Şimdiden sormakta fayda var.... 1 ay sonra,aksini iddia edip sağda solda isyan edebilirsiniz. bundan önce gelen 4 mu desem ? 5 mi desem ? gelen federasyon başkanlarında yaptığınızda gibi Hasan Doğan'ın Siyasal yakınlığı ve gücüyle o koltukta oturduğunu bilmeyen yoktur..Ülkenin her kademesinde olduğu gibi.... Bunu resmi internet sitesinde '' şerefsiz '' olarak ilan ettiğiniz Hıncal Uluçtan başkası yazamadı nedense.... Dönemin Mhk başkanı küçükken Galatasaraylıyım dediğinde Yeri yerinden oynatmış ve adamı haksızlıkla ordan indirmiştiniz.... Şimdi ise ; Futbol federasyonu ve spor ıcınde belirli kademelerde bulunan insanlar fenerliyım demekten çekinmiyor...sizde o açıklamaları yaptıktan sonra yönetiminize alıyorsunuz BKNZ:ŞEKİP MOSTUROĞLU (boylemı yazılıyordu emın değılım) Ama Yine de ben art niyetli olduklarını düşünmüyorum.Hata Gs ye ne kadar oluyorsa Fb yede Bjk yede o kadar oluyor...Ama bu sefer Federasyonun Fb alehine daha çok hata yapacağını düşünüyorum.. Hakemlerin yaptığı hatalardan siz değilmiydiniz levent bıçakçığı getirip indiren.Haluk ulusoyu söylemıyorum bile HADİ BUNLARI GEÇTİK ; Dünyanın önemli spor adamları arasına girmiş Şenez Erzik'i kim istemedi bilin bakalım ? Dönem başkanı ALİ ŞEN.... bu bakış açısıyla futbolumuz gelişmez ... Fenerbahçe mağlup olursa tek suçlu hakemler yada merdivenlerdir zaten....
ŞİMDİDEN SORALIM HASAN DOĞANDAN MEMNUNMUSUNUZ ?
bukadar gerçeği açıkca yazma ceza alırsın söylüyeyim dediklerin bilinen ve doğru olan şeyler magnum tek tabancasın yine
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
bukadar gerçeği açıkca yazma ceza alırsın söylüyeyim dediklerin bilinen ve doğru olan şeyler magnum tek tabancasın yine
biz Burhan abi ile gerçekci olduğumuz zaman ceza yiyirozu dikkat et.
Olay Hasan Doğan oley.
en büyük Hasan Doğan başka büyük yok.
çaktırma abi
cevap çok basit. bu hafta sonu galip gelirlerse (ki yüzde 90 şampiyon olurlar)memnun olacaklar,yenilirlerse(ki yüzde 90 şampiyonluk kaçar)herşeye baştan başlayacağız. şöyle;"hasan doğan istifa" gibi mesela...
siz memnunsunuz galiba tabi memnun olursunuz ulusoy zamanında da hakem peşkeşleriyle kazanıyordunuz hasan doğan zamanındada hakem peşkeşleriyle kazanıyorsunuz peki sizi rahatsız eden ne bu durumda size gerizekalı diyen hıncal uluça şerefsiz dememiz mi
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
quote:
Olay Hasan Doğan oley.
çaktırma abi
imp senmi gerçekçisin sen bu forumun gördüğü en büyük provakatörlerden birisin bu uğur dündar tripleriyle ancak yeni üye olmuş kullanıcıları kandırırsın biz senin ne olduğunu çok iyi biliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO
siz memnunsunuz galiba tabi memnun olursunuz ulusoy zamanında da hakem peşkeşleriyle kazanıyordunuz hasan doğan zamanındada hakem peşkeşleriyle kazanıyorsunuz peki sizi rahatsız eden ne bu durumda size gerizekalı diyen hıncal uluça şerefsiz dememiz mi
asıl en büyük gerizekalı ve şerefsizler bu adama kurşun sıkanlardır
do you speak turkish?
Kim kurşun sıktıysa şerefsizdir. Bunu kabul etmiyecek birisi var mı?
Peki kurşun sıkan şerefsizler kim?
FB diyipte sende Hıncal gibi kurusıkı sıkmazsın umarım.
TAMAM ANLAŞILDI. KESERİN YÖNÜNÜN DEĞİŞME İHTİMALİNDEN RAHATSIZ OLANLAR VAR DEMEKKİ.
BEN İSTEMİYORUM KESER GİTSİN BAŞKA TARAFLARA YONTSUN..
Hakem hatalarından en fazla puan alan takım GS. Buna rağmen utanmadan, Beyaz sayfalar açıp akşamına yine hakem hatasıyla maç kazanan GS.
Ama Hasan Doğan'dan memnunmusunuz diye sorulan biz.
