Şimdi Ara

Ferrari 458 Test Sürüşü / 9000 Devir çeviren Efsane V8 Motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bölümde Ferrari 458 İtalia Modelini inceleme fırsatı buldum,

Umarım video hoşunuza gider , mümkün olduğu kadarıyla aracın sesini ve performansını videoda yansıtmaya çalıştım

Araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum ,

Teşekkür ederim

• Emeğine sağlık, özellikle aracın teknik kısmından ziyade kullanımına yönelik bilgiler ilginç olmuş, bakım maliyetleri, arıza sorunları vb., yollarda bile görmesi çok zor bir aracı bulup, bu imkanı sağlamışsın.
  • Ferrari 458 inceliyosun yorumlariniz nedir diyosun.ne diyek mahmut mu diyek.

Sanki bana makyajlı Fiesta inceliyo

Yorummu istiyon.kasislerde altını vurur almam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojisi eski kalmış bir araba Motorunda turbosu bile yok ben bile aracımı yeni teknolojiye uygun olsun diye Turboladım. İtalyanların eski teknolojisini almaya gerek yok. Bu paraya ne TURBOlu araçlar alınır hemde 1000-2000 beygirlik

Aracım: Doğan 1.6 SLX BİG Turbo (330 Hp) (İsteyen bütün araçlarla keyfe keder denenir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Ferrari 458 inceliyosun yorumlariniz nedir diyosun.ne diyek mahmut mu diyek.

Sanki bana makyajlı Fiesta inceliyo

Yorummu istiyon.kasislerde altını vurur almam:)
    02:55
  • Öyle ya da böyle beğenirsiniz beğenmezsiniz adam bir çalışma yapmış ve gayet güzel bir dille de sunmuş. Yorumlara bak. İyice trol doldu güzelim forum.

Emeğine sağlık arkadaşım.
  • Yine enfes bir araç incelemesi sunmuşsun bize eline emeğine sağlık. Gallardo ile aynı abimiz o da güzel anlatıyor ona da teşekkürlerimizi ilet.

50'den 120'ye kadar sardı araç tünelde vay be. 100 ile 200 arası bizim 0-60 lardan hızlı. O tüneldeki ses ne kadar muhteşem ya 8 saatlik versiyonu olsa uyurken dinlerim .

Gazladıktan sonra yüzü gülen adam kimseye yamuk yapmaz sonuna kadar güvenin böyle adamlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Emeğine sağlık, özellikle aracın teknik kısmından ziyade kullanımına yönelik bilgiler ilginç olmuş, bakım maliyetleri, arıza sorunları vb., yollarda bile görmesi çok zor bir aracı bulup, bu imkanı sağlamışsın.
    Çok teşekkür ederim

• Ucube bir araç. Bunun yerine Renault RS 01 tavsiye ederim.

Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NME10

Teknolojisi eski kalmış bir araba Motorunda turbosu bile yok ben bile aracımı yeni teknolojiye uygun olsun diye Turboladım. İtalyanların eski teknolojisini almaya gerek yok. Bu paraya ne TURBOlu araçlar alınır hemde 1000-2000 beygirlik

Aracım: Doğan 1.6 SLX BİG Turbo (330 Hp) (İsteyen bütün araçlarla keyfe keder denenir.)
    Ferrari ile Şahini karşılaştırmak biraz mantıksız olmuş

Aracınızın fotoğrafı var mı acaba ?

• quote:

Teknolojisi eski kalmış bir araba Motorunda turbosu bile yok ben bile aracımı yeni teknolojiye uygun olsun diye Turboladım. İtalyanların eski teknolojisini almaya gerek yok. Bu paraya ne TURBOlu araçlar alınır hemde 1000-2000 beygirlik

Dikkat et de 200 ü geçme sonra rüzgar direncinden arabanın peynir tenekesi kaportası uçunca elinde direksiyonla yere oturursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 6 Ağustos 2018; 18:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Dikkat et de 200 ü geçme sonra rüzgar direncinden arabanın peynir tenekesi kaportası uçunca elinde direksiyonla yere oturursun

Alıntıları Göster
    Bu ülkede iyi bir şey yaparsın hemen çekemeyenler laf atar görüyorsunuz. Siz daha hızlısını yapıyorsanız gelin deneyelim araçları

• Devir teknoloji devri artık her aracı turbolamak lazım bu 458 benim olsa bunu da turbolarim kendi aracım gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Ferrari ile Şahini karşılaştırmak biraz mantıksız olmuş

Aracınızın fotoğrafı var mı acaba ?

Alıntıları Göster
    Aracımin fotolarını size Instagram DM yoluyla attım galiba inceleme çekmek istiyorsunuz. Uygun olursam benim içinde iyi olur.

• quote:

Devir teknoloji devri artık her aracı turbolamak lazım bu 458 benim olsa bunu da turbolarim kendi aracım gibi

teknoloji devri diyerek şahine turbo taksan ne olur

altın semer ilişkisi olmuş

• Videolarını sürekli takip etmeye çalışırım emeğine sağlık.

Bugatti Chiron'u bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Videolarını sürekli takip etmeye çalışırım emeğine sağlık.

Bugatti Chiron'u bekleriz.
    Chiron şu anlık zor ama ilerde inş

• quote:

Sadece Cevat’ın yeni konularına böyle boş yorumlar atıyorsun. Kaliteli trollsünüz tebrik ederim. Doğru söyle Cevat sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorun sesi efsane .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.