Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44464447444844494450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan Pesic gelecekse Thiam niye gitti? Valencia-Serdar'dan ne fazlası var? Transfer falan yapmasın bu iş bilmezler vallahi ana-avrat düz söveceğim. Yeni yönetime 40 kişilik çöp yığını bırakacaklar yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Ocak 2022; 18:49:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pesic gelirse Ali Başkanın yapacağı açıklama: İsmail Kartal Hocamızın çok istediği bir oyuncuydu.

Gelecek tepkileri de İsmail Hocaya yıkmaya çalışacak, vasat, Anadolu topçusu aldırıyor vs diye.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

Takip ettiğim bir santrafor hocam. Ciddi dribling yeteneği var ve dediğim gibi çift ayaklı, iki ayağıyla da inanılmaz şutlar çıkarabiliyor. Bence süper lige böyle forvetler gerekiyor. Dribling yeteneği kkısıtlı forvet buralarda tutunamıyor. Zaten anadolu takımları 1-9-1 futbolu oynadığından ileri uçtaki adamların çalım becerileri çok kıymetli.

Aynı zamanda kuzey afrikalı, arap falan da değil koreli adam. İş ahlakı yüksek olur kendi kendini motive eder kim min jae ile de birbirlerine destek olurlar. Keşke yönetim bu adamı alsa pesic falan peşinde koşacağına. Belki 1 milyon avro daha çok bonservis öder o kadar..

• nopnog kullanıcısına yanıt

Allah belasını versın sizin gibi yönetimin..

Ya pesic ne allahınızı seversenzi söyleyin ya. Ulan buna 1.5 milyon avro zaten fazla bir de üstüne oyuncu mu veriyoruz gerçekten

Allah bilir zajcı ,osayiyi falan vermiştir bunlar bi de üstüne  

Sanırım sinan gümüşü verdiler üstüne ama belli olmaz bunların beceriksizliği

• Chaby 2 tane Koreli ismin geçtiğini yazmış. Birisi milli takımda forma giyiyormuş. Keşke Tisserand'ı satıp ucuza Kim'in yanına 1 tane daha Koreli stoper alsak ama nerede biz yönetim daha oyuncu satamadı ki nasıl transfer yapsın.

Sene başından beri Vitor'u tek övdüğüm konu Crespo ve KMJ transferleridir. Vitor'un hoca olmadığı belli zaten iyi bir oyuncu izleme ekibi var tebrik ediyorum mümkünse hoca olmasın da sportif direktör falan olsun.

• Bu takıma kaliteli bir golcü şart, Ne Pesici allah aşkına

Seferovic’i bizim takıma ilaç gibi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 24 Ocak 2022; 19:4:5 >
  • Bizim yönetimin Kore Milli Takımında oynayan alabileceği max futbolcu budur.
    www.transfermarkt.com.tr
    Jae-sung Lee - Oyuncu profili 21/22
    https://www.transfermarkt.com.tr/jae-sung-lee/profil/spieler/314398

Yaş 29. Bu sezon ilk defa Bundesliga'ya transfer olmuş. Sol ayaklı ve bu sezon sadece 3 gol, 2 asist yapmış.

• Araplara ver 3m al Boupenza yi zaten 4 e almislar.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Bizim maksimum vizyonumuz Serdar Dursun daha fazlasını beklemek bu yönetimden hata olur. Taraftarımız da Serdar Dursun'u beğenmiyor sanki onun yerine dünya yıldızı gelecek de. Boşa hayal kuruyorlar bu kadroyla öyle iyi bir futbolcu gelmez. Emre döneminde biraz transfer anlamında iyiydik, bir de Vitor'un getirdiği Crespo ve KMJ başka adam gibi transferimiz yok.