Ben GS'lılara soruyorum peki bu sene şampiyon olursanız içinize sinecek mi???? Eminim senin içine FB'nin şampiyonluğu siniyorsa bizimde siner diyenler olacaktır. Ben her zaman söyledim şimdi de söylüyorum. Bu sene BJK şampiyon olmalıydı. GS ise en haketmeyen takım. FB şampiyon olursa da sevinmeyeceğim.
Şimdi şunu söyliyelim arkadaşlara.
1-Hasan Doğan'ın BJK'lı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.
2-Hadi Hasan Doğan siyasi baskıyla geldi diyelim. Bunun FB kulübüyle ne alakası var. (Erdoğan FB'li gibi komik bir cevap vermezsiniz sanırım. FB'li Erdoğan GS'a stat yapıyor. ) Hıncal Uluç daha önce bir çok kereler yaptığı gibi arada saçma sapan alakalar kurmaya çalıştığı için FB yönetimi en sonunda cevabını verdi. Hakedene hakettiğini söylemek gerekir.
Ulusoy döneminde FB'lilere lar yaparken keyifler çok iyiydi. Şimdi daha ortada bir şey yokken Hasan Doğan sorgulanmaya başladı. Yaparsada edersede. Öyle olursa böyle olur...
Olacakları tahmin etmeden önce olmuşları konuşak. GS'ın bu sene şampiyonluğu hakedip haketmediğin konuşsak. Tabi GS şampiyon olunca herşey unutulacak gidecek. Ama FB şampiyon olmadığı bir dönemin hakem hatalarıyla konuşulup duracak.
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Orjinalden alıntı: W-Devil
quote:
do you speak turkish?
Kim kurşun sıktıysa şerefsizdir. Bunu kabul etmiyecek birisi var mı?
Peki kurşun sıkan şerefsizler kim?
FB diyipte sende Hıncal gibi kurusıkı sıkmazsın umarım.
TAMAM ANLAŞILDI. KESERİN YÖNÜNÜN DEĞİŞME İHTİMALİNDEN RAHATSIZ OLANLAR VAR DEMEKKİ.
BEN İSTEMİYORUM KESER GİTSİN BAŞKA TARAFLARA YONTSUN..
Hakem hatalarından en fazla puan alan takım GS. Buna rağmen utanmadan, Beyaz sayfalar açıp akşamına yine hakem hatasıyla maç kazanan GS.
Ama Hasan Doğan'dan memnunmusunuz diye sorulan biz.
Ben GS'lılara soruyorum peki bu sene şampiyon olursanız içinize sinecek mi???? Eminim senin içine FB'nin şampiyonluğu siniyorsa bizimde siner diyenler olacaktır. Ben her zaman söyledim şimdi de söylüyorum. Bu sene BJK şampiyon olmalıydı. GS ise en haketmeyen takım. FB şampiyon olursa da sevinmeyeceğim.
Şimdi şunu söyliyelim arkadaşlara.
1-Hasan Doğan'ın BJK'lı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.
2-Hadi Hasan Doğan siyasi baskıyla geldi diyelim. Bunun FB kulübüyle ne alakası var. (Erdoğan FB'li gibi komik bir cevap vermezsiniz sanırım. FB'li Erdoğan GS'a stat yapıyor. ) Hıncal Uluç daha önce bir çok kereler yaptığı gibi arada saçma sapan alakalar kurmaya çalıştığı için FB yönetimi en sonunda cevabını verdi. Hakedene hakettiğini söylemek gerekir.
Ulusoy döneminde FB'lilere lar yaparken keyifler çok iyiydi. Şimdi daha ortada bir şey yokken Hasan Doğan sorgulanmaya başladı. Yaparsada edersede. Öyle olursa böyle olur...
Olacakları tahmin etmeden önce olmuşları konuşak. GS'ın bu sene şampiyonluğu hakedip haketmediğin konuşsak. Tabi GS şampiyon olunca herşey unutulacak gidecek. Ama FB şampiyon olmadığı bir dönemin hakem hatalarıyla konuşulup duracak.
Soylenecek bir sey birakmamissin hocam...Ellerine saglik...
Hakem hatalarindan dolayi Besiktasli arkadaslara soyleyecek soz bulamiyorum...Ne deseler haklilar...Takimlari iyi oynar, ya da kotu oynar...Kotu oynayarak da sampiyon olabilirler...Ama bu kadar hakem hatasiyla sampiyonluklari engellendi...
En cok lehine hakem hatasi gelisen, buna ragmen "beyaz sayfa" acan Galatasaray klubunun ve taraftarlarinin bu piskinligini anlamak mumkun degil...
