Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Havuz Sisteminden Çıkması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

kaçtane digitürk sattırdınızda konuşuyosunuz,havuzdaki aslan pay herzaman gs ve fbnin olacaktır..hatta fb daha önde diğerlerini saymıyorum bile..fb ve gs olmadan bu lig hiç olur,kimsenin kasasına 5 para girmez..kim vericek sizin maçları yayınlaması için 100milyon dolar,100ü geçtim 50 bile vermezler..herkez haddini bilip öyle konuşsun.aziz yıldırım sayesinde okadar para kasanıza giriyor hersene..siz değilmiydiniz aziz istifa ettiğinde yalvarıp geri çağıran ihaleden önce ne çabukta unuttunuz..nimetten saymayın kendinizi..

acı ama gerçek.
    fb ile gs havuzdan çıkarsa gerisi kum havuzu olur.

kendi aranızda oynarsınız artık maçları.

alınacak bişey yok.
    barca ile real kendi arasında oynamıyor.
    popülerite ile ilgili bir konu.
    ne kadar ekmek o kadar köfte.

diğer 16 takım ligden çekiliriz derse ne olucak ?

• her sene şampiyon oluruz
  • Öyle bir söylenmiş ki Havuz sistemi Fenerbahçeye Galatasaraya muhtaç gibi olmuş.Bu takımlarda havuz sisteminin gerekliğini biliyorlardır.Diyelim 100milyon dolar verdi bir kuruluş Fenerbahçenin 4yıllık yayın haklarını aldı.Deplasman maçları için yine bu kuruluş ya para verecek ya diğer kanallardan izleyecek bu kayıp.4yıl sonra anlaşma bittiğinde anadolu klüpleri eski berbat günlerine dönecek futbol oynayacak takım bulunamayacak .Lig zevki kalmayınca görürüm ben havuz dışı kaç fenerbahçeli maçları izliyor.

Ligin kalitesi rekabeti için havuz şart.Babasının haytrına bu takımlar havuza girmiyor.
  • Bence havuzdan çıkılsın. Ben Digitürk denen zihniyete lig tv için para ödüyorum. hem de hiç izlemedigim takımların parası için. neden veriyorum neden başta rakiplerim olan gs bjk ts benim verdigim paradan faydalansın. ben ligtv ye verdigim paranın 2 katını veririm maçlar fb tv den yayınlanırsa. en azından kulübe katkı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

her sene şampiyon oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Bence havuzdan çıkılsın. Ben Digitürk denen zihniyete lig tv için para ödüyorum. hem de hiç izlemedigim takımların parası için. neden veriyorum neden başta rakiplerim olan gs bjk ts benim verdigim paradan faydalansın. ben ligtv ye verdigim paranın 2 katını veririm maçlar fb tv den yayınlanırsa. en azından kulübe katkı olur.

digiturke verdiğin paranın iki katını sadece fenerbahçenin evinde oynayacagı maçlar için verebiliyorsan harbi fenerbahçeliymişsin
  • tabi ki verecegim. haftada 1 maç izliyorum. başka izlemiyorum zaten zamanım yok... Sadece Fenerbahçe maçı için havuza para veriyoruz. Beni ilgilendirmez ki.
    ayda 100 tl vereyim sadece FB maçını kendi kanalından versin... En azından direk katkımız olsun kulübe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: KARAPOYRAZ

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Çıkalım havuzdan olsun bitsin.Trabzon için oynamış Gençlerbirliği .Yazık daha hangi takımın forması altında sahaya çıktığını bilmiyorlar.

şahsen ilhan cavcavın yerinde olsam direk gönderirim bu oyuncuları. sizene fenerden sizene trabzondan diye . o zaman bu oyuncular trabzon maçında yatacaklar , federasyon eger zaten fenerbahçeyiş kollasa bu oyuncular hakkında soruşturma açar .
    ayrıca trabzon gerçekten çok ballı fikstür acısından
    Trabzonspor - Kasımpaşa 3 puan
    Gençlerbirliği - Trabzonspor kesin 3 paun
    Trabzonspor - Konyaspor 3 puan
    Galatasaray - Trabzonspor 3 puan
    Trabzonspor - Bursaspor 3 puan
    Eskişehirspor - Trabzonspor her ihtimal var
    Trabzonspor - Gaziantepspor 3 puan
    Bucaspor - Trabzonspor 3 puan
    Trabzonspor - Büyükşehir belli değil
    Karabükspor - Trabzonspor 3 puan

yani fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa tüm maçları kazmalı yoksa diğer takımlar trabzon şampiyon olmasını istiyor ya işimiz zor

aynı fikstür bizde de var.

