⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4449. sayfa)

-
-
Senmisin futboldan anlayan ?
Averaj takımı olup ülkeyi rezil rüsva eden takımın komik taraftarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman hocam ikinciye hayatimizin kumarini oynamayalim.
Cruse hayatinin kumari dedi adam tuydu ustune para aldi.
Min Jae de de 9m cikis cikarsa zerre sasirmam.Umarim yoktur.10m Altaya 2m da Berke ye veren ciksa da sunlari da sutlasak...
BEK AL ŞU TAKIMA ALİİİİİİİİ BEK AL BEEEEEK
ÖNCE ACİL SOL BEK SONRA SAĞ BEK AL FORVET FALAN İSTEMİYORUZ SENDEN PESİC MESİC GETİRME BİZDEKİ ÇÖPLER YETER İKİ BEK GETİR BIRAK ZİRAATİ ALALIM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana hayatımda bildiğim tek iyi bek olan kolarovu almıyorlar öyleyse ben de takımın tüm parasını yaşlı, kalas gustavoya basar oğlumla transferden paraları kırışırım diyen Kazım Ersun Yanal yoklaması.
-
100 kişilik havuz. Şeymiş hocam. Türkiye ligi takımları kadrosu ve gs transfer listesi. Hatta bir efsaneye göre. İrfancan hem gs transfer listesinde oludğu için hem de başakşehir kadrosunda olduğu için listede iki kere yazıyormuş. Havuz 99 kişilikmiş aslında
-
Pesic ilk yari en cok gol kaciran forvetmis. Bize yakisir pesici kolundan tutup getirmemiz, bu noktadan sonra donus olmaz. Pesic de ikinci yari bizi itinayla esek gibi goller kacirarak sinir hastasi edecek. Ali koc kacirmaz pesici artik, tam loser topcu cunku
-
Bırak bırak almasınlar. Bu yönetim mümkünse hiç transfer yapmasın gidene kadar.
-
Aziz yıldırım ölmüş bitmiş soldadoyu getirdi diye kızıyorduk. Adam daha kötülerini getiriyor. Allahım sen sabır ver Allahım
-
Ben bişeyden anladığımı iddia etmiyorum.
Türkiye de bi takımı tutupda 1878 de kurulan ve İngiltere de kaç defa şampiyon olmuş bi takıma küçük demek komik oluyor adama sorarlar sen Real Madrid yada Bayern Münih taraftarı mısın diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 24 Ocak 2022; 21:13:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok sağlam laf söylemiş, yerinde olsam birkaç gün mesaj yazmazdım buraya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Watford Football Clubtwitter
“Watford Football Club confirms the departure of Head Coach Claudio Ranieri. The Hornets' Board recognises Claudio as a man of great integrity and honour, who will always be respected here at Vicarage Road for his efforts in leading the team with dignity.”https://twitter.com/WatfordFC/status/1485673794031263754Bizim Ozan'ı gelen hoca geri gönderirse şaşırmam hiç ama sorun Ozan'da değildi. Bunu bizim taraftar anlamıyor. Olay basit Watford kaç tane transfer yaptı orta sahaya. Ozan'ın da sanırım dili de çok iyi değil o yüzden uyum sağlayamıyor. Çağlar, Almanya'dan Leicester'a ilk gittiğinde böyleydi mesela İngilizce bilmemek çok büyük bir sorun. Watford biraz daha zaman vermeli, vermiyorsa bize göndermeli. Ben oralarda çok daha büyük başarılara imza atmasını isterim ama takımın büyük bir kısmı değişmiş ki bir senede uyum sağlamasını beklemek çok büyük hata oluyor.
-
“Sorun Ozan’da değil UK edition”
Aynen sorun yıllardır Ozan hariç herkeste.
Yıllardır hayalim İngiltere’de oynamak diyen adam neden bugüne kadar İngilizce öğrenmeye gerek duymamış dersin?
Forvet istemeyene bas engeli futbol zekalarımız uyuşmuyor demek ki şu ligde atan tutan olayını anlamayada ne bileyim
Çok daha mantıklı pesic yerine, a sınıfı bir pivot alamıyorsan al işte
Düzgün kadro kurmak bu kadar zor bir iş değil ya. Gerçekten değil abi, ali koç zor hale getiriyor. Kadronun yetersiz olduğu 1000 metreden belliydi sene başında, rossi ve berisha'nın ikisi de aşırı iyi çıkmazsa kadrodan hiçbir şey olmaz dedik, ikisi de berbat çıktı onları da izlemeden almışlar. Akşam pazarı diye diye böyle oldu işte. Trabzon da zaten ligin en güçlü kadrosuna sahipken gitti viscayı aldı.
-
İngilizcesi iyi mi kötü mü bilemem ama dediğinize hak veriyorum. Tek sorun dil değil zaten takımdaki futbolcuların çoğu bu sene yeni gelmiş. Dili de iyi değilse bu durumda Ozan iyi oynayamaz bu çok normal.
Bu sene oynayamamasinin dille ne alakasi var hocam? Tercuman degil futbolcu ariyor adamlar, sahada isini yapsin yetiyor. Ozan sahada yuruyor, hic mucadele yok bir sey yok oynatmiyor adam da. Yeni hoca da oynatmayacak. Dille falan ne alakasi var allah askina bos yere kilif uydurmayin. Carlos tevez 10 seneye yakin epl'de tek kelime ingilizce bilmeden oynadi yahu..
veljoseyoutube
carlitos tevez open englishhttps://www.youtube.com/watch?v=xq4avt8Xauk&ab_channel=veljose
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389755DF6 -- 24 Ocak 2022; 22:14:46 > -
Ben de istemiyorum forvet şahsen. 4 adam var elimizde. 2'si daha 6 ay önce alındı. Önce onları göndersin. Köybaşı ayarında olsa bile olur 1 sol bek yeter bize. Daha fazla transfer yapmasın başkan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Ocak 2022; 22:18:5 >
Bu kulübün santrforunun her şeyden önce rakip üzerinde bir çekince oluşturması lazım. Böyle adama hasretiz resmen.
Sow top gelirken rakip stoper ve defans hattı çekiniyordu önce ne yapacak diye, Niang iki adamı sırtında taşıyabiliyordu, bu stoper üzerinde öyle bir çekince yaratıyor ki gerekirse iki stoper bir adama gidip defans uyumunu dağıtıyor.
Kezman yerden yere vurulurdu, o bile yeri geldiğinde enteresan goller atardı.
Nobre çok ağır bir adamdı ancak golü koklardı, bir şekilde pozisyon içine atardı kendini.
Şimdi alıp getirdikleri adamlara bakıyorsun bırak rakibi tedirgin etmeyi adamların kendine hayırı yok. Rakip bıraksa atamaz zaten, bu şekilde rakibi tehditte edemiyorsun. Ceza sahasında santrforumuz ile rakip stoper bire bir kalıyor, adamlarda en küçük tedirginlik sağdan soldan kademeye hareketlenen dahi olmuyor. O kadar emin herkes adamların topu ezeceğinden.
Çalışkan adam, pasör adam vs yeter artık Allah aşkına, şu kulübe top ceza sahasına gönderildiğinde, ona doğru gelirse en azından bizi birşeyler yapar diye heyacanlandıracak, son vuruşu iyi safkan bir golcü getirin.
Orada 3 gol atmış burada 5 gol atmış, çok mücadeleciymiş, alan açıyormuş vs yeter artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 24 Ocak 2022; 22:33:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X