Oldu bittiye getiriyorlar işte taktik bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (44. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET3.5m euro da Zajc' transferinden var sanırım. Akmasa da damlıyor.
Alıntıları GösterEvet Zajc, Sassuolo - Genoa maçında forma giydiği için maça çıkma sayısından dolayı zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi ve 3.5 milyon euro oradan geldi. Şu an 7.5 milyon euro artıdayız. Allahyar Sayyadmanesh 1 yıl daha Zorya'da olacak ama Dinamo Kiev ve Shaktar Donetsk takımlarının oyuncuya yoğun ilgisi var, Zorya 3.5 milyon euro verip bonservisini alabilir bu sezon. Bu durumda 11 milyon euro artıya geçeriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907bu bir dram değilse nedir
kendi kanalı bile olmayan büyük klüp ( yersen )
Hala nasıl yazabiliyorsun sen ? Hiçbir şey bulamayınca kanal Yok demiş ahhaah komiksin 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam sezon başından beri sakat sakat oynamış. ki sezon başı kampını da kaçırmıştı sakatlıktan dolayı. ona rağmen performansını yükseltmişti. en kötü rotasyon oyuncusu olacak (ki rotasyona göre bir tık iyi oyuncu + türk) adamı haftalardır gömüyordunuz.
-
Rossier' i alalım sağ bek derdi yıllarca sona ersin, arkasında da Nazım süper.
Sola yine sağlam bir adam, arkasına alt yapıdan bir çocuk, novak ve caner tekme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 19 Mayıs 2021; 19:47:52 > -
şampiyonluk kutlaman varken Fenerbahçe konusuna gelmek için bana tek bi mantıklı sebep söyle o zaman söyleyim nasıl yazdığımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Mayıs 2021; 19:47:22 >
Ve Samatta'nın zorunlu satın alma opsiyonu nedeniyle de eldeki paralar çöp oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rosier bizde oynasa 3 maçta bir atılırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907şampiyonluk kutlaman varken Fenerbahçe konusuna gelmek için bana tek bi mantıklı sebep söyle o zaman söyleyim nasıl yazdığımı
Senin ağlamalarını görmek hoşuma gidiyor demek ki. Bütün sezon şöyle yapıcaz böyle şampiyonuz diyip bizi küçümseyip geçirdin biraz ders al atıp tutmakla olmuyormuş bu işler 🤣 Bak 34. Kupamızı aldık süper kupayı da alırsak 35 yapıp geçiyoruz sizi
Bunlar adam olmaz arkadaş geçen sene rakiplerdeki tüm oyuncuları aldılar ne oldu bu sene yine aynı devam ne bunlar gider ne de sözde emre hoca bırakmazlar bundan sonra ne takip ederim ne desteklerim ali koç ve emrenin çöplüğü olacak koskoca Fenerbahçe
quote:
Orijinalden alıntı: ShibaNeko
Ve Samatta'nın zorunlu satın alma opsiyonu nedeniyle de eldeki paralar çöp oluyor.genk'e iteleyecek gibiyiz.
-
Buradaki herkese duyuru maksadında yazıyorum. Ben buradaki yönetime gelen şahısların yetersiz kalmasından açıkçası rahatsızım. Diğer takım forumlarının yöneticileri armaya bakıp mesaj silerken buradaki yöneticilerimizin iyi davranması beklenemez ve hatta beklenmemesi gerekiyor. Böyle bir şekilde davranıldığı için birçok renkdaş arkadaşımız kendine hakim olamayıp laf söyleyip ceza alıyor. Eğer bana şans verilirse bende bu forumun yönetici kadrosuna katılmak isterim ve adaylığımı da koyuyorum.
İyi akşamlar herkese.
-
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominateabi sola alioski, sağa hysaj alsalar bitecek dert. başkanın 100 kişilik transfer listesinden senelerdir harika enstantaneler görüyoruz.
