Bu adamın biriyle anlaşmadan hoca kovmasına bayılıyorum, Ersun, Erol, Vitor, Cocu lan hepsini kovdu 3 ay 5 ay hoca aradık. Bir hoca ile anlaşıp, hocayı kovmak çok mu zor? |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4119. sayfa)

-
-
Keşke beni teknik direktör koltuğuna oturtsalar en azından diğerlerinin aldığı ücretin çok altına çalışırım, hemen hemen aynı puanı toplarım 😎Ali Başkan duy beni dmden yazarsanız dönerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Puan durumuna baksak sadece aslında bjk ve gs den iyi durumdayız amma onların kredisi var, en çok milllet ondan ayar.
Bu takım ne iyi antrenman yapıyor ne kendine bakıyor oyuncular sorun orda vitor boşa yedeklemiyordu, 1 takım aynı anda 5 tane fizik güçten koşacak hali olmuyan adamları aynı anda kaldıramaz.
Kadro o kadar kötü dizayn edilmiş ki ts 3 adamla uyuşuk pas oyunuyla milllete fark atıyor la.
Fener de forvetler tam bir facia valencia sakat içi geçmiş adam. Orta saha temposuz birbirinin ayni adamlar, bekler biri 2 ligten gelen eleman digeri senelerdir bir nane olmaz denilen ferdi felan..
En iyi 3 oyuncu denilen mesut irfan pelkas mert bunlar ilede iyi cenaze namazı kılınır birbirinin kopyası ağır vasıta çıt kırıldım adamlar.
Nasıl başarı gelsin bu adamlar ile, birde kendilerini messi sanınca savaşmayınca herşey oluyor bu takımın en iyisi benim abi yhaaa
Şimdi vedat İstanbula gelmişler o gazma da devre arası gelir tam olur İtalya da maça bile almıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dünya starı Mesut 9 kişi Karagümrük'e karşı maçı açamadı alimünyum yav.
-
önder karaveli beşiktaşta kıskandığım tek kişi olabilir hakikaten iyi bir insana benziyor. biz de hala aykut mu ersun mu kavgası verelim
-
O zaman zeki murat gölequote:
Orijinalden alıntı: harryduboisönder karaveli beşiktaşta kıskandığım tek kişi olabilir hakikaten iyi bir insana benziyor. biz de hala aykut mu ersun mu kavgası verelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twitin altındaki yorumları okudukça kahroluyorum. Ne kadar da mutluyduk..
Fenerbahçe SKtwitter
“Seçimli Olağan Genel Kurulumuzda 16.092 oy alan Sayın Ali Yıldırım Koç Kulübümüzün 37. Başkanı seçilmiştir.”https://twitter.com/Fenerbahce/status/1003314862364200960 -
Canım biraz kaos çekti bölüme uğrayım dedim
Bakalım bu sefer kaç ay Td süz kalcaz ya da başkan gitmeden yen bir td gelecek mi ?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 24 Aralık 2021; 0:30:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim takim gercekten kabiliyetsiz oyuncu dolu..hangi maci izlersen izle bizdeki gibi copluk oyun yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru düzgün oynatan hocayı kovamazsiniz..
Taraftar kovdurmaz...
Sen çıkıp diyeceksin ki Mesut daha hazır değil sistem de yer bulması için zaman var bitti.
Ama kem kum işte kaptanimiz falan filan.
Yok basınla tartışmaya gir ben mi bilirim sen mi kavgası.
Fatih terim tartışır adamın eli güçlü vitor un nesi güçlü hiç...
Başkan arıyor taktik değiştir..
Tamam başkan yarın gelin tesise görüşelim çak istifayı çok biliyorsunuz geçin hocalık yapın de..
Başkan da kabul ediyorsa yap basın toplantısı burada çalışmaya imkân yok. Başkan benden daha çok biliyor bu işi bana taktik öğretiyor bende oturun kendiniz oynatın dedim çıktım...
Bakin bakalım Ali Koç kaç gün koltukta oturuyor nasıl yiyorlar onu.
Ama bizim dâhi vitor işi gücü goygoy..
Taraftara ışık verse sonuna kadar savunur nerede o ışık?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
mesut olmasa penalti bile atamaz diğer kazmalar bu takimda...tamam performansi sorgulanabilir fakat daha kaliteli oyuncumuz var gibi de yerin dibine sokmaya gerek yok..
Alın bakalım sizi futbol cahilleri. Pereira hocamın oynattığı futbola dair bir analiz. Adamın oynattığı futbol yurt dışında bile sistemsel olarak merak ediliyor inceleniyordu.
total football analysis magazine
Fenerbahçe’s use of a back three under Vítor Pereira - tactical analysishttps://totalfootballanalysis.com/article/vitor-pereira-fenerbahce-202122-tactical-analysis-tacticsAs far as teams that utilise a back three in and out of possession go, Fenerbahçe are certainly towards the more attacking side of the spectrum and are undoubtedly one of the most exciting teams to watch from a tactical perspective.
Pereira has done a really good job so far and the Yellow Canaries are expected to be a lot closer to the top of the table at the end of the season than in the previous campaign.
Son özeti de böyle bitirmişler
-
Her şeye de bi yorumunuz var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Crespo donunda sallar.
-
Mesut'tan sonra en yetenekli diyebileceğimiz adamlar Başakşehir'den İrfan, TS'den Sosa falan zaten ama hiçbiri bu adam kadar reklamı yapılmadı, tüm Türkiye gelişini izlemedi, muhtemelen en yüksek maaşı da alıyor, efsanelerin formasını da giyiyor. Bırakın bu adamı yerin dibine gömeyim.
-
SAÇ'ı izliyorum, söylediğine göre 3 haftadır hocanın gideceği belliymiş, zaten hocanın yüzünün düşmesinden anlayabiliriz, Ali Koç yazın 5 hocadan red yemiş, Löw'den randevu bile alamamış, daha önce Cocu, Ersun, Erol sonrası aylarca hoca arayan adam neye güvenip Vitor'u kovdu? Fikri olan var mı?
-
Doğru ya. Ali Koç'un öyle de bir rekoru vardı. Başkanlık süresinde takımı en uzun süre TD'süz bırakan kişiydi.
-
mesut karagümrük ü açamadı diyip mesuta çöp diyen kafayla
arjantin paraguayı açamadı messiye çöp diyen kafa aynı kafa tanıyın...
mesut pelkas irfan kime pas atacak, pas atacağı adam nereye koşu yapacak, rakibi nasıl aldatacaklar... bunları falan mesutun sahada artık bi şekilde kendisi ayarlaması gerekiyor
taktik, teknik direktör falan bunlar hikaye adama göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 24 Aralık 2021; 9:39:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X