Bildirim
Ferrari 458 Test Sürüşü / 9000 Devir çeviren Efsane V8 Motor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Emeğine sağlık, özellikle aracın teknik kısmından ziyade kullanımına yönelik bilgiler ilginç olmuş, bakım maliyetleri, arıza sorunları vb., yollarda bile görmesi çok zor bir aracı bulup, bu imkanı sağlamışsın. -
Ferrari 458 inceliyosun yorumlariniz nedir diyosun.ne diyek mahmut mu diyek.
Sanki bana makyajlı Fiesta inceliyo
Yorummu istiyon.kasislerde altını vurur almam:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknolojisi eski kalmış bir araba Motorunda turbosu bile yok ben bile aracımı yeni teknolojiye uygun olsun diye Turboladım. İtalyanların eski teknolojisini almaya gerek yok. Bu paraya ne TURBOlu araçlar alınır hemde 1000-2000 beygirlik
Aracım: Doğan 1.6 SLX BİG Turbo (330 Hp) (İsteyen bütün araçlarla keyfe keder denenir.)
02:55quote:
Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643
Sanki bana makyajlı Fiesta inceliyo
Yorummu istiyon.kasislerde altını vurur almam:) -
Öyle ya da böyle beğenirsiniz beğenmezsiniz adam bir çalışma yapmış ve gayet güzel bir dille de sunmuş. Yorumlara bak. İyice trol doldu güzelim forum.
Emeğine sağlık arkadaşım. -
Yine enfes bir araç incelemesi sunmuşsun bize eline emeğine sağlık. Gallardo ile aynı abimiz o da güzel anlatıyor ona da teşekkürlerimizi ilet.
50'den 120'ye kadar sardı araç tünelde vay be. 100 ile 200 arası bizim 0-60 lardan hızlı. O tüneldeki ses ne kadar muhteşem ya 8 saatlik versiyonu olsa uyurken dinlerim .
Gazladıktan sonra yüzü gülen adam kimseye yamuk yapmaz sonuna kadar güvenin böyle adamlara -
Çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: parker48
Emeğine sağlık, özellikle aracın teknik kısmından ziyade kullanımına yönelik bilgiler ilginç olmuş, bakım maliyetleri, arıza sorunları vb., yollarda bile görmesi çok zor bir aracı bulup, bu imkanı sağlamışsın.
Ucube bir araç. Bunun yerine Renault RS 01 tavsiye ederim.
Iyi forumlar.
Ferrari ile Şahini karşılaştırmak biraz mantıksız olmuşquote:
Orijinalden alıntı: NME10
Teknolojisi eski kalmış bir araba Motorunda turbosu bile yok ben bile aracımı yeni teknolojiye uygun olsun diye Turboladım. İtalyanların eski teknolojisini almaya gerek yok. Bu paraya ne TURBOlu araçlar alınır hemde 1000-2000 beygirlik
Aracım: Doğan 1.6 SLX BİG Turbo (330 Hp) (İsteyen bütün araçlarla keyfe keder denenir.)
Aracınızın fotoğrafı var mı acaba ?
Dikkat et de 200 ü geçme sonra rüzgar direncinden arabanın peynir tenekesi kaportası uçunca elinde direksiyonla yere oturursunquote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 6 Ağustos 2018; 18:36:33 >
Bu ülkede iyi bir şey yaparsın hemen çekemeyenler laf atar görüyorsunuz. Siz daha hızlısını yapıyorsanız gelin deneyelim araçlarıquote:
Orijinalden alıntı: blacklotus01
Dikkat et de 200 ü geçme sonra rüzgar direncinden arabanın peynir tenekesi kaportası uçunca elinde direksiyonla yere oturursun
Alıntıları Göster
Devir teknoloji devri artık her aracı turbolamak lazım bu 458 benim olsa bunu da turbolarim kendi aracım gibi
Aracımin fotolarını size Instagram DM yoluyla attım galiba inceleme çekmek istiyorsunuz. Uygun olursam benim içinde iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
Ferrari ile Şahini karşılaştırmak biraz mantıksız olmuş
Aracınızın fotoğrafı var mı acaba ?
Alıntıları Göster
teknoloji devri diyerek şahine turbo taksan ne olurquote:
Devir teknoloji devri artık her aracı turbolamak lazım bu 458 benim olsa bunu da turbolarim kendi aracım gibi
altın semer ilişkisi olmuş
-
Videolarını sürekli takip etmeye çalışırım emeğine sağlık.
Bugatti Chiron'u bekleriz.
Chiron şu anlık zor ama ilerde inşquote:
Orijinalden alıntı: anaconda41
Videolarını sürekli takip etmeye çalışırım emeğine sağlık.
Bugatti Chiron'u bekleriz.
Sadece Cevat’ın yeni konularına böyle boş yorumlar atıyorsun. Kaliteli trollsünüz tebrik ederim. Doğru söyle Cevat sen misin?quote:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Motorun sesi efsane .
Sanki bana makyajlı Fiesta inceliyo ![]() Yorummu istiyon.kasislerde altını vurur almam:) |
teknoloji devri diyerek şahine turbo taksan ne olur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altın semer ilişkisi olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkat et de 200 ü geçme sonra rüzgar direncinden arabanın peynir tenekesi kaportası uçunca elinde direksiyonla yere oturursun
|
Chiron şu anlık zor ama ilerde inş
![]() |
Benzer içerikler
- atmaca car
- cupra formentor yorum
- bmw motor kodları
- corolla 1.5 mi 1.8 hybrid mi
- ucuz klasik arabalar
- togg en çok satılan renk sıralaması
- kia pv5 fiyat
- ds 4 pallas bluehdi 130 otomatik
- ucuz tesla
- ford mondeo 2022
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X