA SORA NİYE SATIYOSUN?

• okumadan yorum yapmayın bu kıtap sadece ve sadece bılgıyı arayanlara bırseyler ıfade eder...dıgerlı parasını gıtsınde tommıks teksasa yatırsın
  • Harika bir kitap.Eğer hayatında iyi değişiklikler yapmak istiyosan kessinlikle bu kitabı tavsiye ederiim.Ben psıukolojik kitapları pek sevmem ama bu kitap olayları öyküleştirmiş onun için daha yakın geliyo insana .
  • elinde ebook u olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DALAMA bedva mı verdin de kasım kasım kasılıyon birde kendine bilge diyorsun sen parasını naaptın onu söle de adam olduğunu öğrenelim

ferrarimi sattım lamborghini aldım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 8 Eylül 2007; 12:06:10 >
  • isminin albenisi var

kardeşim okuyo bişey anlmamaış sadece 4. sayfada bir ferrari satıyo sonra dogru tibete giden bir avukatı anlatıyo

sade anlatımlı bir felsefe ama kardeşimin kafası kaldıramadıgı sadelikte
  • ben de kitap yazıcaam

"ATIN İNTİKAMI'
  • ismi gibiyse salak

şaka şaka bişi yazmayın
  • fena diil güzel bi kitap psikolojıi yardım gibi bence oku

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 8 Eylül 2007; 12:06:41 >
  • Ferrarisini Satan Bilge nasıl Sizce?

Kaça bıraktı acaba ? İkinci el Ferrari satmak kolay değil sırf bu bile kitap konusu.

Aslında '' Ferraimi nasıl sattım'' diye kitap yazsa oda satardı işin içinde Ferrari lafı geçmesi yeterli.

Diğer Örnek Kitap isimleri

''Ferrari Satmanın 1001 Yolu''
    '' Ferrarin mi Var , Şansın Var ''
    '' Ferrari mi? Firari mi?''

Bide bunu yazan şahşa Ferrari para ödedimi acep Bugatti, Masserati de olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 25 Ekim 2005, 6:03:31 >
  • Kitabı beğendim. Fakat bu bilgelik denen şeyi o kadar basite indirgemiş ki bazı yerlerde, hemen en yakın bayiden satın alabilecekmişim gibi hissettim bi ara. Tamam belirli yöntemlerle belli bi yere kadar iç huzuru sağlarsın, iyi-hoş bi insana benzersin de, bilgeliğe kısa süre içerisinde ulaşabilmek bana mümkün görünmüyo. İnsanın doğuştan bi yetisi olmalı, olaylara yukarıdan bakabilmeli. Öle herkese nasip olmaz bu bilgelik.
  • okumak lazım bu kadar sattığına ve beğenildiğine göre...
  • ne bicim kitap adı o yaw
  • çok oricinal di mi
  • evet
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.