onun farkındayım ama rakipler bize oynadıkları gibi oynamıyorlar trabzona karşı. eger bjk bize oynadıgı gibi oynasaydı trabzonu yenerdi
    zaten bjk taraftarı yenilmek istiyordu bir kaç videoda bile gördüm . bulabilirsem eklerim buraya, kaldı ki bjk yönetimi bile ''hakem maçı berabere bitirmeye çalıştı '' diye saçma bir açıklama yaptı.eger hakemler talimat almış olsa bjk yensin diye ugraşırdı . ne saçma ve ,,, yoksunu açıklamalar yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

tabi ki verecegim. haftada 1 maç izliyorum. başka izlemiyorum zaten zamanım yok... Sadece Fenerbahçe maçı için havuza para veriyoruz. Beni ilgilendirmez ki.
    ayda 100 tl vereyim sadece FB maçını kendi kanalından versin... En azından direk katkımız olsun kulübe...

kombine alırsın,forma alırsın katkın olur da senin vereceğin 100lira Fb'nin kendi kanalında da olsa başkasının cebine gidecek.ihaleyi aldıktan sonra digiturke verdiğin para ya da havuzdan çıakrsa yayınını sattığı yere para ödeyeceksin.Fenerbahçeye değil.katkı yapayım diyorsan al kombineni ayda 1maça git.İstanbulda değilsen tüm takımın gelen oyuncuların formasını al al sana katkı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

kaçtane digitürk sattırdınızda konuşuyosunuz,havuzdaki aslan pay herzaman gs ve fbnin olacaktır..hatta fb daha önde diğerlerini saymıyorum bile..fb ve gs olmadan bu lig hiç olur,kimsenin kasasına 5 para girmez..kim vericek sizin maçları yayınlaması için 100milyon dolar,100ü geçtim 50 bile vermezler..herkez haddini bilip öyle konuşsun.aziz yıldırım sayesinde okadar para kasanıza giriyor hersene..siz değilmiydiniz aziz istifa ettiğinde yalvarıp geri çağıran ihaleden önce ne çabukta unuttunuz..nimetten saymayın kendinizi..

acı ama gerçek.
    fb ile gs havuzdan çıkarsa gerisi kum havuzu olur.

Hocam yukarıda da dedim lafla olmuyor bu işler.. Çıkın görelim hanyayı konyayı..
    Bana bir senaryo yazsana ne olacak mesela Fb havuzdan çıktııı... ee gerisinin senden dinleyelim ? Fb ayrı bir yayıncı kuruluş ile mi anlaşacak..Fbliler ayrı dekoder alacak herhalde ve paralar Fbye mi akacak demek istiyorsunuz bir anlat senaryo üzerinden gidelim merak ettim kafanızda nasıl bir kurgu var

• Kombineyi, formayı atkıyı zaten alıyoruz. Mevzu o değil. Ben nerdeyse 5 yıllık abonesiyim digitürkün sadece FB maçlarını alamıyorum. Türksat üstünden kullansaydım kendi takımımın maçlarını düşük fiyata izleyebilirdim. Eski abone oldugum için tamamını almak zorundayım. İzlemedigim maca ve kulüplere para veriyorum.

Sanki digitürke verdigim para yayıncı kuruluş olarak kasasına gitmiyor.

Ben FBTV den izlerim maçımı yayanıcı kuruluş kimse o da alsın parasını ama en azından kendi kulübümün kanalından seyrederim. İstemiyorum abi ben GS - Büyükşehir Belediye maçını. Buna 1 lirada olsa vermek istemiyorum.

Bu işin bence kampanyası başlatılsın. FB veya kim isterse çıkılsın u havuzdan. ister şimdi ister sözleşme bitince... Bu iş böyle yürümez. Para ödeyen bizleriz. Sen FB forması alırken diger kulüplere de mi para veriyorsun. Baskıyı yapana kumaşı getirene veriyorsun ve tabi ki de kulübüne... Maçlar da böyle olmalı. Sadece FB maçı izlerim o da kendi kanalımda.

