Başkan Pereirayı göndererek zaten vurdu takıma mali bir darbe, en korktuğum şeylerden birisi elimizde para eden adamlardan birisini daha satıp yine 3e 5e rogon çöplerini toplaması. Aldığı sol bekten de bir şey beklemiyorum, ben bu adamdan transfer de beklemiyorum, istemiyorum da. Sene sonu kiralıktan dönenler ile kadro olacak 40-50 kişi, bir ton yabancı. Yabancı sınırı var bu adamlar gitmeyecekte, kalan maaşını isteyecek, gitmem bu parayı başka yerden alamam diyecek. Bu adamları göndermek için yaz sonuna kadar uğraşıp, sonra "fırsat" transferi peşine koşacağız. Gönderebiliyorsa birilerini göndersin Başkan, sol bekte dahil kimseyi almasın, sene sonu çekip gitsin mümkünse. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4450. sayfa)

-
-
Katılıyorum ama sol beke kiralık ya da 1-1.5 milyon maliyetli bir isim şart. Sivas maçındaki durumu 6-7 maçta daha yaşarız en az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Ocak 2022; 22:34:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilsem ki ucuza bir genç ya da şöyle kiralık makul bir adam bulacak tamam ancak bu adam geldiğinden beri 4 senede alamadı ki bir sol bek, gidip devre arası hem uygun hem de makul bir sol bek bulup alsın.
Gider yine çok afedersiniz bonservisi elinde milletin kurtulduğu ölmüş eşekle uzun süreli sözleşme yapar ya da genç yetenek diye buna kemal ademi gibi bir şey kakalar rogon.
-
pessic gelene kadar vedat muriç gelsin daha iyi ama ali koç. onuda becerenez
lazio'da oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan muriqi, fener kariyerindeki her maçta gol atma rekorunu egale üstüne egale ediyorhhh. yok ya, şaka valla. tanıyıp bilmesek süper golcü diyeceğiz yani. diğer adam en azından ligde gol atabiliyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim ve Attila satılıp, başkanın uygun gördüğü mevkilere başkanın ve Rogon'un uygun gördüğü oyuncular alınmalı.
-
Hay ağzına sağlık
yasım 35 . Fenerin forvetlerı bildim bileli hep kalıtelı olurdu.
Hatırladıklarım :
Moldovan
Kennet Andersoon
Pierre Van Hoijdonk
Anelka
Nobre
Semih
Kezman
Guiza
Sow
Niang
kezman ve guiza için itiraz edersınız şimdi ama şu andaki forvetlerı kalıtelerı ile tokatlarlar
boyle adamları ızlemıs bir taraftar murukiyi napsın
Rıdvan Dilmen'e sorulmayacak mı?
-
FC Portotwitter
“💙 Bem-vindo, Stephen Eustaquio 🐉 ⚽ Médio 🤩 25 anos 🇨🇦 Internacional canadiano #FCPorto #BemVindoEustaquio”https://twitter.com/FCPorto/status/1485700543343468544bunlar madem iyi neden porto benfica almıyor :D
-
eustaquio - crespo - irfan'la 5 sene sıkıntı yaşamazdık. ah ali ahh.
-
Rıdvan abi sorumluluk alıyor mu ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Manchester City'de sarı kafalı bir çocuk var diyordu, iyiymiş.
-
Özil’in kankaları da olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pereiranın bu vasat yönetimin son şansı olduğu her geçen gün daha çok gün yüzüne çıkıyor
-
everton dediğin takımın 9 şampiyonluğu var sadece
türkiyedeki bjk başakşehir yada ts neyse evertonda ingilterede odur dolayısıyla küçük bi takımdır manu ve liverpool gibi devlerin yanında esamesi bile okunmaz
ben 28 ulusal şampiyonlukla türkiyenin en çok şampiyon olan ve dünya üzerinde olimpiyatlara en çok sporcu gönderen gelmiş geçmiş en büyük spor kulübü olan Fenerbahçenin taraftarıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 24 Ocak 2022; 23:41:19 >
Kiralık + 4m opsiyon hem de devre arasında. Bizim iş bilmez başkan 10 milyon istiyorlar diye mi almamıştı?
-
Guiza gol kaçırsa bile direkleri tekmeliyordu hırsından, ağlıyordu. Bizim forvetler hem kaçırıyor hem sırıtıyor.quote:
Orijinalden alıntı: kalavarHay ağzına sağlık
yasım 35 . Fenerin forvetlerı bildim bileli hep kalıtelı olurdu.
Hatırladıklarım :
Moldovan
Kennet Andersoon
Pierre Van Hoijdonk
Anelka
Nobre
Semih
Kezman
Guiza
Sow
Niang
kezman ve guiza için itiraz edersınız şimdi ama şu andaki forvetlerı kalıtelerı ile tokatlarlar
boyle adamları ızlemıs bir taraftar murukiyi napsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O moritaydi sanırım. Morita yerine crespo güzel oldu da Dos mevkisindeki iki 35lik yerine iyi olurdu bu çocuk baya.
Diğer branşlarda şampiyon olsak, futbol takımı küme düşse başkan bile istifa eder. Zaten konu futbol.
Everton oranın Tssi değil Giresunspor'u olsa bile oranın Giresunspor'u burada şampiyonluğa oynar ve kazanır. Dünyanın en iyi ligi, en çok izlenen ligi, en çok kazanan ligi, orada ki sayılı takıma hoca olmak büyük marifet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X