Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Bilerek mi böyle şeyler yazıyorsunuz anlayamıyorum. Bizim foruma yönetici olan her üye neden değişiyor böyle anlamak güç gerçekten. Zajc yerinde oynatılmadı. Frey ne zaman oynatıldıysa en azından sahada idi. Gol de attı, ne istiyorsunuz anlamıyorum?

Yönetici olmamla ne alakası var ben eskiden de frey'i beğenmezdim. Zajc ise çok çıtkırıldım bir oyuncu. Bizim şuan ortasaha bol bol zaten, zajc'lik bir durumumuz yok. Tek başına irfan en az 3 tane zajc eder. Frey desen belçika liginde gol attı diye bu takıma geri isteyeceğim biri değil. Forvetsizlikten başına vurmuş bizim taraftarın. Frey'in fenerbahçe'de kaçırdığı golleri ve beceriksiz top kayıplarını hatırlatırım. Thiam, cisse, samatta'yla kıyaslayacak olursak tabi ki de frey derim ama frey bile bizim için çok çok yetersiz bir oyuncu. Bize direkt ayağına hakim bir zımbacı lazım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Turkuaz Prusa kullanıcısına yanıt

Hala devam etmesini istiyorlar. Artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Kurduğu ortamı, kulübün içini kemirmelerini görmeyip kankalarının gazla iki üç maç oynamasını başarı sanıyorlar. Gerçekten taraftar profilimiz çok düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Demirkol: "Bu sene şampiyon Fenerbahçe sezonu vardı. Ne oldu, oldu mu Fenerbahçe şampiyon? Peki bütün sezon Türkiye'yi zehirleyenler özür dileyecekler mi? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak isteseler Malatyaspor maçındaki penaltıyı verirdi hakemler."

• Yav sakat maaşı alan aboubakarın show yaptığı lig için Vedat gibi adam istiyoruz diye yazdığı lafa bak ahahahah ne diyeyim samatta felan şart size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muriqu dönse süper olur. Yedeği Frey ve valensia olur. veya frey ve thiam. Ozan tufan ile gustavo satılsın lüftenb Ancak Yerine biglia alınmasın rica edeceğim. Ucuza bulun bir defansif orta saha.

Aman ne anlatıyorum yahu. Kötürüm perottiyi alıp gelen yönetimden vizyon mu bekliyorum. Al kardeşim viscayı. Çek dorukhan salih babacar falan. Avrupadadan da bulursun şöyle son 30 maçta 3 gol atmış adamı mis gibi oh be. Veya son2 sezenede 5 maça anca çıkmış başka kötürüm bulursunuz.

Bu takımın vizyonu bu. başka nolacak?

• Şu oyuncu gelsin bu oyuncu gitsinden çok teknik direktör ihtiyacı var takımın bence ligde bir çok takım kısıtlı kadrolarla oynuyor bizim takıma futbol dersi vererek oynayan takım da çok. Td ihtiyacı da emre durumuna göre çözülmeli emre kapının önüne konulmayacak hala görevlendirilmede ısrar edilecekse gelmesin td falan emre olsun kim gelse yok antrenörünü falanını getirme diyerek başlanan süreçte yiyecek zaten emre kapının önüne de konuşacaksa genç kırılgan olmayan kadrolar oluşturacak takıma kimlik katacak bir hoca gelmeli ona göre transfer yapılmalı td olayı çözülmeden kim gelirse gelsin fasa fiso.

• ismail58000 kullanıcısına yanıt

Aynen, bana Samatta falan şart(!) Yazdığımdan bunu çıkardıysan helal olsun. Vedat çok büyük adam olduğu(!) için 1,5 yıldır gol atamıyor zaten. Geçen sezon ikinci dönemde başlayan düşüşünü, sattığımız için şanslı olduğumuzu unutmuşsun.

• Sanki başka oyuncu TD kalmadı. Sürekli aynı isimler. Artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum bu yorumların. Yarım sezon oynamış adamı neden geri alalım? Ne güzel kitlemişiz işte 21 milyona.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hep aynı şeyi yapıp, farklı sonuçlar beklemek, bunun bir adı vardı.

• 🗣 Volkan Demir: "Fenerbahçe, Valentin Rosier’in bonservisi için Sporting Lizbon’la ilk teması kurdu." (Sabah)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

Mehmet Demirkol: "Bu sene şampiyon Fenerbahçe sezonu vardı. Ne oldu, oldu mu Fenerbahçe şampiyon? Peki bütün sezon Türkiye'yi zehirleyenler özür dileyecekler mi? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak isteseler Malatyaspor maçındaki penaltıyı verirdi hakemler."
    Her sezon aynı terane. Sürekli bjk ve gs yönetimleri fbyi şampiyon yapacaklar diye ağlarlar. Ama şampiyon hep başkası olur. Ahlaklı olsalar çıkıp özür dilerler.

• Denizden 4 zajctan 3.5 gelecek, frey ve allahyardan da 3 gelse, samattayı da 3- 4 okutup ilk taksidi 1,5m euro'yu çıksak elimizde şimdiden 11-12m euro oluyor. Bu parayla 2 tane tartışmasız oyuncu alınabilir rahatlıkla

• Başlamış sallama haberler daha hoca yok başkan belirsiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine 150 tane oyuncu alınıp satılma dönemi başlamış. Bizim taraftar çıldırmış resmen, transfer bağımlısı olmuşuz. Kenarda sağlam bir hoca olmadıktan sonra istersen Messi al.

• ModelX kullanıcısına yanıt

Teknik direktör konusunda Sergiy Rebrov söylentileri var. Ferencvaros'la 1 yıllık sözleşmesi daha varmış ayrılması için kulübe 1 milyon euro ödenmesi gerekiyormuş. Rebrov'a AEK teklif yapmış ama kabul etmemiş.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

Şu iki isim bu sezon taraftar yüzünden oynamıyorsa o taraftarların bu kulüpte yeri yok. Onlar yüzünden şampiyonluk kaçtı. Futboldan anlamayan sadece işleri güçleri medyadan şu oynarsa olur gibi bir de bunları dinleyen yönetimimiz var. Bilmem kaç kere bu adamları burada övdüm, fotoğraflarını paylaştım bilmiyorum ama ilk defa isimlerini yazmadım. Bundan sonra da yazmam zaten en kısa zamanda satışları olacaktır. Bir daha bu takıma böyle kaliteli adamların yolları düşmesin. Bize Diego Reyes tarzı, Maldonado tarzı adamlar lazım, ne yapalım biz bu adamları birini Beşiktaş'a diğerini de Galatasaray'a paslayalım. Bu isimler bize fazla usta rakiplerin hakkı bu iki futbolcu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 19 Mayıs 2021; 15:44:49 >

• bizim scoutlar Türkiye'de oynamış oyuncudan başka adam bilmiyor

• Kadro oturmuş diyenlerin kafasından istiyorum..

Önemli oyuncuları satmadığımız takdirde bile en az 1 as kanat, 1 santrafor 1 stoper ve 2 bek gerekli.

Ha caner nazım osayi ferdi serdarlı kadro oturmuş kadroysa nereye oturmuş çözemem..

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.