• @bobo.1903
    diğer 16 klüp yayın konusunda başlarının çaresine bakacaklar.
    hatırlatayım bu seneki yayın ihalesi için sevmediğiniz Aziz Yıldırım'a az yalvarılmadı.
    @soho
    teleon
    cine5
    digiturk
    şu an digiturk futbol yayını sayesinde ayakta duruyor diğerlerinin akıbetini biliyoruz.
    nasıl diğerlerine de dekoder ücreti ödediysek yenisine de öderiz.
    yeterki klübümüz kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyamisboyss

quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin�

İnş. çıkarızda birileri artık bazı şeylerin farkına varır

Yemiyor demek ki ki çıkmıyorsunuz yıllarıdır

Fenerbahçe'nin havuzda olması demek, Anadolu kulüplerinin kasalarına daha çok para girmesi demek.

Fenerbahçe Trabzon'u dördüncü büyük göstererek - elbettek bunda Özhan Canaydının da katkısı vardı - gelirlerini iki katına çıkartmış, diğer Anadolu kulüplerinin gelirinide maksimize etmiştir.

Kısacası Fenerbahçe narşist değil, çoğunluğun hakkını savunan bir kulüptür.

Fb kim oluyor da bir takımı büyük gösteriyor pardon? İyice uçmuşunuz siz ya..Trabzon bu ülkenin büyük kulüplerinden biridir ve 4 büyük kulüp arasındadır. Sen hangi hakla Fb Trabzonu dördüncü büyük gösteriyor deme hakkını kendinde buluyorsun bi anlat hele..

Bunu anlattığıma utanıyorum.

Aziz Yıldırım 17 Takımın isteği ile Kulüpler birliği başkanı olmuştur.

Dördüncü büyük göstermek kısmına gelince, Havuz dağılımlarının bir önceki haline bakmanı tavsiye ederim.

Bende senin gibi bir mantıkla tartıştığım için utandım kendimden.
    Neyine bakıcam Trabzonu büyük kulüp kavramına Fb soktu demişsin.
    Ne içtiysen aynısından istiyorum bende.

Havuz gelirlerinde gecen seneden once buyuk kulup olarak
    Fenerbahçe ve Galatasaray en buyuk pay sahibi
    Beşiktaş ücüncü sırada gelen takım ve Trabzonspor anadolu kulupleriyle neredeyse aynı seviyede bir takımdı.

Gecen sene Aziz Yıldırımın kulupler birliginde yaptığı işbirliği sonucu Trabzonspor yayın gelirlerinden aldıgı parayı 4 5 kat arttırdı. Bunun sebebi Aziz Yıldırımın Trabzonu anadolu kuluplerinden ayırıp yayın gelirlerine ortak en buyuk 4 takım arasında gostermesiydi. .

Arkadaş bunu demek istemiş.

Yanlız buradan su sonucta cıkar ek olarak. Kimse kimseyi buyuk takım yapamayacagı gibi 2 kendinibilmez de Fenerbahçe gibi bir takımı kücük takım yapamaz.

Yahu averajla lidersiniz diye bu kadar uçmayın yazdıklarınızdan sanki Aziz Yıldırım kendi isteği ile Trabzona daha büyük pay verdi gibi bir anlam çıkıyor.
    Kulüpler Birliği adı üzerinde "birlik".. Aziz'in aldığı kararlarda birlik üyesi kulüplerin ortak kararı var, kimse tek kişi ben bunu yaptım ettim diyemez. Trabzona daha büyük pay verilmişse bu birliğin ortak kararı olur..Gerçekten siz çok havalara girmişsiniz her yerde cahilce açılmış havuz muhabbetleri çıkın da görelim madem bu kadar değeriniz yüksek çıkın da bir "değer" görelim, dikkat edin yine madara olup geri havuza dönmeyin ama..

