Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theKing_

Senin ağlamalarını görmek hoşuma gidiyor demek ki. Bütün sezon şöyle yapıcaz böyle şampiyonuz diyip bizi küçümseyip geçirdin biraz ders al atıp tutmakla olmuyormuş bu işler 🤣 Bak 34. Kupamızı aldık süper kupayı da alırsak 35 yapıp geçiyoruz sizi

Alıntıları Göster

59 öncesi saydırdığınız 2 şampiyonlukta varmı o 34 kupanın içinde ?

peki Fenerbahçenin 59 öncesi şampiyonluklarını yok sayıp kendininkileri ekletip dile getirme utanmazlığı nasıl bi duygu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Mayıs 2021; 21:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

59 öncesi saydırdığınız 2 şampiyonlukta varmı o 34 kupanın içinde ?

peki Fenerbahçenin 59 öncesi şampiyonluklarını yok sayıp kendininkileri ekletip dile getirme utanmazlığı nasıl bi duygu ?

Alıntıları Göster

Bilmiyorsan araştır UEFA saydı o şampiyonlukları federasyon değil. Hiçbir şey bulamayınca devam sallamaya 🤣 Bak fenerli demirkol ne diyor?

Sen utanır mısın acaba? Sanmam. 8 senedir şampiyon olamayan sensin hala neyin peşindesin 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 19 Mayıs 2021; 20:25:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theKing_

Bilmiyorsan araştır UEFA saydı o şampiyonlukları federasyon değil. Hiçbir şey bulamayınca devam sallamaya 🤣 Bak fenerli demirkol ne diyor?

Sen utanır mısın acaba? Sanmam. 8 senedir şampiyon olamayan sensin hala neyin peşindesin 😂

Alıntıları Göster

uefa şampiyonluk sayamaz öyle bi yetkisi yok federasyonun dediği olur onlar sadece bu takım şampiyonlar ligine katılmıştır diye yazı verdi şampiyonluğu sayıp saymamak federasyonun elinde

ona bakarsan 2011 dede şampiyonlar ligine bizim yerimize trabzon gitti peki neden şampiyon olarak saydıramadı trabzonu uefa ? çünkü Türk mahkemeleri Fenerbahçeye kumpas kurulduğunu net bi şekilde belgeleriyle sundu uefada Fenerbahçenin şampiyonluğunu kabul etti cl ye trabzon gitmesine rağmen.

59 öncesi o 2 şampiyonluğu sayıyorsan Fenerbahçenin şampiyonluklarınıda kabul edeceksin eğer kabul etmiyorsan 14 şampiyonluğun olduğunu kabul edeceksin ve buraya gelip pişkin pişkin yazılar yazmayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Mayıs 2021; 20:35:24 >

• rizelli1903 R kullanıcısına yanıt

@rizelli1903 Beşiktaş taraftarı ne demiş tam olarak anlamadım da yoksa Beşiktaş olarak mahalle takımıyız mı demiş ?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 19 Mayıs 2021; 20:34:33 >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

Hocam ben 7 senedir Löw gelecek diye bekliyorum bu sene o sene olsun artık ama olmazsa Rebrov'un gelmesini isterim.

• castraelectro kullanıcısına yanıt

Ben löwü kesinlikle istemiyorum, bana göre yeni ve çok büyük bir fiyasko daha olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Deniz Türüç'ü İrfan Can' ı almak için gönderdik zaten.

Ffp'de limit açılsın diye zorunlu satın almalı kiraladık Deniz'i. Yani İrfan'a para verdik sonra başakşehir o parayı bize geri verecek gibi bir şey. Ffp'nin arkasından dolandık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

adam sezon başından beri sakat sakat oynamış. ki sezon başı kampını da kaçırmıştı sakatlıktan dolayı. ona rağmen performansını yükseltmişti. en kötü rotasyon oyuncusu olacak (ki rotasyona göre bir tık iyi oyuncu + türk) adamı haftalardır gömüyordunuz.

