Şimdi Ara

Fenerbahçe'den Nefret Etme Sebepleri! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihancndn

üzgünüm ama şampiyon olduğunuz için değil beyoğlunda bıçaklanıp beşiktaşta denize döküldüğünüz için

millet hala nelerle avunuyo saat olmuş 4

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

üzgünüm ama şampiyon olduğunuz için değil beyoğlunda bıçaklanıp beşiktaşta denize döküldüğünüz için

millet hala nelerle avunuyo saat olmuş 4

Böylesi daha keyifli.

Doğal olarak en fazla şampiyon olan takım olduk, daha da değerli bizim için, onlar için de acı verici diyebiliriz.

Bir süre sonra unuturlar. Onlar da biliyor onurlu ve haklı olduğunu. Sadece bunu diyemiyorlar işte, fanatiklik böyle bir şey.

• Bizi kimsenin sevmesini gerçekten istemiyoruzki.Sizler istiyormusun bir FB linin sizi sevmesini?Yada sevmiyorsa çokmu umrunuzda??
    Ama ben diyorumki ben şampiyon olamıyorsam kim olursa olsun peki siz ne diyorsunuz?
    Hala bile şampiyonluğu TS hak etti diyenler var yav kimin hakkettiği yaklaşık 5-6 saattir TV lerde boy boy gösteriliyor.
    Arkadaşımızın yukarda sayıdığı söylemleri ne zaman bir FB yöneticisinden duydunuz?
    Borcumuzu ödedik ne demektir ALLAH aşkına?
    TS yönetimindeki cahil, cühela adamların söylemlerine ne demeli daha geçen gün genel sekreter arakdaşlarım gollerde şaibe var dedi diyor
    bugünde TS başkanı aynını diyor kullaktan dolma sözlerle konuşmak yada kendin golleri, pozisyonları izleyip yorum getirmek yerine
    arkadaşlarının söylemleriyle gollerde şaibe VARMIŞ...! demek cahillik yada düşmanlık değilde nedir.
    Ayrıca arkadaşlar bizler çok iyi biliyoruzki bizi yada FB camiasını sevmemenizdeki neden egomuz, burnu havadalığımız değil
    şampiyonlukla alakamız yokken bile şampiyonluğa oynuyan takımları yenmişliğimiz çoktur maç satmayız.
    Dediğim gibi kimsenin kimseyi sevmesine ihtiyaçlığı, muhtaçlığı yoktur zira seviyeli olalım yeter.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur

•  Fenerbahçe'den Nefret Etme Sebepleri!

fanatiklik bu... benimki değil.
    ben bunu görene kadar en ufak sorun yoktu. Fenerbahçenin sayfalarına ilk kez bugün girdim bu olay yüzünden ben fenerli arkadaşlarımı yakınlarımı tebrikte ettim yine bu olayı öğrenene kadar ama bu olay sonrası

quote:

bugün bitti dost most olayı bundan sonra fenerli düşmanımdır. Bugün fenerliller tüm ipleri atmıştır.

böyle oldum demek ki herşeyin bir sınırı varmış o sınır aşılırsa böyle oluyormuş. GS bölümüne gelin buyrun hemen herkes benmle hemfikir

• quote:

ne avunması yahu? okuman yazman mı yok üzgünüm yazıyor ta en başta

bari ettiğin lafın arkasında dur, ne saçma bi tavırdasınız ya

"beyoğlunda bıçaklanıp, beşiktaşta denize döküldüğünüz için üzgünüm" sen bu yazıyı üzgün olduğunu belirtmek için mi yazdın yani?

tamam büyüksünüz, orda denize döküldük, beyoğlunda da deniz olmadığı için bıçakladılar. bu geceden çıkan sonuç bu

• orda ne demek istediğimi gayet iyi anladın sen deliye vurma şimdi
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

yine diyorum : fenerbahçe ve diğerleri..

İşte bu büyük egonuz konu başlığının cevabı

tamam la hepimiz büyüğüz

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

Orijinalden alıntı: Paint Terk

quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

yine diyorum : fenerbahçe ve diğerleri..

