< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4122. sayfa)

-
-
Adamların tipleri bile itici geliyor gözüme ya :) Eskiden böyle futbolcular gs de olurdu hasan şaş engin baytar, melo falan mesela. Bizim kadroda hep daha sempatik, sevecen futbolcular olurdu. Nadiren çıkardı antipatik adamlar bizim kadroda. Ali koç onu da bozdu :) Şimdi bakıyorum da kadronun yarısı antipatik itici geliyor. Üstüne sahadaki performansları da kötü olunca iyice insanın gözüne batıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berisha
Pelkas
Gustavo/Sosa
Meyer
Zajc/MHY
Burak/Osayi/Rossi
şunları göndersinler kâfi. Transfer yapacaklarsa da yapacakları mevkiden yukarıdakilere ek bir oyuncu daha satmadan yapmasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Yahu adam üçlü oynatacağım diye bek aldırmadı, çünkü kanat bek aldıracaktı. Bizim yönetim kanat bek alamadıysa Vitor'un günahı ne?"
"Pereira mı bek aldırmadı cidden? Bustosu isteyen kimdi?"
hocam bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo kendi aralarında çelişiyolar...
ve şundan emin olabilirsiniz bustosu alsak beklenen performans gelmese ali koç aldı vitor hocam istemedi olurdu:)
-
joao sacremento diye birinden bahsediliyo TD için
bielsa, jardim, ranieri, mourinho yardımcılığını yapmış 32 yaşında..
-
Haber Globalyoutube
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Forvet Transferinin Tarihini Açıkladı! Henüz Abone Değilseniz, Türkiye ve Dünya'dan En Güncel Haberler İçin Haber Global'e Abone Olun: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg/join https://haberglobal.com.tr/ https://www.facebook.com/HaberGlobal/ https://www.twitter.com/HaberGlobal https://www.instagram.com/haberglobal/ Abone Olun ► https://bit.ly/2FnCDeW Haber Global Frekans Bilgileri; Digiturk 47. Kanal D-Smart 42. Kanal Tivibu 46. Kanal Kablo TV 71. Kanal (HD) Kablo TV 910. Kanal (SD) Turkcell TV+ 46. Kanal Türksat 3A HD Frekans: 12685Mhz Pol:H S.Rate:27500 FEC:2/3 Türksat 4A SD Frekans: 12379Mhz Pol:V S.Rate:27500 FEC:3/4 #haber #gündem #sondakikahttps://www.youtube.com/watch?t=180&v=PGDrFo9BuD0&feature=youtu.bevideo dakika 3.
''hocamızın istediği sol tarafa 90 dakika koşacak, hem ofansif hem defansif anlamda git gel yapabilecek bir oyuncu istiyor. oyuncuyla anlaştık, 2 eylül'e yetişirse alacağız.''
üstteki bilgisizlere duyurulur. itinayla bilmedikleri şeyi yazıyorlar bir de. bilmiyorlarsa cahillik, biliyorsa da kötü niyetle yalan söylüyorlar :)
hocanın net istediği isimler: min jae, bustos, eustaquio, morita ve kolasinac. aylardır yazmayan tipler bir anda forumda tekrar beliriyor, yazsınlar tamam da bildikleri konu hakkında yazsınlar. öyle aklınca hocaya iftirayla, forumdaki bazı kişilere göndermeyle olmaz bu iş. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 24 Aralık 2021; 14:54:15 >
-
Serdar Ali Çelikler'i pek sevmem ama burada hakkını vermek lazım. Bizim hoca yiyen tayfaya çok sağlam giydirmiş. Hem de Mesut Özil taklidiyle...
Fener Globaltwitter
“💥💥Serdar Ali Çelikler'den Mesut Özil & İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'a ağır salvo. https://t.co/wncDXST4gW”https://twitter.com/FenerGlobalOrg/status/1474021700442415112 -
Bustos'u, Kolasinac'ı kanat bek olarak oynatacaktı. Bu yüzden onları ''Bek'' olarak saymadım.
Yorumları cımbızla seçerek okuduğun için böyle oluyor hocam. Sadece işine gelen kısma takılıyorsun, yoksa sen de bal gibi biliyorsun anlattığımız durumun aynı şey olduğunu
-
En masrafsız ve en pratik çözüm Sosa'yı oyuncu & antrenör görevine ikna etmek.
Zaten sene sonu Arjantine köyüne gidecek. 4-5 ay idare edilir.
Takımda en saygı görecek yabancı Sosa yaşı ve tecrübesi anlamında.
Sene sonu kongre olur yeni başkan seçilir. 2-3 yıllık bir plan yapılır hoca getirilir.
-
Oynarken yumurta geçen adam kenarda neler yapmaz.