Fenerbahçe bu adamın temiz kalbinin hatırına Uefa Avrupa Ligine gidiyor, yoksa giderdik Konferansa Malta Ligi, İzlanda Ligi, Galler Ligi...

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Bencede gelmesin.O alışmış seçkin oyuncularla oynamaya bize uyum sağlayamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Genk bonservis vermez buna bir katekulli olmazsa. Samatta maaşı bırakmaz, genkte o paralara çıkmak için bonservis vermez, yine olan bizim zorunlu opsiyon olarak ödeyeceğimiz paraya olur.

Yanılmıyorsam bir de 2.6 milyon maaş alıyor. Altay daha az alıyor rezilliğe bak. Artık performansa dayalı artış koymalıyız. Parayı görünce oyuncular salıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jimnastikçiler nihat özdemir ve tff yönetimini ıslıklamış

beter ol nihat efendi

sezon boyunca Fenerbahçenin uğradığı hakem katliamlarında objektif olacağım ayağına hep 3 maymunu oynadın jimnastikçilerin önünü açtın

şimdi ise böyle mükafatlandırıyolar seni işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Mayıs 2021; 20:56:19 >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

aynen öyle. ozan ile irfan ile emre ile takıldığı için kötü gözüküyor muhtemelen ama içlerinde saha içinde her şeyini veren, çalışan adam buydu hep. zaten köy takımından yükselmiş bir adam, değerini biliyor kulübün ve her demecinde de bunu hissettiriyor zaten.

ama fb taraftarı garibi gömmeyi sever. bir zaman ozan'dı çocuğun geçilmedik dalgası kalmadı, tipinden girdiler, videolarından çıktılar; şimdi de mhy. ne yapsa beğendiremeyecek gibi duruyor.

• Herkes ilk 11'e 7-8 oyuncu transfer ediyor. Frey, Thiam yollayıp yeni yedek alıyor. Benim için maksimum 5'i ilk 11, 1'i yedek kaleci 8 isim yeterli olur.

Tisserand yerine Alpaslan yedekte dursun, Valencia'yı ilk 11'de kullanmak yerine hem sol açık hem santraforu yedekleyelim, Caner ve Novak yerine iki bek alalım ben de isterim ama kaliteli bir hoca getirilirse hiç gerek yok. Jorge Jesus, Lucescu, Sarri ayarında bir isim gelirse 1 forvet, 1 sağ kanat transferiyle bile şampiyon olur bu takım.

• Ali koç ne zaman basın açıklaması yapacaktı yarın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3D0AF24B

Doğum günün kutlu olsun

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Halil Akbunar'ı duydum. İzlemedim ama Anadolu takımı oyuncusu olduğu için şüpheyle bakıyorum. İzlemiş olan var mı?

İlk 11 için olmaz bence. Yedekten oyuna girer. 3 aşağı 5 yukarı Ferdi,Mert Hakan seviyesinde. Milli takıma ilk kez girdi diye hatırlıyorum.

• La Haine kullanıcısına yanıt

Adam Mesut - Gökhan kanadı yaptı Sivas'a, daha da kötüsü ilk maç ayalarını bozduğumuz Alanya'ya karşı da böyle başladı, o maç 3 tane direği var Alanya'nın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Herkes ilk 11'e 7-8 oyuncu transfer ediyor. Frey, Thiam yollayıp yeni yedek alıyor. Benim için maksimum 5'i ilk 11, 1'i yedek kaleci 8 isim yeterli olur.

Tisserand yerine Alpaslan yedekte dursun, Valencia'yı ilk 11'de kullanmak yerine hem sol açık hem santraforu yedekleyelim, Caner ve Novak yerine iki bek alalım ben de isterim ama kaliteli bir hoca getirilirse hiç gerek yok. Jorge Jesus, Lucescu, Sarri ayarında bir isim gelirse 1 forvet, 1 sağ kanat transferiyle bile şampiyon olur bu takım.

banın erken açılmış reis h.o. ben dedim o sözlere 3 ay gelmez. 

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.