Gercekten "beyaz sayfa" acilsa emin olun bundan en cok zarar goren siz olurdunuz...
başlığı açan şahsiyet; ben Atatürk ün gs li olmadığına dair Atatürk ün kendi sözlerini içinde benim içbir yorumum olmadan topiğe koyduğumda bana bölücü demiştin hatırlarsan.
Şimdi önemli bir maç var önümüzde millet maç havasına girmeye çalışıyo.eskisi gibi derbi diyoruz. gs li bjk li fb li ark larla maçı nerde izliycemizi yenersek yenilirsek ne olcanı konuşuyoruz şakalaşıyoruz.. ama sen gelip burda ya topik tutsun ya da tahrik ediyim amacıyla saçma sapan bir topic açıyosun.
içinde benim yorumum olmayan eklentilerimden dolayı bana bölücü diyip ceza bile almayan sen,şimdi kendine de bi etiket yapıştır hadi. provakatörüm ben de tahrkçiyim de. vs vs.. ama siz de çuvaldız-iğne zihniyeti ne gezer.
belki anlarsın. hadi eyvallah
ARKADASALR ALISMADINIZMI GS LI LERIN PROVAKATOR BASLIKLARINA POISTLARINA BIRAKIN HE DEYIN GECIN BUNLARA 100 PENALTI 100 HAKSIZ KARAR VERSELER BIZE BI TANE PENALTI VERSELER BUNLAR BASLAR AGLAMAYA SIZLANMAYA KENDI EWININ ONUNE BAKMAZLAR YUZSSUZLUK DIZBOYU OLMUS BEN ARTIK CVP BILE VERMIYORUM BU TARZ ADAMLARA
HE DEYIN GECIN YADA DALGANIZI GECIN CIDDIYE ALMAYA DEGMEZ
Konuya bak, bence Galatasaray camiasından şöyle bir açıklama gelmeliydi :
Galatasaray Spor Kulübü olarak, 18 yıllık yönetim kurulu üyemiz Sayın Haluk Ulusoy'un yıllardır sürdürdüğü TFF Başkanlığından ayrılmasından büyük üzüntü duymaktayız. Kendisine yıllardır hakem konusunda Galatasaray'a gösterdiği ayrıcalığı devam ettirmesi için Hasan Doğan'ı ikna ettiği için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ancak diğer takımlara da bu davranışı sergilemesinden kaygılanmaktayız. Spor Kamuoyuna duyurulur.
Kesinlikle güvenmiyorum...
Bu federasyonda son 2 maçı gs ye peşkeş çeken fanatik gsli kuddusi ve lisanlı tetikçi selçuk atamalarından sonra rengini belli etti.
hekır abinle demek istedin galiba,kankigiller sizi
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
quote:
Olay Hasan Doğan oley.
çaktırma abi
quote:
evet galiba tüm sorun bu
Yönetimle ilgili bir açığını görmedik şu ana kadar.Ama Siyasi bir destekle geldiği için memnun değilim
cdemir, yaşın kaç bilmiyorum neyse konuya gelelim sen gs ya yapılan stadın hangi koşullada yapıldığını halen daha idrak edemiyorsan anlatılacak bişe yok ortada senin bahsettiğin gibi bi peşkeş varsa oda size değerinin kat kat altında gizli saklı verilen bilmem ne merkezi arazisi orayada ticari yapı yapma izni. ( nasılki bizim villa yapmamız etik değilse o araziye işte o zaman dediğin doğru olurdu. sizinde alış veriş merkezi vs. yapmanız biraz bu durumdan daha kötü değilmi).stada gelince tayyip erdoğanın bişe yaptırdığı yok toki ve eren talu yapıyor asy hakkımızdan vazgeçtik orada yapılan stadın hakkı bize verildi tapusu değil arkadaşım anlatabildim mi? sende verirsin şükrü saraçoğlunu tokiye tabi orasıda sizin değil kullanma hakkı sizde ondan vazgeçersin tokiye o arazideki hakkından vazgeçtiğini belirterek onun yerine baya gerilerde şehir dışında biyerede size yapılan stadın kullanım hakkı verilir.ha diyeceksinki biz stadı boşunamı büyüttük o sizin sorununuz bişeyler istiyorsanız herşekilde vazgeçeceksin. neyse uzun süreler tartışıldı bu konu yukarıda tekrar bunu ileri sürmen biraz tuhaf geldi bana konuyla ilgiside yok bu arada.