• makman kullanıcısına yanıt

Garibanlar sağdan soldan okudukları yanlış şeyler yüzünden çekiniyorlar biraz, hepsi o. Açtım bir tane hesap, Vitor konusuna da bir mesaj yazdım, içlerine biraz su serpelim Evertonlı kardeşlerimizin  

• çabitwitter
    “koreli olarak önemli kaynaklardan öğrendiklerimi paylaşıyorum. 1. Min Jae'ye Everton'dan resmi teklif geldi, ancak kulüpler şartlarda anlaşamadı henüz. 2. FB'e bir genç Koreli daha gelebilir, yakında açıklanabilirmiş. Kim olduğunu bilmiyorum.”
    https://twitter.com/chabyhan/status/1485585163568439300

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Vitor Everton'a giderse Kim Min-Jae'yi ister, bize de epey faydası dokunur demiştim. Bir 20-25 koparsak çok iyi olur, hem Vitor hocam kazanır hem de biz.

Yine de benim bir korkum var. Ya söylentiler doğruysa ve Kim Min-Jae'nin 9 milyona çıkış maddesi varsa? Bir de Ferdi ile sözleşme imzalamadık. Düşünsenize Vitor, Ferdi'yi bedavaya aldırıyor, Kim'i de 9 milyona koparıyor.

Kabus gibi. Allah korusun diyelim.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt

İşi internasyonel boyuta taşıyorsun, Vitor Hocamla bir tanışıp yemeğe çıkma fırsatı verilmeli artık sana be hocam. Hiç olmadı camlı odada bir çay içseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 24 Ocak 2022; 19:41:25 >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt

Kim min jae için 35'ten aşağı rakamlarda masaya oturulmayacakmış (birinden duydum, kulüp içi yetkili)

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Adama öz oğlu bu kadar güvenmiyordur haketti bence de.

• Serdar Ali Çelikler’i pek sevmem ama geçen haftaki programda çok doğru tespitlerde bulundu. Fenerbahçe’de forvet sıkıntısı yok, sıkıntı kanat forvetlerden ve orta sahadan hücum katkısı alamamak demişti.

Ersun Yanal dönemini hatırlayın. Sow, Webo, Emenike ve Kuyt. Hepsi skora katkı vermiş isimler. Sow’un bir ara formsuz olduğu, gol kaçırdığı için ağladığı dönem olmuştu ama kanatlardan gol katkısı alıyorduk.

Geçen sene Beşiktaş nasıl şampiyon oldu? Aboubakar alan açıyordu, Ghezzal ve Larin ise açıktan içeri kat edip gol atıyordu. Bizde böyle bir durum var mı? Rossi beklediğimiz gibi skora yakın değil, Pelkas desen geçen sene ile arasında 180 derece fark var.
    Fb’ye iyi top süren, adam eksiltebilen ve bitiriciliği fena olmayan kanat forvet lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allahın evertonlusu sanki fenerbahçeyi falan takip etti  Trdeki cahil taraftarla gibi işte en fazla son zamanlardaki puan ortalamasına falan bakıyordur

• 35 iyidir, Everton'a koymaz. Açsınlar kesenin ağzını. 35'e gittikten sonra orada patlasa bile bizi pek bağlamaz, bizim kulübe sağlam para girsin de.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Fark ettiysen altay maçında kanatlara ferdi ve osayi'yi çekince takım birden makina gibi işlemeye başlamıştı. Çünkü ikisi de tempolu, çizgiye inebilen, driblingci, tehlikeli futbolcular. Rossi ve bersiha transferleri tutmadı. İkisi de bu lige uygun değil. Pelkas aşırı demoralize olmuş, buradan onu kurtarması imkansız yollar ayrılmalı. E mesut ve irfan desen bunlardan aynı anda biri sahada olabiliyor ikisi birden sahada olunca tempo falan kalmıyor ortada.

O yüzden kanatlara adam almıyorlarsa da pelkası falan göndersinler osayi ve ferdiyi oynatsınlar.

Ferdinin arkasına da sol beke iş yapacak bir bek alsınlar bakın görün takım nasıl işlemeye başlayacak. Ha santrafor valencia ve dursun yeterli mi değil.. Bunların ikisi de istenen seviyede değil ama ilk sorunumuz onlar değil kanatlar.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Lafım sana değil, fakat;

Fenerbahçede forvet sıkıntısı yok demek için kör,

SAÇ denen şahsiyetin herhangi bir fikrine inanmak içinde akılsız olmak gerekir hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 24 Ocak 2022; 20:8:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44464447444844494450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.