Şimdi Ara

Fenerbahçe, Dogecoin'in rakibi Floki Inu (FLOKI) ile anlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe, Dogecoin'in rakibi Floki Inu (FLOKI) ile anlaştı



    Kısa bir süre önce Fenerbahçe Spor Kulübü cephesinden yapılan açıklamada popüler meme coin Floki Inu ile sponsorluk anlaşmasına varıldığı duyuruldu.



    Ayrıca Bkz.Kickstarter’dan blok zinciri hamlesi



    Fenerbahçe resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, kulübün küresel iş birliklerine devam ettiği ve bu kapsamda Fenerbahçe Futbol A takımının popüler meme coin’lerden Floki Inu (FLOKI) ile iş birliği anlaşmasına vardığı duyuruldu. Fenerbahçe resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamadan bir kesit şu şekilde:



    "Futbol A Takımımız ile kripto endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlayan ve dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.



    Floki bu anlaşma kapsamında Fenerbahçe Erkek Futbol Takımımızın 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu.



    Futbol A Takımımız bu anlaşma kapsamında 2021/2022 sezonu boyunca Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı karşılaşmalarda sahaya “Floki” logolu çoraplar ile çıkacak."




    Kaynak:https://www.fenerbahce.org/haberler/futbol/2021-tr/12/kulubumuz-kuresel-is-birliklerine-devam-ediyor-fenerbahce-futbol-a-takimi-floki







  • sponsorluk antlaşmasıymış

  • Fenerbahçe'ye bu aklı veren kişi shitcoin meraklısı ve Floki çantası olan biri değilse ben ne olayım. Böyle saçma bir tokenla anlaşmamı yapılır. Bir de demişki "...kripto endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlayan ve dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki...". Ya git Bitci ile anlaş bari de Türk şirketine gitsin paran, yazık ziyan.

  • Floki bundan sonra düşmeye başlar artık. Eldekileri satmak lazım :D

  • Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt

    Haberi iyi okumanızı tavsiye ederim. Bu aynı forma göğüs reklamı gibi bir sponsorluk anlaşması. Yani formaya reklam alındı. Haliyle az ya da çok Fenerbahçe kasasına para girecek. Cebinden para çıkmayacak. Siz olayı çok tersten anlamışsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para konusunda haklısın ama shitcoinle sponsorluk anlaşması yapmak markanın değerini düşürür.

  • Koskoca Fenerbahçenin anlaşma yaptığı coine bak troll coin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.