kaçtane digitürk sattırdınızda konuşuyosunuz,havuzdaki aslan pay herzaman gs ve fbnin olacaktır..hatta fb daha önde diğerlerini saymıyorum bile..fb ve gs olmadan bu lig hiç olur,kimsenin kasasına 5 para girmez..kim vericek sizin maçları yayınlaması için 100milyon dolar,100ü geçtim 50 bile vermezler..herkez haddini bilip öyle konuşsun.aziz yıldırım sayesinde okadar para kasanıza giriyor hersene..siz değilmiydiniz aziz istifa ettiğinde yalvarıp geri çağıran ihaleden önce ne çabukta unuttunuz..nimetten saymayın kendinizi..
Barça ve real gibi yıkalım havuzu sonra ense traşlarını görelim klüplerin.
Lig tv için fb ve gs haricindekiler bir nevi çok luzumsuz ,etkisiz eleman.Yapılsın özel anlaşmalar ,kimse mecbur değilki diğer klüpleride doyurmaya . Beşiktaş zaten ne olduğunu biliyor bizde büyüğüz bizde büyüğüz diye ilkokul çocukları gibi haklı yere ağlıyor.Hatır ş..e lerini geçen yılki toraman ve rüştü gibi bursaya ve gs ye yaptıkları gibi periyodik yapıyorlar.
Rüştü zaten ne cephede fb aleyhine çalışıyor .Geçen yıl aziz başkanı mahkemeye veriyordu neden vermedi tüm konuşmaları ortaya çıktı ne kadar kişilikten yoksun olduğu zaten ortada niye vermedi mahkemeye.
Arkadaşlar Ben şampiyon olmamaya razıyım ki yıkılsın havuz aç kalsın bu yediği kaba pisleyen yüze gülüp arkadan fb aleyhine hatır şikesi yapanlar,kendi pislikleri ve açlıklarında boğulsunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: KARAPOYRAZ
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Çıkalım havuzdan olsun bitsin.Trabzon için oynamış Gençlerbirliği .Yazık daha hangi takımın forması altında sahaya çıktığını bilmiyorlar.
şahsen ilhan cavcavın yerinde olsam direk gönderirim bu oyuncuları. sizene fenerden sizene trabzondan diye . o zaman bu oyuncular trabzon maçında yatacaklar , federasyon eger zaten fenerbahçeyiş kollasa bu oyuncular hakkında soruşturma açar . ayrıca trabzon gerçekten çok ballı fikstür acısından Trabzonspor - Kasımpaşa 3 puan Gençlerbirliği - Trabzonspor kesin 3 paun Trabzonspor - Konyaspor 3 puan Galatasaray - Trabzonspor 3 puan Trabzonspor - Bursaspor 3 puan Eskişehirspor - Trabzonspor her ihtimal var Trabzonspor - Gaziantepspor 3 puan Bucaspor - Trabzonspor 3 puan Trabzonspor - Büyükşehir belli değil Karabükspor - Trabzonspor 3 puan
yani fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa tüm maçları kazmalı yoksa diğer takımlar trabzon şampiyon olmasını istiyor ya işimiz zor
aynı fikstür bizde de var.
quote:
Orijinalden alıntı: sT.curSe
quote:
Orijinalden alıntı: soho
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin�
İnş. çıkarızda birileri artık bazı şeylerin farkına varır
Yemiyor demek ki ki çıkmıyorsunuz yıllarıdır
Fenerbahçe'nin havuzda olması demek, Anadolu kulüplerinin kasalarına daha çok para girmesi demek.
Fenerbahçe Trabzon'u dördüncü büyük göstererek - elbettek bunda Özhan Canaydının da katkısı vardı - gelirlerini iki katına çıkartmış, diğer Anadolu kulüplerinin gelirinide maksimize etmiştir.
Kısacası Fenerbahçe narşist değil, çoğunluğun hakkını savunan bir kulüptür.
Fb kim oluyor da bir takımı büyük gösteriyor pardon? İyice uçmuşunuz siz ya..Trabzon bu ülkenin büyük kulüplerinden biridir ve 4 büyük kulüp arasındadır. Sen hangi hakla Fb Trabzonu dördüncü büyük gösteriyor deme hakkını kendinde buluyorsun bi anlat hele..
Bunu anlattığıma utanıyorum.
Aziz Yıldırım 17 Takımın isteği ile Kulüpler birliği başkanı olmuştur.
Dördüncü büyük göstermek kısmına gelince, Havuz dağılımlarının bir önceki haline bakmanı tavsiye ederim.
Bende senin gibi bir mantıkla tartıştığım için utandım kendimden. Neyine bakıcam Trabzonu büyük kulüp kavramına Fb soktu demişsin. Ne içtiysen aynısından istiyorum bende.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Yanlış kararlar veriliyor fakat işte Td ler ve Başkanlar çıkıp konuşunca iş karışıyor.Aykut ilk olarak Trabzonsporun 3 penaltısı irdelenmeli dedi,ardından Aziz Başkan çıktı konuştu,sonra Şenol hocam çıktı konuştu.Bunlarda Medyada çok konuşulunca Taraftar etkileniyor.Siz konuştunuz şimdi bize Penaltı vermiyor demeye başladılar.Olay Td ve yöneticilerden kaynaklandı.Keşke Lig bitene kadar kimse konuşmasa ve sadece Maçlar izlense.Ama nerdeeee.
