Şimdi Ara

Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
26.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Orijinalden alıntı: johannes_es
    arkadaşlar sizin ferrarinizden bahsediyor olamaz bence çünkü sitede ferrarinizi yakından inceleme fırsatı diyor.. kendi arabamı niye yakından inceleyeyim? 250'ye falan izin verirler mi o muamma cidden..çünkü yakacağı benzin bile uçurur yani.1.000 küsür insan da fırsatı yakaladı diyor.sanmam izin vereceklerini. olsun ferrarinin gaz pedalına basmak yeter :) aldım ve pişman olmam umarım

Sadece Ferrari'nin start engine butonuna bastığın zaman arkadanda kükreyen bi aslan oldugunu düşün bu bile sana yeteri gelir. Şimdi sen neden gidip basmıyorsun diyeceksin çünkü korkuyorum üç tur sonunda beni o araçtan pardon Ferrari'den uzaklaştıramazlar direksiyondan inmem adamlar döver filan ne gerek var şimdi peşinden koşarım valla Ferrari'nin. Bütün dört tekerlekliler arabadır, Ferrari otomobil.

o deilde ben o aracı kullandıktan sonra nasıl tekrardan 206 ya binicem :))

• quote:

Orijinalden alıntı: trasher

yetmez ama EVET sıcak bir fırsat 200 kadar bir sınırı bile olsa yeter nasılsa 100 km 4 sn civarındadır bu aracın ama kasıtlı olarak ne dolanbaçlı yerden pist açarlarsa 120 140 falan yapılabilir ki önemli olanda o hazzı almak bence sıcak bir fırsat her ne olursa olsun bir blu ray 50 tl 2 film alacağına hayatının macerasını yaşayabilirsin...

Alıntıları Göster
    istanbul da olsam kesinlikle giderim hayalindeki aracı sürme fırsatı en azından bu tarz bir aracı lotoyu tutturmadığın sürece hangi şartlar altında kullanabilirsinki

• Valla inanmayacaksınız dükkanda kendi kendime ara gaz verip duruyorum müşteriler bu çocuk sonunda balatalari sıyırdı gibi bakıyor bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxman

Ben arayıp sordum arkadaşlar, pist uzunluğu 1 km ve toplamda 3 km yol yapacaksınız

Alla alla 5 küsür km 1 kmyemi duşmuş garip....

IstanbulRace Date: 30 May 2010
    Circuit Name: Istanbul Park
    Number of Laps: 58
    Circuit Length: 5.338 km
    Race Distance: 309.396 km
    Lap Record: 1:24.770 - JP Montoya (2005)

http://www.formula1.com/races/in_detail/turkey_830/circuit_diagram.html

Muhtamelen şu şekilde olacakdır :

http://www.youtube.com/watch?v=1DBOpUd063U

Yakın zamanda yapılan Volvo s60 lansmanında davetlilerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 3 Kasım 2010; 12:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snn_mls

Valla inanmayacaksınız dükkanda kendi kendime ara gaz verip duruyorum müşteriler bu çocuk sonunda balatalari sıyırdı gibi bakıyor bana :)
    şimdi her 100 tl vereni ferrariye bindirip gazlatacaklarmı?

bir yanlış olmalı ...

BİR FERRARİ SPİDER KULLANMIŞ OLARAK EĞER BU GERÇEKSE BİLGİSAYARLARIN BAŞINDA BOŞUNA DURUYORSUNUZ.KOŞUN DERİM.

HIZ MIZ BOŞVERİN BOŞTA GAZA BASSANIZ KAFİ GELECEKTİR. HELAL OLSUN DİCEKSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 3 Kasım 2010; 12:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

quote:

Ben arayıp sordum arkadaşlar, pist uzunluğu 1 km ve toplamda 3 km yol yapacaksınız

Yanlışın var, İstanbul Park'ta yapılmayacak, Auto-drom'un kendi pistinde olucak. Zaten eğer istanbul park'ta olsaydı, tam anlamı ile kaçırılmayacak bir fırsat olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: haeras

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

quote:

Yanlışın var, İstanbul Park'ta yapılmayacak, Auto-drom'un kendi pistinde olucak. Zaten eğer istanbul park'ta olsaydı, tam anlamı ile kaçırılmayacak bir fırsat olurdu.

Alıntıları Göster
    1km de 3 tura 100 lira verenin aklına hayaline şaşarım beyler şu BBauto mudur nedir biriniz arayında sorun aracın kirasının günlüğü ne kadarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

1km de 3 tura 100 lira verenin aklına hayaline şaşarım beyler şu BBauto mudur nedir biriniz arayında sorun aracın kirasının günlüğü ne kadarmış

Alıntıları Göster
    autodrom pisti pek de iç açıcı bir pist değil. zemin olsun, büyüklük olsun ferrari şoförünü tatmin edeceğini düşünmüyorum.

ama tabii ki amaç çalışır durumda bir ferrariye binmekse diyecek lafım yok. onun dışında sürat yapmayı fln beklemeyin

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar f 430 2005 model olsa yaklaşık 350 bin tl fiyatı var..