• bunun havaya girme ile alakası yok hocam.
    değer görelim diyorsun buyur aşağıda değeri vermiş A.Y.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım NTV ve NTV SPOR'dan ortak yayınlanan % 100 Futbol programına konuk oldu. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile beraber programa katılan Aziz Yıldırım, Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlarken çarpıcı açıklamalarda bulundu, kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

Aziz Yıldırım bir kuruluşun yayın hakları için kendilerine yıllık 120 milyon dolar teklifte bulunduğunu ama havuzu bozmadıklarını söyledi. Yıldırım, "Bir taraftan diyorlar ki Anadolu kulüpleri güçlensin. Diğer yandan da doğal olarak büyük takımların da gücü düşer. Hepsi aynı güçlerinde kalamazlar ki... 120 milyon dolar teklif eden kuruluş var yayın için ama biz yine de havuzu bozmuyoruz. Aynı şekilde o parayı Galatasaray'a da teklif ediyorlar. Biz havuzdan 40 milyon dolar alıyoruz, 60 milyon dolar daha fazla alacakken havuzu bozmamak için bundan fedakarlık ediyoruz. Avrupa'daki bütün kulüpler borçlu. " dedi.

• çıkmayan?
  • quote:

bunun havaya girme ile alakası yok hocam.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım NTV ve NTV SPOR'dan ortak yayınlanan % 100 Futbol programına konuk oldu. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile beraber programa katılan Aziz Yıldırım, Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlarken çarpıcı açıklamalarda bulundu, kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

Aziz Yıldırım bir kuruluşun yayın hakları için kendilerine yıllık 120 milyon dolar teklifte bulunduğunu ama havuzu bozmadıklarını söyledi. Yıldırım, "Bir taraftan diyorlar ki Anadolu kulüpleri güçlensin. Diğer yandan da doğal olarak büyük takımların da gücü düşer. Hepsi aynı güçlerinde kalamazlar ki... 120 milyon dolar teklif eden kuruluş var yayın için ama biz yine de havuzu bozmuyoruz. Aynı şekilde o parayı Galatasaray'a da teklif ediyorlar. Biz havuzdan 40 milyon dolar alıyoruz, 60 milyon dolar daha fazla alacakken havuzu bozmamak için bundan fedakarlık ediyoruz. Avrupa'daki bütün kulüpler borçlu. " dedi.

Bu açıklamayı dinledim, ben Aziz Yıldırım'a inansam zaten bir gün Fb'li olurdum
    Geç bunları hocam, bırak Fb'yi kimse havuzdan çıkamaz..Sana anlattım maçlarda kimse tek başına maç yapamaz doğal olarak rakip takım da olması lazım. Fb havuzdan ayrılıp başka şirketlerle anlaşsa Fb'nin anlaştığı yayıncı kuruluş maç yapacağı rakip takıma da para ödemesi gerek çünkü o takımı da yayınında gösterecek istemeden..Böyle bir şey yok, bunlar size verilmiş gazdan ibaret..

• quote:

quote:

bunun havaya girme ile alakası yok hocam.

Bu açıklamayı dinledim, ben Aziz Yıldırım'a inansam zaten bir gün Fb'li olurdum
    Geç bunları hocam, bırak Fb'yi kimse havuzdan çıkamaz..Sana anlattım maçlarda kimse tek başına maç yapamaz doğal olarak rakip takım da olması lazım. Fb havuzdan ayrılıp başka şirketlerle anlaşsa Fb'nin anlaştığı yayıncı kuruluş maç yapacağı rakip takıma da para ödemesi gerek çünkü o takımı da yayınında gösterecek istemeden..Böyle bir şey yok, bunlar size verilmiş gazdan ibaret..

Bundan önceki senelerde Real ile Barça ornegi var, yani olacagidan değil ama bunların hepsi mümkün.

• Çıkın arkadaş sanki lig sizin etrafınızda dönüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Çıkın arkadaş sanki lig sizin etrafınızda dönüyor...

SEN SÖYLEDİĞİNE İNANIYORMUSUN , BAKSANA TÜM MEDYA BİZİ KONUŞUYOR BİZ OLMASAK VARYA SİZ İTTİFAGINIZI BOZUP ŞAMPİYON OLMAK İÇİN BİRBİRİNİZLE KAVGA EDERSİNİZ
  • biz ve gs çıksa havuzdan öteki takımların halini düşünemiyorum. biterler hepsi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.