İşte bu büyük egonuz konu başlığının cevabı

• Süperiz yaaw ;)
  • 28 senedir bir Türkiye kupası alamayan, Şampiyonlar liginde sıfır çekmiş, daha ligde üst üste 3 şampiyonluğu dahi olmayan bir takımı neden kıskanacağız anlamadım, bunlar sizin züğürt teselliniz, 30 sene evvelde antipatiktiniz, halen de antipatiksiniz, bunu kendinizce ligde aldığınız dereceler ile neticelendirmeniz sizi iyice gülünç duruma düşürüyor, bu ülkede Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu, UEFA'yı aldı, başarıysa bunun üstüne başarı var mı? Hiç bir zaman sizin kadar sevilmeyen bir takım olmadı, keza Beşiktaş 90'lı yıllarda Milne döneminde Şampiyonluklara ambargo koydu, hiçbir zaman sizin kadar nefret edilen bir takım olmadı, Trabzon öyle 70'lerin sonu, 80'lerin başı 6 şampiyonluk, bu başarılar hep takdir edildi, ama sizler kendi kendizi antipatik yapıyorsunuz, biraz ayaklarınız yere bassın, egolarınızdan kurtulun,

Kupa demişken bu da takımların kupa istatistiği, Beşiktaş'ın son Türkiye kupası ile sizin son şampiyonluğunuzu ekleyin arada ki farkı görün,
    Umarım biraz Matematik bilginiz vardır,

Fenerbahçe'den Nefret Etme Sebepleri!

• sebeb-konu ilişkisi.
  • ne o futbolda sidik yarıştıramadınız hemen voleybol falan davalarına geçmişsiniz. hayatında volaybolun ne olduğunu bilmeyen, basketi bikaç kere izlemiş, kuru kuruya tezahürat yapan fnerliler büyümüş de voleybol erkek basket bayan basket istatistiklerini koyuyor foruma

afffferin koçum benim
    istersen sadece futbolda alınan kupaların istatistiğini koy bi de foruma
    o zaman içler acısı durumunu görür de ağlarsın

Ey güzel Ülkem;
    Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
    Attığın her adımı, Soludugun her nefesi,
    ATATÜRK'e borçlusun.
    Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun. Allah'tan kork, ATA'na ihanet etme...
  • harbi çatır çatır çatlama sesleri duyuyorum.

Orijinalden alıntı: Bolivya

28 senedir bir Türkiye kupası alamayan, Şampiyonlar liginde sıfır çekmiş, daha ligde üst üste 3 şampiyonluğu dahi olmayan bir takımı neden kıskanacağız anlamadım, bunlar sizin züğürt teselliniz, 30 sene evvelde antipatiktiniz, halen de antipatiksiniz, bunu kendinizce ligde aldığınız dereceler ile neticelendirmeniz sizi iyice gülünç duruma düşürüyor, bu ülkede Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu, UEFA'yı aldı, başarıysa bunun üstüne başarı var mı? Hiç bir zaman sizin kadar sevilmeyen bir takım olmadı, keza Beşiktaş 90'lı yıllarda Milne döneminde Şampiyonluklara ambargo koydu, hiçbir zaman sizin kadar nefret edilen bir takım olmadı, Trabzon öyle 70'lerin sonu, 80'lerin başı 6 şampiyonluk, bu başarılar hep takdir edildi, ama sizler kendi kendizi antipatik yapıyorsunuz, biraz ayaklarınız yere bassın, egolarınızdan kurtulun,

Kupa demişken bu da takımların kupa istatistiği, Beşiktaş'ın son Türkiye kupası ile sizin son şampiyonluğunuzu ekleyin arada ki farkı görün,
    Umarım biraz Matematik bilginiz vardır,

Fenerbahçe'den Nefret Etme Sebepleri!

helal sana, koymuşsun işte resmini. ama şimdi ağlar onlar 18 oldukk falan derler. onu 18 yapalım ağlamasınlar. bu arada 29 sene diye biliyorum ben

Ey güzel Ülkem;
    Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
    ATATÜRK'e borçlusun.

• Gecen sene timsah yuruyusu yaparken Sukru saracoglunun cimlerine surten burnunuzun buyuklugu olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

harbi çatır çatır çatlama sesleri duyuyorum.

kupa tablosunu görsem ben de çatlardım.

Ey güzel Ülkem;
    ATATÜRK'e borçlusun.
  •  Fenerbahçe'den Nefret Etme Sebepleri!

adeta tapınıyorlar gibi bir görüntü
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.