Aman ağzından yel alsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
:) biliyorum...
hocam benim itirazım pereira şunu istedi alınmadı bunu istedi alınmadı lafları... belki evet isteyip de alınmayan oyuncular gerçekten vardır.. ki bence her tdnin her istediği adam hiçbir takımda alınamıyodur
ama pereira şampiyon olamayacağını düşünse bu takımda niye çalışsın.. verilen sözler tutulmazsa işine karışan olursa, taktiğine karışan olursa niye çalışsın basar istifayı
sezon başında muhammed gümüşkaya oynuyordu mesela solda... ve biz şunu bilmiyoruz vitor ben muhammedi çok beğeniyorum bu sezon onunla devam edicem transfer istemiyorum demiş olamaz mı hoca...
saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 24 Aralık 2021; 15:6:55 > -
www.transfermarkt.com
ROGON - Player agency - Player Agentshttps://www.transfermarkt.com/rogon/beraterfirma/berater/1Renktaşlar bu listenin orta sıralarından beğenin bakalım 2-3 tane oyuncu başkanımız devre arasında getirsin takıma
-
Hocam biraz abartmış olabilirim ama bir tane isim üzerinden transfer dönemi boyunca gidilmez. Bustos hariç Vitor'un başka istediği bir bek var mıydı merak ediyorum şahsen yoksa zaten neden başarısız olduğu ortada. Büyük bir hoca veya başarılı bir hocada olması gereken en önemli özellik transfer edeceği isme alternatif isimler olacak. Biri olmuyorsa öbürü için teklif götürecek. Transfer dönemi sonuna kadar Pereira'nın Bustos ısrarı, Ali Koç'un ise Kolasinac ısrarı yüzünden bek transferi yapamadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 24 Aralık 2021; 15:12:49 > -
Hocam diyelim ki Bustos'u Vitor Pereira istedi ama başka kimseyi istemedi yine suçlu Vitor oluyor zaten.
-
Elbette her teknik direktörün isteyip alamadığı futbolcular oluyordur. Lakin 9 transferin yapıldığı bir takımda, hocanın isteğiyle alınan sadece 2 oyuncu varsa ve bu 2 oyuncudan biri de alternatif listesinin en sonunda yer alan futbolcuysa, orada sıkıntı vardır. Mesela alma Caulker'ı, alma Meyer'i, alma Burak Kapacak'ı. Bunları alacağına, hocanın istediği bir oyuncuyu al. İzliyoruz işte Kim Min-Jae'yi. Vitor gelmese, oyuncuyu arayıp ikna etmese, dünyada kim kazandırırdı böyle bir oyuncuyu Fenerbahçe'ye?
Bizim yönetimde şöyle bir sıkıntı var: Transfer yapılıyor, ondan sonra hocaya ''bunları oynatacak bir formül bul'' deniyor. Bu 2015-16 sezonunda da böyleydi, şimdi de ne yazık ki böyle.
İnsanlar ''abi Morita-Bustos-Eustaquio bunlar dünya yıldızı değil ki aşırı fark etsin'' diyebilirler. Fakat futbol öyle bir oyun ki, bazı oyuncu tipleri kalite olarak aşırı üst düzey olmasa da sisteminin bir açığını kapatırlar ve takıma bambaşka bir hüviyet kazandırırlar. Los Galacticos dönemi Real Madrid'in en gösterişli, en klas oyuncusu Makelele değildi. Ama en kritik oyuncusu Makelele idi. Chelsea'nin en gösterişli oyuncusu hiçbir zaman Kante değildi, fakat sistemdeki en değerli, en kritik oyuncuydu.
Eustaquio-Morita-Bustos gibi adamlar belki de Pereira'nın sistemini çok daha efektif hale getirecekti. Yıllar önceyi hatırlıyorum, Galatasaraylı taraftarların Selçuk'tan bıkmış olduğu yıllar. Tudor ile birlikte ''Fernando-N'diaye'' ikilisi alınmıştı. Herkes umutsuzken, bu oyuncular oyuna girdikleri ilk hazırlık maçında bile takımın çehresini öyle bir değiştirdiler ki bambaşka bir kimliğe büründü Galatasaray. Fernando'yu gönderdiklerinden beri de orta sahadaki eksikliği hala kapatamadılar. Bakın, çok aykırı bir yorum olacak ancak yine de örnek olarak vermek istiyorum. Acun'un düzenlediği Devler Ligi diye bir turnuva vardı. 4 büyüklerin veteran futbolcularının oynadığı turnuva. Fenerbahçe ilk maçlarda full yenildi. Sonra ne oldu? Mehmet Aurelio katıldı bizim takıma. Ondan sonra takım çok daha iyi oldu. Bakın, çok alakasız bir salon futbolunda bile tek oyuncu birçok şeyi değiştirebiliyor. O yüzden ''ah şu alınsaydı, bambaşka şeyler izleyebilirdik'' diyoruz.