adam 3500 adet satsalar araba bedavaya gelecek..

zaten şu an 1485 kişi olmuş..

adam belki sadece kendine aylık kiralamıştır ferrariyi

yap bu orgnizasyonu,pisti de kirala..

gelsin $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

Alıntıları Göster
    arabanın yarısı bedavaya gelmiş. 31 ocağa kadar F430 galerisi açar bunlar

• quote:

Alıntıları Göster
    normal bir aracın km'de 25-50 kuruş arası yaktığını düşünürsek, 3km yol taş çatlasa 1.5 tl eder.
    araç ferrari olunca bu fiyat 100 tl ediyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

normal bir aracın km'de 25-50 kuruş arası yaktığını düşünürsek, 3km yol taş çatlasa 1.5 tl eder.
    araç ferrari olunca bu fiyat 100 tl ediyormuş...

Alıntıları Göster
    5 dk. kullansak ne ala.Toplam 3 Km diyorlar.Ferrari ile 6. vitesde rolantide gitsem 1 dk.'da biter o yol.Ben 100 TL vermem kendi açımdan."Al kardeşim net 5 dk.Ne istiyorsan onu yap." deseler tamam eyvallah.Ha Ferrari tutkunu arkadaşlar için fırsat olabilir.Eminim araba ile tek fotograf için bile mest olacak arkadaşlar vardır.

Ben birde sınırlama olacağını düşünüyorum.100 Km'yi geçme yada yanımıza oturup kafa ütüleyecek başka biri vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: bde

5 dk. kullansak ne ala.Toplam 3 Km diyorlar.Ferrari ile 6. vitesde rolantide gitsem 1 dk.'da biter o yol.Ben 100 TL vermem kendi açımdan."Al kardeşim net 5 dk.Ne istiyorsan onu yap." deseler tamam eyvallah.Ha Ferrari tutkunu arkadaşlar için fırsat olabilir.Eminim araba ile tek fotograf için bile mest olacak arkadaşlar vardır.

Ben birde sınırlama olacağını düşünüyorum.100 Km'yi geçme yada yanımıza oturup kafa ütüleyecek başka biri vs...

Alıntıları Göster
    ulan pisti kirala araba kirala bir kaçta adam tut, akşam evine ferrari ile git. valla güzel iş. düşünene yapana helal olsun. manyak bir kar elde edilecek.

araca tahminim özel bir limitleyici koyarlar, hangi birimizi tutacaklarki ? illaki bi deli basar gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

ulan pisti kirala araba kirala bir kaçta adam tut, akşam evine ferrari ile git. valla güzel iş. düşünene yapana helal olsun. manyak bir kar elde edilecek.

araca tahminim özel bir limitleyici koyarlar, hangi birimizi tutacaklarki ? illaki bi deli basar gider.

Alıntıları Göster
    o araba 1 vıteste 100 ü görür zaten,oyle bı lımıt ben tanımıyorum.. engıne tusuna basıp bekledıkten sonra arkadan gelen BUR BURBURBRBRBURBUR " sesi olayı koparır arkadaşlar.

• quote:

ort 20 litre yaksa 100 km de, (((1485*3)/100)*20)*3,75=3341 lira+araca gelebilecek zarar+aracın km sini ort 5000 arttırma+pist kirası
    yapılmayacak iş değil ama çok riskli bir iş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

ort 20 litre yaksa 100 km de, (((1485*3)/100)*20)*3,75=3341 lira+araca gelebilecek zarar+aracın km sini ort 5000 arttırma+pist kirası
    yapılmayacak iş değil ama çok riskli bir iş bence.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar o dıreksıyon basında alacagımız hazzı baska nerde alırız bilemem.bence 99 tl cok bı mebla degıl bu zevk ıcın,ortalama ps3 oyunu bıle bu fıyata

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

arkadaşlar o dıreksıyon basında alacagımız hazzı baska nerde alırız bilemem.bence 99 tl cok bı mebla degıl bu zevk ıcın,ortalama ps3 oyunu bıle bu fıyata

Alıntıları Göster
    Hız limiti ya da başka kısıtlamalar olacak mı? Öğrenen var mı?

Yavaş yavaş sürdürmesinler, ben dip gaz yapmadan inmem o arabadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

ıphona "shumaher vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn" sarkısını yuklemek lazım surerken dınlerız :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

ıphona "shumaher vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn" sarkısını yuklemek lazım surerken dınlerız :))

Alıntıları Göster
    bende almakta kararsız kaldım telefonlada ulaşılamıyor. Mail attım onada cvp yok. Taa tuzlaya kadar gidip paramızla rezil olmayalım. Alcaktım vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

bende almakta kararsız kaldım telefonlada ulaşılamıyor. Mail attım onada cvp yok. Taa tuzlaya kadar gidip paramızla rezil olmayalım. Alcaktım vazgeçtim

Alıntıları Göster
    bana göre gereksiz bunu dememin nedeni altımda hız bir canavarı olması ama 2 tekerli 4 tkerden hoşlananlar için iyi eğlenceler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.