< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 20 Aralık 2024; 14:28:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4309. sayfa)

-
-
Mertensin yaptığı faul bana gore
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 21 Aralık 2024; 18:11:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cimbomu yenme'nin branşı yok demek suç olmuş.
Rakamlar ortada.
Boş yapıyorlar.
-
Hocam acelemiz yok da bu ülkede yapanın yanına kar kalır. Yav otobüs kurşunlandı yapanın yanına kar kaldı. 3 Temmuz yaşandı, kumpasa uğradığımız mahkemelerce kabul edildi ama yanlarına kar kaldı. 4 senenin üçünde Avrupa’ya gidemedik ki 2’sinde CL’ye direkt katılıyorduk. Tazmin eden oldu mu? Ligi bitirtmeyiz dediler yanlarına kar kaldı. Elimizde belgeler var açıklarsam yer yerinden oynar dediler açıklamadılar yanlarına kar kaldı. Ülkenin üvey evladıyız. Yav TS taraftarı neden sahaya daldı sorusunu sormak yerine neden FB oyuncuları kavga etti diye soruyorlar ülkede. Böyle komik bir şey işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2025 'in aralık ayın'dan sonra yükseliş başlayacak. Fenerbahçe iyi yerlere gelecekmiş.
Astralog Can Aydoğmuş.
-
Şu astroloji muhabbetleri çok saçma geliyor. Burçtur vs. Para tuzağı gibi...
-
2025'den sonra Fenerbahçe çok iyi yerlere gelecek dediğim'de lig için garanti vermiyorum.Çünkü hakemler galatasaray sempatizanı.
Sadece avrupa'da olursa olur.
Dip Not
-
Görüşüne saygı duyuyorum . Bunu yayın'da söyledi. Para da almıyor. :)
İnstagram'ı var.
-
Anı hassasiyeti Fenerbahçe şikeci diyenlere de gösterseler iyi olur.
O zaman adalet sağlanır.
-
-
Forum'dan sizi özel mesaj'tan tehdit eden varsa cimer'e yazın Fenerli dostlar.
Yazın ki dursun orada.
Hakkınızı arayın.
-
En sevdiğim bölümdü. Laff a lympics. Ayı yoginin sakız yapıştırması falanquote:
Orijinalden alıntı: hasanmertoMertensin yaptığı faul bana gore
Bence de Talisca Dybala’dan daha iyi bir seçenek ama yazan saçmalamış. Dünya’nın en zorlu ligi Arap ligi mi?
Hocam taliscanın takımı en çok para harcayan iki takımdan biri o ligde yanlış bilmiyosam
diğer rakiplerin kapalı defans oynaması kastedilmiş olabilir
ama en zorlu lig konusunda mübalağa yapmış biraz haklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
As Marca bir makara hesabı zaten yok Fener Koulibaly’yi aldı yok Hermoso’yu aldı. Yazmak kolay nasılsa.
-
Adamlara Dybala, Min Son, bonservisli Osimhen; bize de Manajjjjj
İflah olmayız ve hak ediyoruz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X