Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (7077. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
143.884
Cevap
354
Favori
3.340.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70757076707770787079
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mou + Ali ile önümüzdeki sene yine birilerinin şampiyonluğunu izleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt

Burada fenerin gsden iyi olduğu tek şey iyi lobi. Gerisinin hepsinde gs daha iyi maalesef.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

Teşekkürler Aziz Yıldırım!

Sen kulübe eserler, mülkler kazandırdın, o ise sattı!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Ben 1986 sonrası lobide gsnin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. İstisna bazı sezonlarımız var ama totalde gs lobisi neredeyse 40 yıldır daha güçlü

• Fenertunc u özleyen var mı hatırlayan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birincisi sen benim yazdığımda direkt ters ve yanlış cevap yazdın. Ben geçen sene hakkımzdı demişim sen Osimhen içimizden geçti demişsin, ne alaka? Osimhen bu sene içimizden geçti. Ben buna itiraz da etmedim? Yani geçen seneyle alakalı bir yorumun olmamış.

Diğer yazılarına cevap vermeyeceğim artık yoruldum sabit fikrin değişmiyor. Sen yönetimden Mbappe iste belki indirirler de şampiyon yapar bizi.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Hayatta şöyle öngörülü olacaksınız işte...

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    En borçlu kulüp halen daha Fenerbahçe, verdiği ! Para 100 den fazla çöp trasferle çöp oldu gitti. Slimani ayew frey,lemos, adil rami,berisha, allahyar gibi onlarca çer çöpe para harcadı kulübün yıllarını çöpe attı diye minnet duyacak ya da teşekkür edecek değiliz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Seri başı olsa ne olacak? Sanki Gruplara kalacaktı

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Sevindiler hatta tezahürat bile yaptılar

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Bazı konularda nefes alsın yeter deniyor ya. İşte öyle nefes alıyor sadece...

• yöneticileriniz sizi manipüle ediyor ve sizde inanıyorsunuz yapı lobi vs diyerek bu başarıszlığın kılıfı ..kim bu yapı kim bunlar dedikelrinde Koç bile isim veremiyor kendi sahanızda ve derbilerde mağlup oluyorsanız suçlu sizsiniz demektir..kaçs efer şampiyonluk fırsatı geçti elinize ama siz değerlendiremedeniz ve ali koç gibi tarihin en başarsız adamına gitme sana muhtaçım dediniz .seneye doğal favori Galatasaray.

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene hariç aldığı Aziz’den aldığı kadrodan hep daha kötüydü ki. Janssen, Giuliano, Valbuena, Soldado, Skrtel gibi 5 tane iyi oyuncu kadroda kaç kere oldu ki? Bir geçen sene işte. O kadar iğrenç bir insan ki Aziz’i eleştirdiği ne varsa kendisi daha beterini yaptı. Misal Janssen transferini eleştiriyordu şu kadar para vermişler diye gitti kendisi Skriniar’da aynısını yaptı. Topçudan anlamıyorlar, yavaşlar ve FB çıkarlarını düşünmüyorlar. Ya daha önce de dedim Fred, Szymanski GS istemese onları alabilecek miydi? Skriniar da öyle. Sizin bahsettiğiniz gibi KMJ’de Vitor’un işi. Bir tane kendisi gidip iyi oyuncu bulamadı alamadı. Alamaz. 200 tane oyuncu havuzum var diye geziniyordu. Bundan kurtulmadan bize rahat uyku yok.

Aziz Yıldırım’dan vazgeçtiğim için kendimden utanıyorum. Aklıma geldikçe bu hatayı nasıl yaptım diyorum. Hayattaki en büyük utancım Ali Koç’u desteklemek.

• Hala gidip dekoder alan var. Kombine ile formada alın tam destek devam.

• İmzalar tamam mı neyi bekliyoruz hâlâ

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Vallahi utanıyorum 2018’de heyecanla mutlulukla kongre canlı yayınını izleyen kendimi görsem utancımdan yerin dibine girerim

ibra ettikleri büyükekşi'ye bile ali koçun adamı diyen bir güruhtan beklenen açıklamalar 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• daha kötü bir şey söyleyeyim mi seneye de şampiyon olamayacağız ve ali koç seneye şampiyon olmayınca yine de gitmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 25 Mayıs 2025; 2:37:48 >
    mizah desen o da var

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Taraftarlık ve kulübe bağlılık para ile mi ölçülür olmaya başladı da haberimiz mi yok. Oldu olacak kulübü de Ali Koç'un üstüne yapayım tam olsun ne dersin. Hatta Fenerbahçe Koç Spor olarak da adını değiştirelim. Artık senin ciddi ciddi Ali Koç ile yakın ilişkileri olan biri olduğunu düşünmeye başlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 70757076707770787079
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.