nihayet kitabi aldim basladim okumay. simdilik hos bir kitaba benziyo guzel gidiyo.
ferrarili bilge mi olur kardeşim
Bende trabanti satmisitim , bendmi kitap yazsam
ne espriler yapılmış yav
Kitap için Oldukça güzel okunmasını tavsiye ederim
Hindistan'ın binlerce yıllık tarihsel birikim ve bilgeliğinin, tarihi yeni başlayan ABD'de bozuk para gibi harcanıp ticarete dönüştürülmesinin kitabı: "Ferrarisi'ni Satan Bilge."
Anlaşılan birilerine göre, "başkalarına da iyilik yapmalı (!)" zamanı gelmiş. Bir nevi sosyal sorumluluğa bireysel uyanış önerisi biraz geciktiği söylenebilir tabii. "Paranın iktidarı"nı dengeleyecek bir "mana iktidarına" ihtiyaç duyulmuş olmalı. Bu konudaki desteği de kendi dışından ithal etmiş haliyle. Uzaklardan. Hindistan'ın kadim kültürlerinden. Batı değerleri yeni erdemler üretemediği için, uzaklarda ve tarihte aramış çareyi. Konu paranın yanına manayı koymak olunca, liderlik, yöneticilik, performans ve kişisel gelişim konularında dünyanın en önemli uzmanlarından sayılan Hint asıllı Amerikalı yazar Robin S. Sharma, hem meslek icabı 'paranın iktidarı' ile haşır neşir olduğu için hem de Hint asıllı olduğundan beş bin yıllık Hint öğretisini en sulandırılmış ve reçetelendirilmiş haliyle Batı alemine ithal etmek için ne kadar uygun bir kişi
çok güzel bir kitap
güzel
quote:
Orjinalden alıntı: crema
Hindistan'ın binlerce yıllık tarihsel birikim ve bilgeliğinin, tarihi yeni başlayan ABD'de bozuk para gibi harcanıp ticarete dönüştürülmesinin kitabı: "Ferrarisi'ni Satan Bilge."
Anlaşılan birilerine göre, "başkalarına da iyilik yapmalı (!)" zamanı gelmiş. Bir nevi sosyal sorumluluğa bireysel uyanış önerisi biraz geciktiği söylenebilir tabii. "Paranın iktidarı"nı dengeleyecek bir "mana iktidarına" ihtiyaç duyulmuş olmalı. Bu konudaki desteği de kendi dışından ithal etmiş haliyle. Uzaklardan. Hindistan'ın kadim kültürlerinden. Batı değerleri yeni erdemler üretemediği için, uzaklarda ve tarihte aramış çareyi. Konu paranın yanına manayı koymak olunca, liderlik, yöneticilik, performans ve kişisel gelişim konularında dünyanın en önemli uzmanlarından sayılan Hint asıllı Amerikalı yazar Robin S. Sharma, hem meslek icabı 'paranın iktidarı' ile haşır neşir olduğu için hem de Hint asıllı olduğundan beş bin yıllık Hint öğretisini en sulandırılmış ve reçetelendirilmiş haliyle Batı alemine ithal etmek için ne kadar uygun bir kişi
Sende amma felsefikmişsin hee
birde ÖKÜZ ARABASINI SATAN DERVİŞ diye bir kitap çıkmış valla.............
Kitap güzeL..Kişisel gelişimciler için kullanışlı..
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: ceylan7a
quote:
Orjinalden alıntı: Cihan4512000
TAM BİR GERİZEKALI.[8DLAN FERRIYI ALIYOSUN DA SORA NİYE SATIYOSUN?
buda zaten kitabın içindeki konuda saklı kardeş
Elimdekileri bitirdikten sonra başlamayı düşünüyorum.Herhalde oda baya bir zaman alır.
e-booku var mı kimsede?
Çok monoton bir kitap olmasına karşın tam bir kişilik geliştirme kitabı diyebilirim.
TAM OLARAK MODELİ NEYDİ?TAM KONSANTRE OLAMIYORUM ŞU AN KONUYA.KULAKLIĞIN SESİ ÇOK AÇIKTA.ENZO MU,F50 Mİ?NEYSE BEN KULAKLIKLARI ÇIKARIP Bİ DAHA GİREYİM TOPİĞE?
ben o kitabı ne zamandır alıcaktım da bulamamıştım zonguldakta bu gün buldum baya güsel gidiyo umarım çabuk bitmez
kitabın ismini duduğumda kamoyu tarafından abrtılan kitaplardan biri olduğunu düşünmüştüm almamak için direndim ama hediye edilince okumya karar verdim kitap gerçekten güzel yani basita ama güzel hayatına yeni bir çizgi çizmeyi düşünenelere rehberlik yapabilecek bi kitap..................ama ondan daha önce okunacak daha güzel kitaplar var bence
Valla onu bunu bilmiyorumda Ferrarisini satran adam bilge olamaz...Salak olur ancak...
önumde zaman çarkının 7 kitabı daha var 800x7=5600sayfa fln var tahmini bitince belki okurum özellikle ferrari bölümüne ilgiliyimde