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
cdemir, yaşın kaç bilmiyorum neyse konuya gelelim sen gs ya yapılan stadın hangi koşullada yapıldığını halen daha idrak edemiyorsan anlatılacak bişe yok ortada senin bahsettiğin gibi bi peşkeş varsa oda size değerinin kat kat altında gizli saklı verilen bilmem ne merkezi arazisi orayada ticari yapı yapma izni. ( nasılki bizim villa yapmamız etik değilse o araziye işte o zaman dediğin doğru olurdu. sizinde alış veriş merkezi vs. yapmanız biraz bu durumdan daha kötü değilmi).stada gelince tayyip erdoğanın bişe yaptırdığı yok toki ve eren talu yapıyor asy hakkımızdan vazgeçtik orada yapılan stadın hakkı bize verildi tapusu değil arkadaşım anlatabildim mi? sende verirsin şükrü saraçoğlunu tokiye tabi orasıda sizin değil kullanma hakkı sizde ondan vazgeçersin tokiye o arazideki hakkından vazgeçtiğini belirterek onun yerine baya gerilerde şehir dışında biyerede size yapılan stadın kullanım hakkı verilir.ha diyeceksinki biz stadı boşunamı büyüttük o sizin sorununuz bişeyler istiyorsanız herşekilde vazgeçeceksin. neyse uzun süreler tartışıldı bu konu yukarıda tekrar bunu ileri sürmen biraz tuhaf geldi bana konuyla ilgiside yok bu arada.
Stad konusunun ben savunulacak bir yanını göremiyorum, ne ala devlet gelsin bize de yeni stad yapsın arazi karşılığında 49 yıllığına oh daha ne, 49 yıl sonra yeni stad yaptırırız zaten. Bu arada kalınlaştırdığım yazıyı ben mi yanlış anladım, nasıl oluyorda arazisinin ihaleye açıldığı kanıtlanan bir alışveriş merkezini stadyumdan daha üstün tutabilme düşüncesi içerisinde daha kötüdür diyorsun anlamak güç.
sen anlayamamışsın. orda karşılaştırdığım olay sizin karşı çıkıp iptal ettirdiğiniz villa yapıp satma olayı.şimdi sizin yaptığınızda farklı bişey değil sanırımki sizinki sürekli gelir getirecek bişe. gelelim ihalesi nerde açılmış ve kimin haberi varmış :) bursada kaç tane sattığı bile bilinmeyen bi gazetedemi? bursada yapıyordunuz demi ihale yada bu işleri bu kadar önemli bişeyin küçük bi şirketin bile yapmayacağı şekilde üstü örtülmeye çalışılması tuhaf değilmi sencede yani sen hakikaten inanıyorsan bu ihalenin herkese duyrulduğuna söyleyecek başka sözüm yok.
aşağıda basit şekilde anlatayım.
ASY --- > GS (üst kullanım hakkına sahip) aslantepede yapılan stad ---> GS (üst kullanım hakkına sahip olacak eski ASY deki hakkı yerine )
her iki stadında sahibi DEVLET. TOKİ ( devlet kuruluşu) eski asy arazisine yapacağı yapılarla baya büyük gelirler elde edecek buda develete artı gelir.
sende ver kullanım hakkını sanada yapsınlar ok? öyle 100 liralık devlet arazisini 1 liraya alıpta alışveriş merkezi yapmak ne anlama geliyor (tapulu şekilde kiralama vs. değil) onu izah edersen sevinirim ama mantıklı bir şekilde olsun.
Yaşım 36. (Yaşımla ne alakası var anlamadım ama yine de yazayım.)
Ben orda peşkeşten bahsetmişmiyim. Yada peşkeş dediğimi nerden çıkarttın. Birde açık açık "senin bahsettiğim gibi peşkeş varsa" demişsin. Sen başkalarını yaşını sorgulayacağına bol bol kitap oku belki o zaman kimin ne demek istediğini yada daha kolay anlayabilirsin. Yada başkasını yazmadığı kelimeleri görme alışkanlığından da kurtulursun.
Her zaman FB'li olmakla suçlanan, Başbakan'ın ön ayak olmasıyla yeni bir stadınız olmayacak mı? Adam FB'nin menfaatlerini hep ön planda tutsa GS'ın daha modern bir statta daha fazla seyirciye maç oynamasını sağlayıp daha fazla gelir elde etmesini istermiydi. Üstelik ilk proje bozulmasa villa bilmemne yapılacak GS'ın borçları da ödenmiş olacaktı. Başbakan onaylamasa bunları yapabilecek miydi GS. Siz bu adamı birde FB'lilik le FB'ye bir şeyler yapmakla suçluyorsunuz.
Şimdi bana Ali Samiyen'in arsasından daha değerli oluşundan bahsetmeszin umarım. Çünkü orası GS'ın tapulu malı değildi. Devletin arsasıydı ve devlet eski olan stadı yenilemek yerine (GS'ın yenileme niyeti yoktu) kiracısına eski evden çık yeni yapacağım eve gir dedi. Eski evi ister çocuk bahçesi yapar ister yıkar yerine iş yeri yapar Bu GS'ı bağlamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: yy2