Şimdi Ara

Fenerbahçe Forması Sparişi verdim.Aklıma takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fenerium.com.tr den Gölge Kanarya Forma Sparişi verdim ama. Açıkcası gece gece kafama takıldı :)) XL beden bana biraz büyük geldi.Büyük derken bol geldi ama giyilemeyecek gibide değil.L Beden ise tam oturdu.Ama bazı arkadaşlar Formanın büyük olması daha iyidir falan diyor.100 TL para verecez bide ismimi yazdırdıgımdan sonradan değiştirme imkanımda olmucak. e kışın formanın altına badi falan üşümemek için bişeylerde giyicez.Bilginize başvuruyum dedim.Şimdiden sağolun varolun.a

• Aykut ile Aziz gitmeden forma almayacağım yoksa bu sene lacivert formadan alacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmalim

Arkadaşlar fenerium.com.tr den Gölge Kanarya Forma Sparişi verdim ama. Açıkcası gece gece kafama takıldı :)) XL beden bana biraz büyük geldi.Büyük derken bol geldi ama giyilemeyecek gibide değil.L Beden ise tam oturdu.Ama bazı arkadaşlar Formanın büyük olması daha iyidir falan diyor.100 TL para verecez bide ismimi yazdırdıgımdan sonradan değiştirme imkanımda olmucak. e kışın formanın altına badi falan üşümemek için bişeylerde giyicez.Bilginize başvuruyum dedim.Şimdiden sağolun varolun.a

forma bol olsun iyidir, halısaha maçlarında bunalmazsın vücut hava alır.. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmalim

Arkadaşlar fenerium.com.tr den Gölge Kanarya Forma Sparişi verdim ama. Açıkcası gece gece kafama takıldı :)) XL beden bana biraz büyük geldi.Büyük derken bol geldi ama giyilemeyecek gibide değil.L Beden ise tam oturdu.Ama bazı arkadaşlar Formanın büyük olması daha iyidir falan diyor.100 TL para verecez bide ismimi yazdırdıgımdan sonradan değiştirme imkanımda olmucak. e kışın formanın altına badi falan üşümemek için bişeylerde giyicez.Bilginize başvuruyum dedim.Şimdiden sağolun varolun.a

tam oturması kötü.terlediğinde üstüne yapışıyor heleki sırt bölgesi.sırtdaki ülker yazısıda beni acayip rahatsız ediyordu.
  • Büyüyünce giyersin xl iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelsiz

Aykut ile Aziz gitmeden forma almayacağım yoksa bu sene lacivert formadan alacaktım

Asker arkadaşların sanırım Aykut ile Aziz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forma alacağım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.