abi sola alioski, sağa hysaj alsalar bitecek dert. başkanın 100 kişilik transfer listesinden senelerdir harika enstantaneler görüyoruz. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (43. sayfa)

-
-
Deniz Türüç'ü İrfan Can' ı almak için gönderdik zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 19 Mayıs 2021; 19:17:53 > -
-
-
Transfer de hareketlilik başkanlık seçiminden sonra başlar herhalde. Ne olursa olsun en heyecanlı dönem şu yaz transfer dönemi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halen Pelkas'ı kanada yazan var çıldıracağım.
-
-
İrfan Can'ı 11 milyon euroya aldık Başakşehir'de 4 milyon euro karşılığında sezon sonu Deniz Türüç'ü aldı. Yani 7 milyon euro karşılığında almış olduk İrfan Can'ı yine de ama kap açıklamasında ne diyordu İrfan Can'ın "Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK 'e ödenecektir" yani 11 milyon euroya aldık bu yaz da transferde kullanacağımız +4 milyon euromuz oldu Deniz Türüç transferiyle, diye biliyorum.
-
Stoper olarak atillanın yerine ya da yanına boateng düşünülmeli, daha garanti bir isim aklıma gelmiyor. Adama bitik bitik dediler bayernde 11 çıkmaya başladı şimdi onu da beğenmezler..
-
bu bir dram değilse nedir
kendi kanalı bile olmayan büyük klüp ( yersen )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Mayıs 2021; 19:7:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19Halen Pelkas'ı kanada yazan var çıldıracağım.
çoluk çocuk.
-
Koca kulüpten ses çıkmıyor... Düzgün bir gazeteci de yok ki
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıralama yapacaktın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halil Akbunar'ı duydum. İzlemedim ama Anadolu takımı oyuncusu olduğu için şüpheyle bakıyorum. İzlemiş olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 19 Mayıs 2021; 19:23:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907bu bir dram değilse nedir
kendi kanalı bile olmayan büyük klüp ( yersen )
Ya paylaşma şöyle şeyleri, sonra jkliler doluşuyor konuya. İlla paylaşacaksan onların konusunda paylaş. Bu paylaşımın Fenerbahçe'yle ne alakası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectroİrfan Can'ı 11 milyon euroya aldık Başakşehir'de 4 milyon euro karşılığında sezon sonu Deniz Türüç'ü aldı. Yani 7 milyon euro karşılığında almış olduk İrfan Can'ı yine de ama kap açıklamasında ne diyordu İrfan Can'ın "Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK 'e ödenecektir" yani 11 milyon euroya aldık bu yaz da transferde kullanacağımız +4 milyon euromuz oldu Deniz Türüç transferiyle, diye biliyorum.
3.5m euro da Zajc' transferinden var sanırım. Akmasa da damlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X