Hakemler ve VAR var yetmez mi? Arkalarında olan başka şeyleri saymadım bile. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4972. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Senin ligin TOP kaçta?
-
Bizde para bitmez. Dert etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cengiz'e 15 milyon euro verip 7 taksite böldürdüm. Makata kaçınca aruna kone diyerek babamın toprağına emanet ettim. Ücret almadım, maaşın yarısını da ben ödedim. Ben yeğen ben, keriz Ali.
-
cengiz transferinde aliyi suçlamam. Kartal alın alın dedi durdu aldık.
Git de millet senin gibilerin yüzünden İzmir’li nefreti dolmasın.
Ne idigi olduğun belli kasma kendini,
-
Cengiz'i eğer maaşının bir kısmını ödeyerek gönderiyorsak ağır saçma bir harekettir. Transfer detaylarını öğrenip ona göre değerlendirmemiz lazım.
Bence Ndour'u geri göndererek bizim Skriniar için kontenjan açtırdıkları için Cengiz'i hayrına veriyoruz gibi bir durum var. Bana öyle geldi.
-
Talisca sakatlık olmadıkça double double vereceği garanti bir oyuncu. Performans açısından düşünceniz olmasın.
-
Almasın, ondan dolayı başkan. Cengiz, Zajc, Krunic vb. hepsini geçirdiler. İsmail'den önceki yılları saymıyorum bile.
-
Yarı yarıya diyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Krunic, Cengiz transferlerinde baş sorumlu Kartal'dır çünkü fazlasıyla ısrar ettiğini biliyorum. Teknik direktör bir oyuncu üzerinde çok ısrar ediyorsa o oyuncu alınır çünkü teknik direktör bu yüzden teknik direktördür. Diğer saçma sapan transferler konusunda ise yönetimin hata payı büyük evet.
irfan can
yusuf a. - djiku-çağlar- şimo
fred-ismail
irfan can k- maxi
en nesyri-dzeko (cenk de olur)
komik ama eldeki durum bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Ocak 2025; 17:49:1 > -
cengizin 15 milyonun karsiligi 9 gol 3 asist, 12 puan topladi tek basina..
ismail kartal’a soveceginize amrabatin bir tarafimiza kacacak 15 milyonuna sovun, rakip oyuncunun yaninda kosusuna eslik ederek gol yedirmekten baska vasfi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 27 Ocak 2025; 17:53:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Talisca açıklanmış kimse atmamış foruma…
Yavaşladık mı beyler?
x (formerly twitter)
Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) on Xhttps://x.com/fenerbahce/status/1883885971219099723?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Talisca bu kadar özel bir oyuncu mu? Beşiktaşta iken iyiydi de aradan 7 yıl geçti. Tabii FB'yi şampiyon yapsın yeter ama yine de uçuk ücretler. Gerçi arkanda Koç olunca bunlar sadaka gibi gelir.
-
-
Özel olmayı geçtim taş gibi oyuncu. Bizim takıma şut atan, serbest vuruş kullanan bir 10 numara gerekiyordu o da geldi. 50 yaşında da olsa Talisca'nın o sol ayağı iş yapar. Kaldı ki 30 yaş bir şey değil
İnsanlar Talisca haberlerinden bıkmış demek ki :)
Açıkçası ben çok sıcak değilim. Bize lazım olan 2 oyuncu profili vardı.
Birisi Gedson vari orta saha, diğer hızlı kanat forvet.
Tadic, AMrabat ve Dzeko'nun yavaşlığı takımı mahvediyor, Talisca'nın Tadic'e göre artısı şut çekmesi, kafa vuruşu ve serbest vuruşlar.
Bunun dışında diğer alanlarda geride.
Gelir katkısını verirse överiz ama hiç sevinmedim açıkçası. Rashford gelse sevinirdim.
-
Sırf İso babacığın aldı diye şu çöpü savunuyorsun ya meto
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X