Zor iş o:)
Çıksın tabi, hatta kendilerine şöyle bi havuz alsınlar tek takılsınlar.
havuzdan kimse çıkamaz. 4 büyük takım harici diğer takımlar nasıl ayakta kalacaklar o zaman türkiye ligi nasıl olacak ispanya zengin ülke, burası türkiye ispanya mı süper ligde şu an bile 5 parasız klüpler var. kredi kartıyla kaleci alan var ne fenerbahçe ne beşiktaş ne galatasaray ne trabzonspor ne de bir başkası kimse havuzdan çıkamaz 4 -5 takımlı lig mi olacak o zaman bu konuyu tartışmak bile gereksiz. türkiyeden petrol çıkmadıkça havuz sisteminden kimse çıkamaz. aziz yıldırım da biliyor çıkamayacağını o da ayrı konu
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin�
İnş. çıkarızda birileri artık bazı şeylerin farkına varır
Yemiyor demek ki ki çıkmıyorsunuz yıllarıdır
Fenerbahçe'nin havuzda olması demek, Anadolu kulüplerinin kasalarına daha çok para girmesi demek.
Fenerbahçe Trabzon'u dördüncü büyük göstererek - elbettek bunda Özhan Canaydının da katkısı vardı - gelirlerini iki katına çıkartmış, diğer Anadolu kulüplerinin gelirinide maksimize etmiştir.
Kısacası Fenerbahçe narşist değil, çoğunluğun hakkını savunan bir kulüptür.
Fb kim oluyor da bir takımı büyük gösteriyor pardon? İyice uçmuşunuz siz ya..Trabzon bu ülkenin büyük kulüplerinden biridir ve 4 büyük kulüp arasındadır. Sen hangi hakla Fb Trabzonu dördüncü büyük gösteriyor deme hakkını kendinde buluyorsun bi anlat hele..
Bunu anlattığıma utanıyorum.
Aziz Yıldırım 17 Takımın isteği ile Kulüpler birliği başkanı olmuştur.
Dördüncü büyük göstermek kısmına gelince, Havuz dağılımlarının bir önceki haline bakmanı tavsiye ederim.
Bende senin gibi bir mantıkla tartıştığım için utandım kendimden. Neyine bakıcam Trabzonu büyük kulüp kavramına Fb soktu demişsin. Ne içtiysen aynısından istiyorum bende.
Havuz gelirlerinde gecen seneden once buyuk kulup olarak Fenerbahçe ve Galatasaray en buyuk pay sahibi Beşiktaş ücüncü sırada gelen takım ve Trabzonspor anadolu kulupleriyle neredeyse aynı seviyede bir takımdı.
Gecen sene Aziz Yıldırımın kulupler birliginde yaptığı işbirliği sonucu Trabzonspor yayın gelirlerinden aldıgı parayı 4 5 kat arttırdı. Bunun sebebi Aziz Yıldırımın Trabzonu anadolu kuluplerinden ayırıp yayın gelirlerine ortak en buyuk 4 takım arasında gostermesiydi. .
Arkadaş bunu demek istemiş.
Yanlız buradan su sonucta cıkar ek olarak. Kimse kimseyi buyuk takım yapamayacagı gibi 2 kendinibilmez de Fenerbahçe gibi bir takımı kücük takım yapamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak
Ağlayıp geri gelmeyinde sonra
quote:
Hep laf.. Çıkında görelim kaç senedir aynı terane sizden başka kanan yok neyseki bu senaryolarınıza..
Doğruya bizde paf takımla çıkalım.Geçen sezonun her maç kaybediğilindeki mehşur sözü.
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
quote:
Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak
Ağlayıp geri gelmeyinde sonra
quote:
Hep laf.. Çıkında görelim kaç senedir aynı terane sizden başka kanan yok neyseki bu senaryolarınıza..
Doğruya bizde paf takımla çıkalım.Geçen sezonun her maç kaybediğilindeki mehşur sözü.
Aziz Yıldırımın istifaları gibi değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: darkingfb
kaçtane digitürk sattırdınızda konuşuyosunuz,havuzdaki aslan pay herzaman gs ve fbnin olacaktır..hatta fb daha önde diğerlerini saymıyorum bile..fb ve gs olmadan bu lig hiç olur,kimsenin kasasına 5 para girmez..kim vericek sizin maçları yayınlaması için 100milyon dolar,100ü geçtim 50 bile vermezler..herkez haddini bilip öyle konuşsun.aziz yıldırım sayesinde okadar para kasanıza giriyor hersene..siz değilmiydiniz aziz istifa ettiğinde yalvarıp geri çağıran ihaleden önce ne çabukta unuttunuz..nimetten saymayın kendinizi..
acı ama gerçek. fb ile gs havuzdan çıkarsa gerisi kum havuzu olur.
su anda cıksak digiturk direk iflas bayragını ceker diğer klupler de ağam biz ettik sen etme moduna girerler hemen
Fb ve Gs harici takimlarin maclarini hangi medya kurulusu satin alir yahu? 2 gunde batar diger 16 takim..
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Çıkalım havuzdan olsun bitsin.Trabzon için oynamış Gençlerbirliği .Yazık daha hangi takımın forması altında sahaya çıktığını bilmiyorlar.
İnsanlara bazı yaflataları yapıştırıp yargılamadan önce düzgün bir araştırma yapmanızı öneriyorum.
valla trabzona olan semptaiyide hem taraftartar hem kulup yonetıcılerınız olarak ıyıce azalttınız
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
quote:
kendi aranızda oynarsınız artık maçları.
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
valla trabzona olan semptaiyide hem taraftartar hem kulup yonetıcılerınız olarak ıyıce azalttınız
şampiyonluğa oynayan takımlar size nedense antipatik geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
şampiyonluğa oynayan takımlar size nedense antipatik geliyor.
O yüzden BJK, GS ve Kasımpaşa hiç antipatik değiller.
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
quote:
kendi aranızda oynarsınız artık maçları.
alınacak bişey yok. barca ile real kendi arasında oynamıyor. popülerite ile ilgili bir konu. ne kadar ekmek o kadar köfte.