Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (7079. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 28 Misafir (2 Mobil) - 32 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
143.017
Cevap
404
Favori
3.318.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 70777078707970807081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de çok duygulandım bu fotoğrafta. Koskoca K. O. Ç ailesi derdi Fenerbahçe için ağlıyor. Bu ne kadar büyük bir şey düşünebiliyor musunuz? 7 sene ne ki? 10 yıllar feda olsun Koç için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

• GS anlıyorum Ali isimli vatandaşı neden destekledikleri belli. Ama FB olup destekleyenleri asla anlamıyorum çünkü adamın FB verdiği bir şey yok. Para verdi diyecek olanlara tek sorum o paralara ne olduğu olacak. Ben söyleyim takıma en ufak yararı olmayan oyunculara ve bazı teknik adamlara gitti. Borçlara gitti diyecek olanlar olacak. O gereksiz harcamaları yapmasa

Parayı harcayan başkası olsa hadi diyeceğim de parayı verende harcayanda aynı kişi.

Gecen aylarda FB bir kişi Aziz Yıldırım'ın 20 yılda yaptığı borcun yarısını Ali Koç 7 yılda yaptı demişti. Üstelik Aziz Yıldırım yaptığı borca tesisleşme masrafları ve diğer yatırımlar dahil demişti. Ali Koç döneminde ise henüz yapılmış veya yapımına başlanmış bir tesis yok.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Bu Torunoğulları ailesi de Koç Ailesi gibi galiba. Bir kısmı FB bir kısmı Bjk filan. Ha Koç ailesinde Gs olanlarda var o ayrı mevzu.

Hatta ben Torunoğulları ailesini tamamen Bjk sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 25 Mayıs 2025; 15:23:53 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

Porto kulübü bile yaz kamplarını Avusturya da yapıyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hacim öyle deme 6 ayda stadyum tepesine Atatürk yazısı yazdırdı ya tamamdır kendisi Atatürk kalkanına aldı 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

Kimse ona dokunamaz Atatürkçü çünkü 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

6 ayda bir stadyum tepesine Atatürk yazdıran dan tesis bekliyoruz 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

Tesis yapılacak diyor ne zaman gelecek sene yaz sonu 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Sırf bu bile fenerbahçenin neden şampiyon yapılmadığını özeti, futbolla ilgisi olmayan halk bile ali koç ya da ali koç gibi insanların herhangi bir konuda başarılı olmasından rahatsız olur. Ali koçun kendi yüzünden başarısız olduğu etmenler de vardır ama bir o kadar da bu ülkedeki fenerbahçe taraftarı insanları hariç tutarsan %90 üstü kişi ali koçun başarısız olmasını istediğini görebiliriz. Bu yüzden hem kendi hem de fenerbahçenin çıkarları için bir an önce o koltuğu devretmelidir.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Şimdiden buraya yazalım da safımız belli olsun. Seçimlerde Azizciyim. Ama Mourinho'ya sonuna kadar karşıyım. İnanılmaz bir para israfı (evet kardeşim muhasebeciyim) + bu ülkede hangi Portekizli başarılı olmuş da Mourinho olacak + Adam formsuz + Futbol anlayışı Fenerbahçe taraftarına uygun değil. Aziz Yıldırım + Alex, Volkan, Tuncay Şanlı bu üçünden birisi çok daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum (hoş Alex Aziz'in o beyanlarından sonra gelir miydi o da ayrı mesele). Bize başarıya aç ve bu ligi tanıyan hoca lazım. Bu ligde bu profil dışında kimse şampiyon olamıyor kolay kolay. Ha Sergen de olabilir belki ama oldum olası kendisini sevemedim. Neyse şimdi yazın bakalım "Mourinho'yu kıyasladığın adamlara bak ahauejsquudnw" tarzı yorumlarınızı. Sene sonu hepinizi bekliyor olacağım. 1 yılımız daha çöpe gidecek gibi görünüyor.