Alıntıları Gösterhttps://www.transfermarkt.com.tr/rogon-gmbh-amp-co-kg/beraterfirma/berater/1/plus/1
Şuradan bakın işte bunlardan gelir sağ ve sol bek, kanat vs.
Sağ kanadı buldum bile 23 yaşında Macar, rogon, szalai gibi apoelden freiburga getirmiş. Bu sezon 29 maç 8 gol 6 asist. 2 milyona apoel, 4,5 milyona freiburg almış, güncel piyasa değeri 9 milyon. Sözleşme uzatmamış Avrupa şampiyonasında Macaristan milli takımı ile oynayacak, piyasa bekliyor muhtelemen. Maaşı yüksek tutup alacaksın mis gibi yatırım.
-
Bizim scout Fatih Terim değil miydi? O gs da kalırsa bulur bir iki inşallahta talip oluruz.
Daha önce uzun uzun yazmıştım neden rebrov olmalı diye, hadi inşallah.
Rebrov
2014-2015
Namağlup kievle şampiyonluk
2015-2016
Kiev şampiyonluk
2016-2017
Kiev ikincilik
2017-2018
Ahli, 1 puanla kaçan şampiyonluk
2018-2019
Ferencvaros 13 puan farkla şampiyonluk
2019-2020
Ferencvaros 13 puan farkla şampiyonluk
2020-2021
Ferencvaros 20 puan farkla şampiyonluk
5 yıllık shaktar hegemonyasını bitirip iki yıl üstüste Ukrayna şampiyonluğu,
Ahli ile 1 puanla kaçan şampiyonluk
Ferenc ile 2 yıl sonra 3 yıl üstüste şampiyonluk ilk şampiyonlar ligi elemesi geçiş.
Adam kariyerinde 7 yılda 5 şampiyonluk 2 ikincilik yaşadı. Her zaman kazanma alışkanlığı var, hep puan ortalaması 2 üzerinde. Ukrayna, Arabistan, Macaristan gibi bazı takımların domine etmesi gereken liglerde hep domine eden takım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 19 Mayıs 2021; 20:5:38 >
Sıkıntı şurda yönetim çok kaçak davranıyor. Artık bir şeylerin netleşmesi lazım. Bu belirsizlik canımı çok sıkıyor. Kadro zaten yeterince şişik ve gönderilmesi gereken birçok oyuncumuz var. Ama her şeyden önce daha takımın teknik direktörü bile belli değil. O daha belli olacak, kampa girilecek, transferler yapılacakta biz Avrupada play off oynayacağız. Gerçekten artık karar alınması lazım. Daha yönetim belli değil, kadro belli değil hala transfer konuşuluyor. Böyle giderse bu sene de çöpe gidecek.quote:
Orijinalden alıntı: dwho
Bunlar adam olmaz arkadaş geçen sene rakiplerdeki tüm oyuncuları aldılar ne oldu bu sene yine aynı devam ne bunlar gider ne de sözde emre hoca bırakmazlar bundan sonra ne takip ederim ne desteklerim ali koç ve emrenin çöplüğü olacak koskoca Fenerbahçe
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19Buradaki herkese duyuru maksadında yazıyorum. Ben buradaki yönetime gelen şahısların yetersiz kalmasından açıkçası rahatsızım. Diğer takım forumlarının yöneticileri armaya bakıp mesaj silerken buradaki yöneticilerimizin iyi davranması beklenemez ve hatta beklenmemesi gerekiyor. Böyle bir şekilde davranıldığı için birçok renkdaş arkadaşımız kendine hakim olamayıp laf söyleyip ceza alıyor. Eğer bana şans verilirse bende bu forumun yönetici kadrosuna katılmak isterim ve adaylığımı da koyuyorum.
İyi akşamlar herkese.
başvur hocam.
-
Genk bonservis vermez buna bir katekulli olmazsa. Samatta maaşı bırakmaz, genkte o paralara çıkmak için bonservis vermez, yine olan bizim zorunlu opsiyon olarak ödeyeceğimiz paraya olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X