Şimdi Ara

Fenerbahçeli olanlar hala tutuyor musunuz? yoksa başka takımlara mı yöneldiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Fenerbahçeli olanlar hala tutuyor musunuz? yoksa başka takımlara mı yöneldiniz?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2020)
Giriş
  • fenerbahçenin durumu malum.hiç bir zaman galatasarayı geçemeyecek.ve ligden de çekilme tehlikesi var.önceden fenerbahçeli olanlar hala tutuyor musunuz? yoksa artık başka takım mı tutuyorsunuz? ben real madride geçtim.ya siz?

• Ben Vodafone'a geçtim daha ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet cevap vermeye bile tenezzül etmemiş koskoca yılların fenerbahçesi toz olup gitti..

• Fenerbahçe bölümüne girip bak bakalım kaç günde 300 sayfaya geldi ana konu. Ligden çekilecek takım transfer yapmaz bu arada.   Taraftar hala burada kombine alıyor forma alıyor fenerium yeni ürün çıkardı 1-2 saate stoklar tükendi. Başarı olmayınca kutlamalar göremiyorsunuz diye takım-taraftar yok olmuş olmuyor ben de eskisi kadar izlemiyorum takım disiplinsiz diye.

• Selamsız Spor Kulubünü tutuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb çöküşe geçtiğinden beri ligin tadı tuzu kalmadı.

• ama türkiyenin en çok kupaya sahip en başarılı takımı galatasaray.fenerbahçe süper ligde hiç bir zaman galatasarayı geçemeyecek ki.galatasaray 3 kupadada türkiyenin en başarılı ve en çok kupaya sahip takımıdır.fenerbahçenin derbiler dışında galatasaraydan üstün hiç bir özelliği yoktur.oysa real madridim öyle mi? avrupayı dize getirdi kök söktürdü kurban olduklarım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ghost Rider. -- 8 Ağustos 2020; 20:28:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

ama türkiyenin en çok kupaya sahip en başarılı takımı galatasaray.fenerbahçe süper ligde hiç bir zaman galatasarayı geçemeyecek ki.galatasaray 3 kupadada türkiyenin en başarılı ve en çok kupaya sahip takımıdır.fenerbahçenin derbiler dışında galatasaraydan üstün hiç bir özelliği yoktur.oysa real madridim öyle mi? avrupayı dize getirdi kök söktürdü kurban olduklarım 

Söylediklerinin konuyla ne alakası var fenerbahçenin var olma nedeni galatasarayı geçmek mi? Fb'de şl de çeyrek finalden avrupada yarı finalden döndü saçmalık hepsi türkiye içni savaşıyor sen bence ego kasmaya açmışsın bu konuyu ama seni pek takan olmamış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.