< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (41. sayfa)

-
-
İstanbul gecelerinden toplarlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=UKEhprJNjLg&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sportif direktörlük kaldırılmalıdır.. Kariyerli ve Tecrübeli bir TD tam yetki ile gelmeli.. ve transferler ona danışılarak yapılmalıdır.. Maç sonu ve hafta içi basın toplantılarına, mikrofona daha sert ve antipatik birisi getirilmelidir.. saha Dışı ve federasyon mhk mücadelesi için güçlü bir iki yönetici atanmalıdır.. ve iki etkili golcü!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Cocu’yu Comolli’yle getirdiler, ayrıca o yıl Ali Koç yönetimi de ekstra yetersizdi. Cocu günah keçisi oldu biraz da. Türk futbolunun geleceği Farioli gibi hocalara şans verilmesine bağlıdır. Millet her yerde oyun oynarken biz harala gürele futbol izliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 19 Mayıs 2021; 12:23:35 > -
Canerciler burada mı? Buradaaaaaa
Aykutçular? Buradaaaaaaaa
Ersuncular? Buradaaaaaaaaa
Emre abiciler? Buraaaaadaaaaaa
Gustavo seviciler? Buradaaaaaaaaa
iyi yeni sezona umutlanılacak bir şey yok o halde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5Hocam Cocu’yu Comolli’yle getirdiler, ayrıca o yıl Ali Koç yönetimi de ekstra yetersizdi. Cocu günah keçisi oldu biraz da. Türk futbolunun geleceği Farioli gibi hocalara şans verilmesine bağlıdır. Millet her yerde oyun oynarken biz harala gürele futbol izliyoruz.
Cocu tam bir facia 2 sene başımızda kalsa net ptt lige düşerdik. Ali Koç hangi akla hizmet bu adamı getirdi zamanında cidden bilmiyorum. Bizden sonra ingiltere 2.lig takımı derby country'in başına koydular hatta uzun bir süre de sabır ettiler. Sonu ne oldu, adam lig sıralamasının sonlarına demir attırdı takımı. 65 maçta 1.28 puan ortalaması yapmış. 22 galibiyet , 17 beraberlik, 24 yenilgi. 2021 başında da görevine son verdiler zaten.
Comolli de futbolcudan anlamıyor. Zanka, frey, zajc gibi vasatlara milyonlarca lira ödettirdi.
Ali Koç 2 senesini heba etti bunlarla. 3.sene yine öyle böyle fena da transferler yapmadık diyebiliriz bir tek forvet hattımız büyük patladı. Son haftaya kadar şampiyonluk potasında kaldık. İlk 2 seneye göre bakacak olursak büyük başarı sayabiliriz ama genel olarak bakıldığında bu duruma düşmüş olmamız başarısızlıktır.
-
Zajc ve frey vasat mı anlıyorum...
Buralar yine bildiğimiz gibi.
-
Cocu top class bir adam değildi, net. Fakat Tudor kadar da hocalığı vardı bence. Tudor'u ondan başarılı yapan şey dönemin sportif direktörü Cenk Ergün'ün futbol aklı ve planlamasıydı. Cocu Hollanda'dan, plan program cennetinden gelmiş bir adam. Comolli denen madrabazla, Ali Koç'un iş bilmez yönetimiyle adam da ortada kaldı, kellesi alındı. Demek istediğim bu. Cocu sezonu total bir faciaydı. Cocu pay sahibidir fakat payın büyüğü bence ona yazmaz.
Dolayısıyla artık Fener ne yapacak edecek genç, dinamik, teknik bilgisi yüksek bir TD ile doğru düzgün çalışacak. Gerektiği kadar da sabredecek. Bence bu işten çıkış ancak taraftarın yüreğini hoplatacak kadar derli toplu, düzgün bir futbolla olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Zajc ve frey vasat mı anlıyorum...
Buralar yine bildiğimiz gibi.
Halısahada maçım olsa çağırmam bunları
Hele frey beceriksizlikte çığır açan bir oyuncu. Maçta mevzu olursa çağırırım sadece
-
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Caner mi ??
Alıntıları GösterCaner defansif anlamda iyi değil ama 9 asist yapmış. Ligte 4. asist sıralamasında. Sosa ne yaptı? Penaltıdan gol atmak dişında. Gerçi son hafta penaltıyıda kaçırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer emre kalacaksa, yeni sezon başlayana kadar , ders mi çalışır, staj mı yapar bilmem, ama kendisini geliştirmeli. kurtarıcı olarak cisse'yi gören anlayıştan acilen çıkmalı. teknik, taktik öğrenmeli. mütevazi olmalı, çok çalışmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilerek mi böyle şeyler yazıyorsunuz anlayamıyorum. Bizim foruma yönetici olan her üye neden değişiyor böyle anlamak güç gerçekten. Zajc yerinde oynatılmadı. Frey ne zaman oynatıldıysa en azından sahada idi. Gol de attı, ne istiyorsunuz anlamıyorum?
-
emre uzaya da çıksa ondan olmaz
en kritik maçlarda yaptıgı değişiklileri gs li ajanlar bile yapmazdı
ondan yol olmaz
-
Kesinlikle Vedat seneye olmalı isterse Cavani aguero olsun forvette yine de Vedat kadroda olmalı
Aradığımız santraforu buldum beyler
-
eğer iddialı bir takım olacaksak, zajc , frey gibi adamların kadroda işi olmaz. ama hedef vasatlıksa olur.
Emre'ye haksızlık ediliyor. Emre işin içinde olmazsa bu yönetim yine küme düşme potasında süründürür bizi. Emre'yi istemeyenlere soruyorum seneye maximum 4.lük mücadelesini kabul ediyorlar mı? Tabi küme düşme hattında sürünmezsek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kante1907 -- 19 Mayıs 2021; 13:52:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunu ciddi ciddi yazdın mı? 1,5 yıldır gol atamamış adama çok mu meraklısın? Yoksa birinden kopyalıyor olmayasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X