|
Elon Musk, ChatGPT üreticisi OpenAI’a dava açtı: 'Bu açık bir ihanet'

-
-
Elon’a bak sen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Davada OpenAI, Microsoft’un kapalı kaynaklı fiili bir yan kuruluşu olarak nitelendiriliyor"
Bu doğru denilebilir
Altman sözde "istifa ettim, yok yok etmedim heri geldim" hikayesinde süreci kim incelese bu sonuca varır
-
Zaten bu yakın ilişki düzenleyici kurumların da radarına takılmıştı. İlerleyen dönemlerde bunu daha çok konuşacağız gibi. Zaten OpenAI, uzunca bir süre önce modellerini açık kaynak olarak yayınlamayı bırakmıştı. Musk'ın haklılık payı var.
-
Borsalar yoluyla iyice kartelleşen bu şirketlerin gelecekte koltuğu kaptırmadan devam etmeye çalışmalarından daha "doğal" bir şey olamaz
Burada insanı sinir eden kazancının üstünde naylon fatura düzenlesen anında kapatılırsın ama borsada, üretim ve yatırım gücü toplamının 100 katına kadar naylon gibi şişirilirsin 'devletin" gıkı çıkmaz. Sistem "oooooo kralll" diye alkış tutar
E bu tür bir finansal gücün karşısında hangi şirket veya şahıs durabilir ki, yeryüzünden yok olursun kendi ruhun bile duymaz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böylesi güçlü bir teknolojinin devletlerin yararına kullanılmayacağını düşünmek sadece saflık ya da aptallık olur. Gereksiz safsata...
-
Dedi kripto para spekülatörü.
-
Para girişi olmadan gelişim zor devam eder sonunda da batar. Yapay zeka ekipmanları bedavaya satılmıyor musk. Yapay zekanın altman sayesinde yaygınlaştığı da bir gerçek.
OpenAI firması ticarileşmemek adına bağış alarak faaliyetlerini sürdürmekteydi. Hatta Elon da yüklü bağış yapanlar arasındadır. Fakat son zamanlarda şirket ticarileşme yolunda adımlar atınca doğal olarak Elon bundan rahatsız olmuştur. Zamanında kendisi şirket yönetimine talipti fakat ticarileşmemek mottosu sebebiyle yönetime girememişti, bağış yaptığıyla kalmıştı diye biliyorum. Bu davayı ona göre yorumlayın:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her zamanki şebeke orayı da ele geçirecek boş bırakmayacaktır.
El birliğiyle zaten sıkıntılı yaşamı daha zor ve sıkıntılı yapanların hesaplasmasini izliyoruz, aslında dünyanın işleyişi buna hizmet ediyor, musk sadece zenginlerin bir temsili olarak sürekli servis ediliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok mu iyi türkçe kullanıyorsunuz yoksa yazım yanlışlarından metini mi anlamadınız ?
Elon abimizin artık bu hareketleri çok yapmacık ve spekülatif geliyor . İnandırıcılığını kaybediyor .
En Beğenilen Yanıtlar

Zaten bu yakın ilişki düzenleyici kurumların da radarına takılmıştı. İlerleyen dönemlerde bunu daha çok konuşacağız gibi. Zaten OpenAI, uzunca bir süre önce modellerini açık kaynak olarak yayınlamayı bırakmıştı. Musk'ın haklılık payı var.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X