Umarım yeterince anlatabilmişimdir bu konuyu.
Muhammed olayında hoca Muhammed'i mecburiyetten sol kanat bek oynattı. Açıkçası, Rossi alınmasa, Pelkas gitse Muhammed 10 numarada çok daha fazla şans bulurdu. Ama normal şartlarda hoca Osayi, Muhammed, Nazım gibi kanat beklerle oynamayı tercih etmez. Bu sistemde oynamak isteyen hiçbir hoca bunları tercih etmez. Sadece Vitor değil yani. Hocaya söylenen ''hocam transferler için çalışıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz.'' Transfer dönemi bitince de ''hocam elimizden geleni yaptık, transfer gerçekleşmedi'' dendi. Bu saatten sonra hoca ne yapabilir? Neden istifa etsin? Advocaat gibi kariyerinin sonuna gelmiş bir hoca değil, rahat rahat konuşamaz. Rahat hareket edemez.
Vitor Pereira, ne yazık ki yanlış kariyer planlaması yüzünden kariyerini düşüşe geçirmiş bir hocaydı. Sizin söylediğinizi Al-Ahli'de olduğu dönem yaptı çünkü o dönem gözdeydi. Ama kariyerinin bu döneminde yapamaz. Vitor'un bahane olmadan kupalar kazanması gerekiyor, fazla atımlık kurşunu kalmadı. Bu yüzden eline verilen kadroyla, eline verilen imkanlarla sesini çıkarmadan başarılı olmak zorunda. Bu yüzden eldeki kadrodan maksimum verimi almaya çalıştı ama işte her şeyin bir kapasitesi var. Bazen kısmetin kapanır, ne yaparsan yap olmaz. 50 metreden gol yersin, 25 metreden atak yokken jeneriklik gol yersin, takımın dağılır, iyi gidersin hakem çelme takar vs vs.
Saygılar benden
-
-
halbuki ali koç'un vaadi neydi? planlı, programlı. nisanda mayıs'ta takım hazır olacak. menajer dinlemeyeceğiz vs.
pereira'nın aldırdığı bir oyuncunun tutmama ihtimali yok. sen gidiyorsun menajer transferi yapıyorsun.
souza, crespo, kim min jae, ba.
-
hocam ben zaten her td nin kendi takımını kendi kurmasını "ama kurulmasına izin verilmiyosa da orda 1 dk durmamasını" savunurum her zaman.
"Lakin 9 transferin yapıldığı bir takımda, hocanın isteğiyle alınan sadece 2 oyuncu varsa ve bu 2 oyuncudan biri de alternatif listesinin en sonunda yer alan futbolcuysa, orada sıkıntı vardır"
"Muhammed olayında hoca Muhammed'i mecburiyetten sol kanat bek oynattı. Açıkçası, Rossi alınmasa, Pelkas gitse Muhammed 10 numarada çok daha fazla şans bulurdu. Ama normal şartlarda hoca Osayi, Muhammed, Nazım gibi kanat beklerle oynamayı tercih etmez."
hocam bunları siz nerden biliyosunuz ? bu yazdıklarınız bilgiye mi tahmine mi dayanıyor?
mesela meyer teklif edildiğinde alabilirsiniz deyip demediğini, berishayı beğenip alınmasına onay verip vermediğini nerden biliyoruz
sırf hoca istemiyor diye caulker ı belki de zararına 1dk oynamadan gönderen yönetimin bu davranışı yazdıklarınızın tersini düşündürmüyor mu ?
-
Çatır çatır yerler. Joao sacramento'yu araştırdım, tottenham'da yaşadığı otorite kurma, oyuncularla iletişim kurma sorunları haberlerde belirtilmiş. Tehlikeli olur.
Bu takıma bu saatten sonra aşırı baskın bir tipin gelmesi gerek. Vladimir putin gibi bir adamı getireceksin takımın başına. İlla portekizli getireceklerse bu isim nuno espirito santo olabilir, ama gelmez. Nuno en kötü döver işte bizim yeniçerileri. Zaten izbandut gibi adam, melo, pepe tipi çirkef portekizli/brezilyalı fiziğine sahip. Rahatsız edici bir havası var. Yerli çete hık diyemez nuno'ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389755DF6 -- 24 Aralık 2021; 17:0:28 > -
hocam şampiyonluk zaten gitti gözüyle bakıyorum.. ve devre arasında, kendi kurmadığı takıma kariyerli td gelmez diye düşünüyorum
madem öyle szon sonuna kadar daha önce denenmemiş ve şapkadan tavşan çıkarma ihtimali olan biri gelsin joao sacremento şart değil...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X