İlk günden karşısında dikilmişim bu dinozor morukinyo tırtının

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Aziz Yıldırım çok şey yaptı bu kulübe doğrudur ama 2018den sonra kur uçtu bunu da es geçmemek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakTAkk

Aziz Yıldırım çok şey yaptı bu kulübe doğrudur ama 2018den sonra kur uçtu bunu da es geçmemek lazım

2018 den sonra dediğin oldu ama o tarihten sonra ona göre harcama yapacaktı o zaman Ali efendi. Artı oyuncu satışlarından gelen paraları hatalı harcaması var. Ali benzer şekilde şirket yönetse 2 sene sonunda görevinde alırlardı. Biz de 7 yıldır hala başkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 25 Mayıs 2025; 16:43:2 >
  • Evde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşınızda şampiyonluk kutlamalarındaki çocuklar, ellerinde bayraklar, formalar, boyunlarında sarı kırmızı atkılar. Omuzlarda, coşkuyla bağırıyorlar. Birbirlerine sarılıyorlar, gülüyorlar, tezahürat yapıyorlar. Bizim çocuklar ekrana bakıyor sessizce… Aklından geçiriyor: “Benim de bir şampiyonluğum olsa… Ben de bağırsam, ben de sevinsem…”

“Baba, biz niye şampiyon olamıyoruz?” diyor.
    “Bizde niye yok kupa?” diyor.
    “Niye her yıl umutlanıyoruz da sonunda yine hüsran oluyor?”

Sen o an ne diyeceğini bilemiyorsun. Gözlerin doluyor. Çünkü sen de yıllardır aynı şeyi soruyorsun kendine. Oğlun sana bakıyor, kızın sessizce omzuna yaslanıyor. Küçücük kalpleriyle koca koca hayal kırıklıklarını taşıyorlar.

Komşunun çocuğu kutlamaya gitmiş. Üzerinde yeni alınmış bir forma, elinde meşale.
    Senin çocuğun cama çıkmış, sadece bakıyor.
    Bir sevinç bizde eksik kalmış gibi.
    Bir gece, bir bahar, bir mayıs…
    Hep yarım.

Sen anlatmaya çalışıyorsun:
    “Bak oğlum, Fenerbahçe sadece kupa değil… Fenerbahçe duruştur, haykırıştır, yalnız kalmaktır ama boyun eğmemektir.”
    Ama çocuk bunları anlamıyor.
    O sadece bir şampiyonluk istiyor.
    Bir bayram.
    Bir sarılma.
    Bir defa, sadece bir defa o coşkuyu yaşamak.

Ve sen anlıyorsun… Bu çocuklar artık geçmişin değil, geleceğin Fenerbahçesi.
    Onlara kupasız gurur değil, hem gurur hem zafer lazım.
    İşte bu yüzden…

Çocuklar için Aziz Yıldırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• S sport kanalını digitürk üzerinden izlemenin bir yolu varmı renkdaşlar? uydu ile kablo sök tak uğraşmak istemiyorum

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    gülünç bir yorum. ciddi hiç bir maçımızı izlememiş birinin yorumu. en büyük başarısı dandik ligde, ikincilik olanalrın yorumu.

kusura bakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy sokak diye YouTube da bir duyumcunun videosuna baktım. Ali Koç 100 bin Euroluk oyuncuya 10 milyon harcamış diye bir şey söyledi.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

ben ikinciligi basari olarak gormuyorum. Ayrica sadece saha icinde katki sagladiklarini nereden biliyorsunuz?

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

bakın, çok açık yazayım. bu ali koç var ya, "takımda ağabeylik" vs diye profesyonel futbol takımımızı ,mahalle takımı ayarına getirdi. saha dışı ne? saha dışında kimin ne yaptığı edin ile dusan'ın işi mi? hepsi sözleşmeli, hepsi para alıp, top oynuyor.

yani sıktı bu ağabeylik vs zırvalıkları. real de liverpool da söyleseniz, nereleriyle güleceklerini bilemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Mayıs 2025; 17:53:23 >
  • EURO LİG KUPASI BİZİM OLSUN, HAYDİİİİİ FENERERBAHÇEEEEE 💙💛💛💛💙💛💛💙💛💙💛💛💛💛💙💛💙💛💙💛

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐
    Tebrikler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 70777078707970807081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.