Golden çok Crespo'nun nasıl sevindiğine baktım. Adam yürekten oynuyor be |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4383. sayfa)

-
-
Allahtan kafa vurabiliyor
-
Crespo gol atılınca yere çoküp nasıl sevindi be, vay. Sonra hemen koşup Serdar'a sarıldı. Çok istekli. Bize böyle adamlar lazım.
-
Hakem fb yi dogruyo...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ofsayt değil di mi serdarin golü sevinelim ona göre. Adamda bu bahtsızlık vardı cidden.
Maçı izlemiyorum ama kesin daha mesut oyuna girmemiştir. Sosa da oyundan çıkmıştır.
Yoksa başka türlü şuan önde olamayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 19 Ocak 2022; 21:39:48 >
Serdar Dursun çok değerli bir oyfhgufljgk
Hadi abi hadi
Vasatlar ordusu..
Serdarın çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca Osayi bu maçın en iyilerinden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adamın yükselipte attığı kafa golü yok durduğu yerde top kafasına geliyor geriye aşırıyor
-
2 de 1
Crespo aslanım benim helal olsun. Zaten Fenerbahçe’de hep sessiz sedasız gelen transferler iş yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah be irfan
-
Bu cresponun içinde aurelio çıktı, beyaz tenli uzun saçlı bir aurelio sanki bu adam.
-
"valencia 50 tane kaçırır bi tane penaltı atar valencia kral olur. Maç boyu serdara top gelmez adam gol kaçırmaz ama eleştirilir. "
Bu ne demek biliyo musun ? Valencia pozisyona girebiliyor, Serdar giremiyor demek.
Burak Yılmaz örnek vereyim. Tekniği berbattır her maç 50 tane kaçırır. Cenk Tosun yakaladığını atar. Ama ikisini kıyas edersen cenk 10 da 1 i etmez Burakın. Santrafor pozisyona giremiyorsa istediği kadar iyi vursun kötüdür.
-
Çöp irfan çöööööööööp
-
İrfanın harcadığı pozisyon sfdfsf
Ts gol yemiş bu arada.
Yoksa?
1-1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 19 Ocak 2022; 21:42:17 >
Stad irfan irfan mı diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X