Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

bizim scoutlar Türkiye'de oynamış oyuncudan başka adam bilmiyor

abi sola alioski, sağa hysaj alsalar bitecek dert. başkanın 100 kişilik transfer listesinden senelerdir harika enstantaneler görüyoruz.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

Deniz Türüç'ü İrfan Can' ı almak için gönderdik zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 19 Mayıs 2021; 19:17:53 >
  • Şu kadroyu kuralım eğer mart ayında şampiyonluk turu atmazsak futbol izlemeyi bırakırım

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer de hareketlilik başkanlık seçiminden sonra başlar herhalde. Ne olursa olsun en heyecanlı dönem şu yaz transfer dönemi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halen Pelkas'ı kanada yazan var çıldıracağım.

• İrfan Can'ı 11 milyon euroya aldık Başakşehir'de 4 milyon euro karşılığında sezon sonu Deniz Türüç'ü aldı. Yani 7 milyon euro karşılığında almış olduk İrfan Can'ı yine de ama kap açıklamasında ne diyordu İrfan Can'ın "Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK 'e ödenecektir" yani 11 milyon euroya aldık bu yaz da transferde kullanacağımız +4 milyon euromuz oldu Deniz Türüç transferiyle, diye biliyorum.

• Stoper olarak atillanın yerine ya da yanına boateng düşünülmeli, daha garanti bir isim aklıma gelmiyor. Adama bitik bitik dediler bayernde 11 çıkmaya başladı şimdi onu da beğenmezler..

• bu bir dram değilse nedir ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

kendi kanalı bile olmayan büyük klüp ( yersen )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Mayıs 2021; 19:7:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Halen Pelkas'ı kanada yazan var çıldıracağım.

çoluk çocuk.

• Koca kulüpten ses çıkmıyor... Düzgün bir gazeteci de yok ki

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama yapacaktın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halil Akbunar'ı duydum. İzlemedim ama Anadolu takımı oyuncusu olduğu için şüpheyle bakıyorum. İzlemiş olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 19 Mayıs 2021; 19:23:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

bu bir dram değilse nedir  

kendi kanalı bile olmayan büyük klüp ( yersen )

Ya paylaşma şöyle şeyleri, sonra jkliler doluşuyor konuya. İlla paylaşacaksan onların konusunda paylaş. Bu paylaşımın Fenerbahçe'yle ne alakası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

İrfan Can'ı 11 milyon euroya aldık Başakşehir'de 4 milyon euro karşılığında sezon sonu Deniz Türüç'ü aldı. Yani 7 milyon euro karşılığında almış olduk İrfan Can'ı yine de ama kap açıklamasında ne diyordu İrfan Can'ın "Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK 'e ödenecektir" yani 11 milyon euroya aldık bu yaz da transferde kullanacağımız +4 milyon euromuz oldu Deniz Türüç transferiyle, diye biliyorum.

3.5m euro da Zajc' transferinden var sanırım. Akmasa da damlıyor. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.